#JackySutton Η ναζιστική Τουρκία δολοφονεί και πληρώνει εφημερίδες τύπου Guardian για να συγκαλύψουν.


Η Jacky Sutton βρέθηκε κρεμασμένη στις τουαλέτες του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης. Περίμενε την πτήση για το Ερμπίλ του Ιρακινού Κουρδιστάν, εκεί που εδρεύει δυστυχώς ο πράκτορας των Τούρκων και προδοτης του Κουρδικού λαού, Μπαρζανί. Η Sutton ήταν επικεφαλής της ΜΚΟ Institute for War and Peace Reporting, για το Ιράκ. Η Sutton είχε διαδεχθεί τον Ammar Al Shahbander που επίσης ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ τον Μάιο στην Βαγδάτη σε τρομοκρατική επίθεση. Ήταν ο άνθρωπος που είχε αποκαλύψει ότι η Τουρκία ενίσχυε την ISIS με καθε τρόπο, πολιτικά, με προμήθειες, ακόμα και όπλα....


Η Sutton είχε γνωρίσει καλά την ισλαμική θηριωδία, προσπαθώντας να βοηθήσει τις γυναίκες στο Αφγανιστάν. Ήταν μία ατρόμητη γυναίκα με τεράστια εμπειρία σε αποστολές στις εμπόλεμες ζώνες.
Οι Τούρκοι έσπευσαν να διαρρεύσουν ότι η γυναίκα αυτοκτόνησε γιατί έχασε την πτήση για το Ερμπίλ και δεν είχε λεφτά να πάρει άλλη! Το βίντεο όμως διαψεύδει τον εμετικό ισχυρισμό, όπως και το προσωπικό που εντόπισε την άτυχη γυναίκα. Η Sutton είχε ήδη περάσει τον έλεγχο και κατευθυνόταν προς την πύλη, ενώ ειχε πάνω της πιστωτικές και πολλά μετρητά. Είχε μαλιστα ψωνίσει από τα καταστήματα του αεροδρομίου λίγο πριν «αυτοκτονήσει».
Υψηλόβαθμα στελέχη των Ηνωμένων Εθνών εξέφρασαν δημόσια την οργή τους για την δολοφονία της Sutton ενώ οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή κατακεραυνώνουν τις τουρκικες αιτιάσεις περί αυτοκτονίας.

Κάπου εκεί, έρχεται η μόνιμη εκπρόσωπος των τουρκικών συμφεροντων, εφημεριδα Guardian για να μας ενημερώσει ότι η οικογενεια του θύματος πείστηκε από τις εξηγήσεις των τουρκικών αρχών που ηταν «ξεκάθαρες και εξυπηρετικές» (!!!) οτι πρόκειται για αυτοκτονία!
Ναι, μια γυναίκα που επιβίωσε σε Ιρακ και Αφγανισταν, βγάζει τα κορδόνια της και κρεμιέται στην τουρκικη τουαλέτα, αφού εχει κανει σόπινγκ. Αλλά δεν ηταν επειδη έχασε την πτήση ή δεν ειχε λεφτά για εισιτήριο.
Ακόμα και το CNN σήκωσε αφιέρωμα χθες το βραδυ που διαλύει τους τουρκικούς ισχυρισμούς. Κάποια ελληνόφωνα ΜΜ»Ε» όμως, αναπαράγουν ακομα την αθλια προπαγάνδα της Guardian. Του τουρκικό άφθονο μαύρο χρήμα ξεπλένει και δολοφονίες.

Σχόλια