Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, να γίνουν κινητοποιήσεις ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Μιχαήλ Πατσίκας

Ως εδώ και μη παρέκει. Όσο καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, θα μας σταυρώνουν ύπουλα, συνεχώς και πιο βασανιστικά, στο σταυρό του μαρτυρίου μας.
Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, πρέπει να γίνουν κινητοποιήσεις ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Έξω και πέρα από κάθε κομματική ανάμιξη.
Οι αγρότες, όπως και οι εκπαιδευτικοί, οι επαγγελματίες, οι στρατιωτικοί, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και κάθε άλλος πληττόμενος κλάδος, πρέπει να έχουν ήδη καταλάβει πως τα Πασοκικά και Νεοδημοκρατικά Μνημόνια (ντυμένα τώρα με τη στολή παραλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ) δεν χτυπούν μόνον τον δικό τους κλάδο, αλλά χτυπούν αδυσώπητα και όλους τους άλλους κλάδους, κάθε Ελληνική οικογένεια, όλη την Ελληνική κοινωνία......

Και δεν τη χτυπούν “για το καλό της”, αλλά για το καλό των

δανειστών τής κομματοκρατίας, που είναι ο μόνος κλάδος που ευημερεί, μέσα στα ερείπια και στον γενικό ορυμαγδό που αυτή, αποκλειστικά, δημιούργησε.
Όλοι παρακολουθούμε εμβρόντητοι, το πολιτικό σύστημα της Χώρας (κόμματα, Βουλή, Κυβέρνηση) να οδηγεί την Ελλάδα και την κοινωνία της να χάνει, όλο και περισσότερο, την Αυτοδιάθεσή της και την κυριαρχία της επί του εαυτού της.
Βλέπουμε την κοινωνία μας, υπό την επιτήρηση του πολιτικού συστήματος, να καταστρέφεται οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να σωθεί το διεθνές Τραπεζο-Χρηματιστηριακό σύστημα, ενώ υπάρχουν διεθνείς νομικές πρόνοιες που δεν επιτρέπουν αυτή την καταστροφή !!!
Δεν μπορεί να βλέπουμε αδιάφορα την, κατ’ αυτόν τον τρόπο, αρπαγή της ζωής των παιδιών μας. Έχουμε ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς αυτά, προς το μέλλον της Πατρίδας.
Και, όλοι ξέρουμε πως Πατρίδα, χωρίς Αυτοδιάθεση και Δημοκρατία, δεν υπάρχει.
Η εικόνα είναι, πλέον, καθαρή: Ή (οι Έλληνες) θα γίνουμε, πάλι, το αφεντικό στη Χώρα μας, ή θα αποδεχθούμε τη μοίρα των υπόδουλων στους δανειστές μας, όπως την έχει αποδεχθεί σύσσωμο το καθεστώς πολιτικό σύστημα.
Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, πρέπει να γίνουν κινητοποιήσεις ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Έξω και πέρα από κάθε κομματική ανάμιξη.
Με μόνο πρόταγμα (σ’ αυτή τη φάση) αυτό που φοβίζει όσο τίποτε άλλο τους δυνάστες μας και τα τσιράκια τους:
“ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ”.
Ως εδώ και μη παρέκει. Όσο καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, θα καρφώνουν ύπουλα την Ελλάδα μας, συνεχώς και πιο βασανιστικά, στο σταυρό του μαρτυρίου της.
ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/10/blog-post_553.html#ixzz3p31IbqLk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου