Το δώρο του πλανητάρχη Β.Πούτιν προς τον ρωσικό λαό για την ημέρα των γενεθλίων του!

http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2015/10/putin_s_ppsh_0.jpgΜεγάλο «σαματά» έκανε την  ημέρα των γενεθλίων του ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν , μιμούμενος μπορούμε να πούμε εμάς τους Έλληνες  σε στιγμές «χαράς». Έστειλε λοιπόν  «τούρτα» μαζί με  26 κεράκια….. συγνώμη πυραύλους στους Τζιχαντιστές αναστατώνοντας  ολόκληρη την  Υφήλιο.
Η Δύση έμεινε σιωπηλή από την χθεσινή επίδειξη δύναμης με την εκτόξευση πυραύλων κρούζ από την Κασπία Θάλασσα δια μέσου Ιράν και Ιράκ , προς την Συρία και τα κέντρα εφοδιασμού των Τζιχαντιστών, αναφέρει δημοσίευμα .
Η «εκτόξευση» από τέτοια  απόσταση πυραύλων παντός τύπου αποστέλλει όμως πολλά και διαφορετικά μηνύματα στην Δύση αλλά και στην Τουρκία, η οποία εδώ και δύο ημέρες «απειλεί»  με  κατάρριψη ρωσικών αεροσκαφών τα οποία θα τολμήσουν να πλησιάσουν το τουρκικό FIR( όπως λέει και ο Α.Νταβούτογλου)  .
Η ρωσική επέμβαση αποδεικνύει καταρχήν ότι η ρωσική πυραυλική δύναμη έχει ανέλθει σε νέο   επίπεδο. Η  στρατιωτική αυτή επιχείρηση κατέστρεψε  11 στόχους στο έδαφος οι οποίοι ελέγχονταν πριν από τον ISIS .
Συγκεκριμένα......

εκτοξεύθηκαν 26 πύραυλοι κρούζ από  Ρωσικά πολεμικά πλοία στην περιοχή της Κασπίας Θάλασσας, οι οποίοι πέταξαν  πάνω από το έδαφος του Ιράν και του Ιράκ, διατρέχοντας απόσταση περίπου 1.500 χιλιομέτρων. Όλοι οι στόχοι  επλήγησαν με πρωτοφανή ακρίβεια. Καταστράφηκαν 4 στρατιωτικές βάσεις του ισλαμικού κράτους με μεγάλες απώλειες .  Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρώπη και οι μοναρχίες στον Περσικό Κόλπο «κατανόησαν»  ότι η Ρωσία διαθέτει πλέον υπερσύγχρονο  πυραυλικό οπλοστάσιο , οι  δυνατότητες του οποίου είναι ακόμη άγνωστες!
Ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης μάλιστα , ιδιαίτερα αυτά  της Ουκρανίας, φωνάζουν  ότι η Ρωσική επέμβαση στην Συρία έφερε την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Όποιος θέλει να έρθει σε  σύγκρουση με την Ρωσία το σκέφτεται πολλές φορές .  Οι ρωσικοί  πύραυλοι τύπου Κρούζ  μπορούν να εξοπλιστούν με πυρηνικές κεφαλές, και … αντίο, Ευρώπη. Οι Βρυξέλες  έχουν ήδη κατανοήσει τα πάντα, το ίδιο και η  Σαουδική Αραβία, η οποία φοβάται ότι τα «Πετρελαϊκά  κοιτάσματα» του Περσικού Κόλπου  ευρίσκονται  κάτω από «ρωσική επίθεση», τονίζει το δημοσίευμα .
Δεν χρειάζεται να αποσταλούν δεκάδες αεροσκάφη , ούτε να  καταπλεύσει ολόκληρος    ρωσικός στόλος στον Περσικό Κόλπο, αλλά ούτε η οικονομική δύναμη των Σαουδαράβων μπορεί να κάνει κάτι.
Απλά από απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων  από την Κασπία Θάλασσα, η οποία δεν ελέγχεται από τους Αμερικανούς , το Κρεμλίνο δύναται να κτυπήσει ολόκληρη την Μέση Ανατολή .
Ποιος λοιπόν θα αρνηθεί την τεράστια  στρατηγική σημασία της μεγαλύτερης λίμνης του πλανήτη; Χθες, ένας από τους Σαουδάραβες Πρίγκιπες  δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανή μια  ρωσική  χερσαία επιχείρηση στη Συρία.
Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε την ημέρα των γενεθλίων του Προέδρου Β.Πούτιν. Αυτό σίγουρα δεν ήταν τυχαίο αλλά  έιναι σίγουρα σκόπιμο. Ο Ρώσος ηγέτης υπενθύμισε προς όλους ότι η Ρωσία επανήλθε στον διεθνή στίβο ως Υπερδύναμη και έτσι πρέπει να την υπολογίζουν από εδώ και στο εξής. Γενικά πάντως ήταν ένα θαυμάσιο δώρο το οποίο  έκανε ο πρόεδρος της Ρωσίας  στον λαό  του.
Αν οι Ρώσοι έκαναν τέτοια «ζημιά» από την Κασπία Θάλασσα σκεφτείτε τι μπορούν να πράξουν στην Ουκρανία και την Ανατολική Ευρώπη από την  Αζοφική Θάλασσα, αναρωτιέται ο αρθρογράφος  .
Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr οι ισραηλινές  στρατιωτικές εκτιμήσεις , από την αρχή της αεροπορικής  επιχείρησης της Ρωσίας στην Συρία μιλούν για 2.000 ισλαμιστές νεκρούς , εάν προσθέσουμε και τους τραυματίες και τους αγνοούμενους και αυτούς που αυτομολούν τότε  ξεπερνάμε τα  9.000 άτομα.Μιλάμε για την «ισπανική υποχώρηση» των Τζιχαντιστών.
Στο πλαίσιο αυτό, και με την υποστήριξη της Χεζμπολάχ,  ο συριακός στρατός εξαπέλυσε  γενική επίθεση. Αύριο, ανάλογα με το βαθμό της υστερίας των δυτικών ΜΜΕ  θα καταλάβουμε  την αποτελεσματικότητά της συριακής επίθεσης . Όπως όμως και να έχει η κατάσταση τα «ψωμιά» των Τζιχαντιστών είναι λίγα , πολύ λίγα.


pentapostagma.gr

Σχόλια