Πέντε άσπροι ​​ΟΙ κίνδυνοι ΣΤΗΝ Διατροφή μας


5 ΑΣΠΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ 

Το 1962, ο Δρ Frank Logsdon, προηγούμενος πάστορας στη διάσημη εκκλησία Moody Μνημείο στο Σικάγο, ήταν φιλοξενούμενος για γεύμα στο σπίτι μου. 
Την ώρα του γεύματος μου διηγήθηκε τη συναρπαστική ιστορία του ότι είχε καρκίνο και ότι – αντί να ακολουθήσει την ιατρική οδό – είχε πάει στο Σελίδα Ινστιτούτο στην Τάμπα της Φλώριντας.

Σε αυτό το ίδρυμα, τον υποχρέωσαν να αφαιρέσει πέντε άσπρα τρόφιμα από τη διατροφή του, και να μεταπηδήσει σε μια ωμή χορτοφάγο / φρουτοφάγο διατροφή. 
Το έκανε αυτό και ο καρκίνος του εξαφανίστηκε! Ο Δρ Logsdon ΗΤΑΝ περίπου 60 ετών τη χρονιά που ήταν στο σπίτι μου. Καιρό πριν, έμαθα ότι κήρυσσε ακόμα … δηλαδή η ηλικία του θα πρέπει να είναι κοντά στα 90 τώρα!
Κατά έναν ενδιαφέροντα τρόπο, τα πέντε άσπρα τρόφιμα που του είχαν προκαλέσει τον καρκίνο είναι τα ίδια τρόφιμα που η έρευνά μου έχει παρουσιάσει ότι προκαλούν τα περισσότερα από τα σωματικά μας προβλήματα.
Ποιά είναι τα πέντε άσπρα τρόφιμα που προκαλούν τα σωματικά μας προβλήματα? Θα τα απαριθμήσω, αρχίζοντας από την πιό επικίνδυνη ουσία που βάζουμε στο σώμα μας. ΚΡΕΑΣ ..!

gourounia

Το ΚΡΕΑΣ περιέχει άσπρο λίπος! Ο μέσος αμερικανός κρεατοφάγος βάζει πάνω από 22,5 κιλά λίπους (χοληστερόλη) στο σώμα του ετησίως! Αυτό το λίπος φράζει τις αρτηρίες, προκαλώντας τελικά καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά που σκοτώνουν περίπου το 50 τοις εκατό του πληθυσμού μας.
Το κρέας είναι επίσης ένοχο στην πρόκληση του καρκίνου του παχέος εντέρου, του καρκίνου του μαστού, του καρκίνου του προστάτη και άλλων μορφών καρκίνου. Ο καρκίνος είναι υπεύθυνος για το 33 τοις εκατό των θανάτων στην Αμερική.

Και το κρέας είναι η κύρια αιτία εκδήλωσης διαβήτη στους ενήλικους, ο οποίος σκοτώνει το 9 τοις εκατό του πληθυσμού μας.Το κρέας προκαλεί επίσης ουρική αρθρίτιδα (ποδάγρα) και αρθρίτιδα και ένα πλήθος άλλων σωματικών προβλημάτων.

Μας λένε ότι χρειαζόμαστε το κρέας για την πρωτεϊ’νη και τη δύναμη, αλλά δεν μας λένε ότι το μαγείρεμα του κρέατος αλλάζει τη μοριακή δομή της πρωτεϊ’νης και καθιστά την πρωτεϊ’νη στο κρέας ακατάλληλη προς χρήση από το σώμα.

 Εάν κοιτάξουμε στη φύση, θα διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ζώο σε άγρια ​​κατάσταση που να μαγειρεύει τη σάρκα που τρώεϊ.Δεκαεπτά χρόνια έρευνας έχουν αποκαλύψει ότι το κρέας όπως παράγεται σήμερα είναι το πιό επικίνδυνο τρόφιμο που βάζουμε στο σώμα μας. Δεν έχω φάει καθόλου κρέας για 17 χρόνια.
22c1a09166e88e990f9cbab8f3931515_L
Τα ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ είναι η δεύτερη πιο επικίνδυνη ουσία που μπορούμε να βάλουμε στους οργανισμούς μας για πολλούς από τους ίδιους λόγους. Οτι ΛΕΝΕ Μας Το Γάλα
Γαλακτοκομικά
ΕΙΝΑΙ το η Τέλεια τροφή, και ότι χρειάζεται για το ασβέστιο. Αλλά δεν μας λένε ότι η παστερίωση του γάλακτος (που θερμαίνεται σε θερμοκρασίες 71 βαθμών Κελσίου ή υψηλότερα) αλλάζει το ασβέστιο σε μια ανόργανη μορφή, η οποία δεν μπορεί να αφομοιωθεί από το σώμα.
Στη φύση, κανένα ζώο δεν παστεριώνει το γάλα του … και κανένα ζώο δεν πίνει το γάλα ενός άλλου ζώου, ούτε ξαναπίνει γάλα μετά από την ηλικία της απογαλάκτισης.

Η μόνη πηγή κακής χοληστερόλης (LDL) είναι τα ζωικά προϊόντα! ΤΑ ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ !!!
αλάτι-3-660

Το ΑΛΑΤΙ είναι μια άλλη άσπρη ουσία που δημιουργεί ανεξιστόρητα σωματικά προβλήματα και βάσανα. 
Το σώμα χρειάζεται το νάτριο, αλλά πρέπει να είναι σε μια οργανική μορφή προκειμένου να είναι χρησιμοποιήσιμο από το σώμα. 
Το επιτραπέζιο αλάτι, το χλωριούχο νάτριο, είναι μια ανόργανη ένωση νατρίου που σχηματίζεται από την ένωση του νατρίου και του χλωρίου που είναι εξαιρετικά τοξική στο σώμα, και που το αναγκάζει να κατακρατήσει υγρά σε μια προσπάθεια να κρατηθεί αυτό το πρωτοπλασματικό δηλητήριο (βλάπτει Το πρωτόπλασμα του κυτάρου) σε αναστολή και έξω από τα κύτταρα.
Zahari

Η ΖΑΧΑΡΗ είναι η τέταρτη άσπρη ουσία που μας δημιουργεί σωματικά προβλήματα. Η ζάχαρη είναι τόσο αλλαγμένη και επεξεργασμένη από την αρχική φυτική μορφή της … ώστε είναι πραγματικά ένα φάρμακο! 
Ακριβώς 10 κουταλάκια του γλυκού (περίπου το ποσό που βρίσκεται σε ένα μη αλκοολούχο ποτό) θα ακινητοποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα κατά περίπου 33 τοις εκατό. 
Περίπου 30 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρης θα διακόψουν το ανοσοποιητικό σύστημα για μια ολόκληρη ημέρα.
aleyri
Στο ΑΣΠΡΟ ΑΛΕΥΡΙ έχουν αφαιρεθεί όλες οι καλές ουσίες (πίτουρο και σπερματική βλάστη) κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Κατόπιν λευκαίνεται, μερικές φορές με έναν υλικό λεύκανσης παρόμοιο με το Clorox. 
Τέλος, προσθέτουν μερικές (καρκινογόνες) βιταμίνες παραγόμενες από πίσσα άνθρακα- και το πωλούν στο ανυποψίαστο κοινό ως «εμπλουτισμένο.» Ημέρα Τ Ο ΑΣΠΡΟ ΑΛΕΥΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΡΟΦΗ … ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!
(Αυτές οι πέντε άσπρες ουσίες καλύπτονται λεπτομερώς στο βιβλίο μου, Γιατί οι Χριστιανοί αρρωσταίνουν- Γιατί οι Χριστιανοί αρρωσταίνουν.)
Εκτός από αυτές τις πέντε άσπρες ουσίες, πρέπει επίσης να εξετάσουμε τον αντίκτυπο των ουσιών στους οργανισμούς μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πόσο επικίνδυνα είναι στο σώμα το οινόπνευμα και η νικοτίνη, αλλά δεν συνειδητοποιούν ότι η καφεϊ’νη στον καφέ, το τσάι και τα μη αλκοολούχα ποτά είναι επίσης εξαιρετικά επικίνδυνη ουσία! Η καφεϊ’νη ονομάζεται διεγερτική επειδή διεγείρει όλες τις απολήξεις των νεύρων σε μια προσπάθεια να απελευθερωθεί το σώμα από αυτή τη δηλητηριώδη ουσία.
 Εάν κάποιος πίνει πάνω από δύο ή τρία φλυτζάνια καφέ την ημέρα σε κανονική βάση, θα αναπτύξει συνήθως βαρείς λόγω διακοπής της ουσίας πονοκέφαλους εάν τον σταματήσει ξαφνικά. Το οινόπνευμα, η νικοτίνη και η καφεϊ’νη είναι επικίνδυνες ουσίες!
Τώρα που έχουμε καλύψει εν συντομία τις ουσίες που δημιουργούν τα περισσότερα από τα σωματικά προβλήματα μας, ας εξετάσουμε τα τρόφιμα που τρέφουν και θεραπεύουν το σώμα μας.

