Μια πρόταση, ένα "modus operandi" για μια καθαρόαιμη κοινωνία

ΤουΑθανάσιου Καρανάσιου,
 
Αποστασιοποιηθείτε, απαξιώστε, περιφρονήστε, παρεμποδίστε, μην εισακούετε, μην υπακούετε, μην ανέχεστε τα επιβλαβή...
"άχθη αρούρης" (τα βάρη της γης) όλων των βαθμίδων της κσθημερινότητάς μας ...
 
Καταπληκτική μέρα σήμερα. Θυμίζει καλοκαίρι. Θαυμάσια χρώματα γύρω μας. 
Το δροσερό πράσινο κυριαρχεί. Η νοτισμένη γη μοσχοβολάει...
 Μετά τις προηγούμενες μέρες της σχετικής κακοκαιρίας.
 Όλα μας επιβεβαιώνουν τον αρχέγονο χρυσό κανόνα του σοφού συμπατριώτη μας Ηράκλειτου "Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ αυτό μένει".... 
"Τίποτα δεν μένει αμετάβλητο". Κι αυτή η παλιοκατάσταση στη χώρα μας δεν θα μείνει ως έχει: Αποπνικτική, βάρβαρη, πολεμική, αποκρουστική!

Οι νόμοι της φύσης είναι και αναπόφευκτα νόμοι των ανθρώπων και των ... παλιανθρώπων. Αυτών που ασχημαίνουν τον κόσμο μας. Που βαραίνουν το απίθανο αυτό, το ασύλληπτο δημιούργημα του σύμπαντος -τη γη μας. Αυτά τα ανθρωποειδή γύρω μας, είναι αυτά που οι αρχαίοι μας πρόγονοι ονόμαζαν ... "άχθη αρούρης' (βαρίδια της της γης -αρούρη=γη).

Απαξιώστε αυτά τα αντικοινωνικά στοιχεία. Απιμακρύνατέ τα από κοντά σας. Είναι ελεεινά, μοχθηρά, νοσηρά, βρώμικα, εξαχρειωμένα, διεφθαρμένα, ειδεχθή! Μην τα ενθαρρύνετε με την ευγένεια, την καλοσύνη, τον πολιτισμό και την ανοχή σας. Αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα είναι απάνθρωπα, βάρβαρα, πρωτόγονα. Δεν έχουν θέση μεταξύ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Περιλαμβάνονται σε όλες τις κοινωνικές τάξεις. Από τις εξουσιαστικές αλητοελίτ έως τις κατώτερες λαϊκές τάξεις. Οι τελευταίοι είναι τα εξαπτέρυγα, οι λακέδες και οι χειροκροτητές της άρχουσας συνομοταξίας. Παριστάνουν τους σωτήρες, τους αλλελέγγυους, τους υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος. Κι όμως είναι ιδιοτελείς, εκμεταλλευτές, επιζήμιοι, εχθρικοί.

Απόσταση, απαξίωση, παρεμπόδιση, ανυπακοή και καταφρόνηση σε όλους αυτούς λοιπόν τους αντιπάλους της κοινωνικής ανάπτυξης και κάθε θετικής ανάπτυξης, αρμονικής με την ανθρωποκεντρική πολιτική συμπεριφορά. ... Κηρύξτε τους, επομένως, ατύπως, με οποιοδήποτε τρόπο, ψυχολογικό πόλεμο. Γιατί είναι δειλά, συμπλεγματικά και φοβικά άτομα! Αυτό πρέπει να είναι το καθημερινό "modus operandi" απέναντί τους. Αξιολογήστε κι επιλέξτε τους καλούς ανθρώπους από τους υπάνθρωπους και τα ανθρωπάκια!

Καλή εβδομάδα! Ξεκινάει όμορφα. Ας τη διατηρήσουμε όμορφη και στις εφτά επόμενες ημέρες. Ας διατηρήσουμε αυτόν το κόσμο όμορφο! Ας τον προστατέψουμε με την προσωπική μας θετική συμβολή και την συνειδητή πολιτική μας συμμετοχή για μια καθαρόαιμη κοινωνία, όπως είναι τα υπερήφανα καθαρόαιμα άλογα!

Αθ. Καρανάσιος, 5/10/2015

Σχόλια