Στο τεύχος Μαϊ’ου 1993 του περιοδικού Πίσω στον Κήπο (Επιστροφή στον Κήπο), σ ‘ένα άρθρο με τον τίτλο η Αρχική Διατροφή του Θεού, υπογράμμισα ότι η ιδανική διατροφή για το άτομο είναι τα ωμά φρούτα και λαχανικά. Αυτή η άποψη είναι βασισμένη σε περισσότερα από είκοσι χρόνια επιστημονικής και διατροφικής έρευνας, μελέτης της Βίβλου, και της προσωπικής μου εμπειρίας αλλά και άλλων που έχουν δοκιμάσει αυτήν την διατροφή. Ένα μεγάλο μέρος αυτών που λέω μπορεί να ακούγεται ριζοσπαστικό σε μερικούς, αλλά γιατί πρέπει ο οποιοσδήποτε Χριστιανός να εκπλήσεται με την διαπίστωση ότι η σύγχρονη επιστήμη και η προσωπική εμπειρία έχουν επιβεβαιώσει ότι «η Αρχική Διατροφή του Θεού» που αποτελείται από ωμά φρούτα και λαχανικά ( βλ Γένεσις 1:29) είναι η ιδανική διατροφή για την ανθρωπότητα.?

Είναι τώρα περισσότερο από είκοσι χρόνια που μεταπήδησα από μια διατροφή που αποτελούταν κυρίως από τις πέντε άσπρες ουσίες που απαριθμήθηκαν προηγουμένως, οι οποίες με έκαναν να έχω σοβαρά προβλήματα με τα δόντια και τα ούλα, αιμοροίδες, υπογλυκαιμία, υψηλή πίεση αίματος, σοβαρό πρόβλημα με τα ιγμόρεια και προβλήματα αλλεργίας, συχνά κρυώματα, πονοκεφάλους, σπυράκια, μυρωδιά σωμάτος, πιτυρίδα, χαμηλή ενέργεια. ..

 Και καρκίνο του παχέος εντέρου στην ηλικία των 42! Το 1976, στην ηλικία των 42, μεταπήδησα σε μια συνολικά ωμή χορτοφάγο / φρουτοφάγο διατροφή με μεγάλα ποσά πρόσφατα στημένων φυτικών χυμών. 

Στην πραγματικότητα, για ένα χρόνο δεν έφαγα ποτέ ούτε ένα κομμάτι μαγειρεμένης τροφής. 

Εκείνη η χρονιά όχι μόνο έκανε τον καρκίνο του παχέος εντέρου μου να φύγει, αλλά το ίδιο έκανε και με κάθε άλλο σωματικό πρόβλημα που είχα!
Μετά από εκείνη τη πρώτη χρονιά, πρόσθεσα κάποια μαγειρεμένα τρόφιμα στη διατροφή μου.

 Προς το παρόν, η διατροφή μου αποτελείται από περίπου 85 τοις εκατό ωμές τροφές, και το υπόλοιπο από φρεσκομαγειρεμένα χορτοφαγικά τρόφιμα.

Δεν τρώω καθόλου κρέας, γαλακτοκομικά, ζάχαρη και προϊόντα από άσπρο αλεύρι, και δεν έχω φάει για πάνω από είκοσι χρόνια! 
Η διατροφή μου είναι συνήθως ωμή μέχρι το τέλος της ημέρας, και τα μόνα μαγειρεμένα τρόφιμα μου – εάν θα φάω καθόλου – τα τρώω στο τέλος του βραδυνού γεύματος.
Ο λόγος που κάποιος πρέπει να διατηρήσει τουλάχιστον μια αναλογία 75- 85 τοις εκατό ωμή τροφή είναι ότι όταν μαγειρεύονται τα τρόφιμα, σχεδόν όλη η θρεπτική αξία τους καταστρέφεται. 

Όλα τα ένζυμα καταστρέφονται με το μαγείρεμα. Περίπου 83 τοις εκατό όλων των βιταμινών καταστρέφονται με το μαγείρεμα και η θερμότητα αλλάζει την πρωτεϊ’νη σε μια μορφή που δεν μπορεί να αφομοιωθεί. 

Το μαγείρεμα καταντάει επίσης τα οργανικά μέταλλα που το σώμα μας χρειάζεται σε ανόργανη, ακατάλληλη προς χρήση μορφή.
Πέρα από τη διατροφή, ένας τρόπος ζωής που περιλαμβάνει άσκηση είναι ένα απαραίτητο στοιχείο στην υγιή διαβίωση. 
Σχεδόν πάντα κάνω ασκήσεις τεντώματος (stretching), βαθιές ασκήσεις αναπνοής και τουλάχιστον μια ώρα αεροβικής άσκησης κάθε ημέρα. Αυτοί η διατροφή και ο τρόπος ζωής με έχουν στηρίξει σε τέλεια υγεία με υψηλή ενέργεια για περισσότερο από είκοσι χρόνια τώρα!

Η Βίβλος λέει: «. Ευλογήστε το Κυριο … Που θεραπεύει όλες σου τις ασθένειες, που λυτρώνει τη ζωή σου από την καταστροφή … Που ικανοποιεί το στόμα σου με καλά πράγματα, έτσι ώστε η νιότη σου να ανανεώνεται όπως στους αετούς» (Ψαλμός 103: 15)
Του αιδεσιμότατου Τζωρτζ Μακλμους
Χρήστος Γεωργιάδης μετάφραση
ΠΗΓΗ
https://rawveganseminars.wordpress.com/

Σχόλια