ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΑΣ


 ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΑΣ


Η Κανέλα έχει γίνει γνωστη από την αρχαιότητα. Ήταν σε τόσο υψηλή τιμή τότε που θεωρήθηκε ως
κατάλληλο δώρο για τους μονάρχες και ακόμη και τον Θεό Ήταν τόσο ακριβή ώστε θεωρήθηκε πιο πολύτιμη και από τον χρυσό.
Η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από τον εσωτερικό φλοιό των δέντρων από το γενος «Cinnamomum» Προέρχεται από τη Σρι Λάνκα
Χρησιμοποιείται σε γλυκά και σε αλμυρά πιάτα, όπως μηλόπιτα ντόνατς,, τσάι, λικέρ, σε πλούσια σάλτσα ή κατά το μαγείρεμα στο κοτόπουλο ή στο αρνί. Εχει μεγάλες θεραπευτικές ιδιότητες
Τα οφέλη της κανέλας. Στη υγεία
Χοληστερόλη:.....

Το σώμα μας χρειάζεται την χοληστερόλη για την παραγωγή ορμονών, βιταμίνης D και τα άλατά του πεπτικού συστήματος. Ωστόσο, αν το σώμα σας έχει μεγαλύτερη ποσότητα αυτής από ότι χρειάζεται, μπορεί να συσσωρευτεί στις αρτηρίες σας, και θέτει σε κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως τα καρδιακά νοσήματα.
Η κανέλα είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου και φυτικών ινών. Οι συνδυασμοί αυτών των δύο συστατικών δεσμεύσει και να απομακρύνει το αλάτι από το σώμα που έχουν καταστροφικές συνέπειες για την χολή Το σώμα έχει συνέχεια, θα διαλύσει τη χοληστερόλη για τη δημιουργία νέας χολή ως εκ τούτου, θα έχει θετικό αντίκτυπο στις καρδιακές παθήσεις.
Τι μπορείτε να κάνετε?Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε σκόνη σε μισό ποτήρι του τσαγιού νερό. Αυτό θα μειώσει το 10% του επιπέδου χοληστερόλης στο σώμα μέσα σε δύο ώρες.
Κρύωμα :
Ένα πολύ κοινό πρόβλημα Μπορείτε να κάνετε τη θεραπεία στο σπίτι σας με αυτή την απλή συνταγή:
Προσθέστε ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη σε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και ανακατεύουμε καλά Θα πάρετε δύο φορές την ημέρα και το κρύο θα εξαφανιστεί μέσα σε τρεις ημέρες.
Ένας άλλος τρόπος για τη θεραπεία του κρύο,ι να αναμίξετε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη σε ενα ζεστό φλιτζάνι πράσινο τσάι.
Αρθρίτιδα:
Υπάρχουν πολλοί τύποι αρθρίτιδας. Όλα προκαλούν πόνο, οίδημα και μειωμένη κίνηση στις αρθρώσεις. Παρά το γεγονός ότι η κανέλα δεν μπορεί να θεραπεύσει όλα τα είδη της αρθρίτιδας, λίγο μπορεί
Πάρτε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Σ ‘αυτό προσθέστε δύο κουταλιές μέλι και ένα μικρό κουταλάκι του τσαγιού κανέλα σε σκόνη. Πιείτε το αυτό καθημερινά το πρωί και το βράδυ για να ανακουφίσει τον πόνο.
Σπυράκια:
Η ακμή ή τα σπυράκια Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από αυτα με τη χρήση κανέλας και μέλι
Η παρακάτω μάσκα είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες για να απαλλαγούμε από την ακμή:
Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι
Λίγο περισσότερο από το μισό κουταλάκι του τσαγιού κανέλα σε σκόνη
Ανακατέψτε τα δύο μαζί και να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπό σας.
Μόλις η μάσκα αρχίζει να στεγνώσει, ξεπλύνετε.
Χρησιμοποιήστε αυτήν καθε ημέρα για ένα μήνα και να δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα.
  Δυσπεψία ή στομαχικά προβλήματα:
Μέλι και κανέλα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό θεραπεύει τα έλκη από τη ρίζα. Ανακουφίζει επίσης φυσικό αέριο και καταστρέφει τα μικρόβια από την ουροδόχο κύστη.
Αρχική θεραπεία:
Πάρτε ένα ποτήρι ζεστό νερό.
Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι
Πάρτε ένα ή δύο κουταλιές της σούπας κανέλα σε σκόνη.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και πίνετε καθημερινά.
Ασθένειες Καρδιάς:
Ανακατέψτε το μέλι και κανέλα σε σκόνη και εφαρμόστε στο ψωμί αντί για μαρμελάδα και καταναλώνουμε καθημερινά. Αυτό θα σας κρατήσει ασφαλή από καρδιακή προσβολή. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το μείγμα για το roti, καθώς και.
Λοιμώξεις του δέρματος:
Αν έχετε οποιοδήποτε είδος των λοιμώξεων του δέρματος, κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη σε ίση ποσότητα και να το εφαρμόσετε στην πληγείσα περιοχή. Αυτό θα λύσει σχεδόν όλα τα είδη των προβλημάτων του δέρματος.
Ένας άλλος τρόπος είναι η εξής: Αν έχετε οποιεσδήποτε εγκοπές καθαρίστε το τραύμα και απλά σκόνη λίγο κανέλα σε σκόνη σε αυτό. Τα βακτήρια θα αρχίσουν καταστραφούν και η πληγή θα επουλωθεί γρήγορα.
Απώλεια βάρους:
Μέλι Αλκοόλ και κανέλα σε σκόνη βρασμένα σε ένα φλιτζάνι νερό, τουλάχιστον μισή ώρα πριν από το πρωινό και το βράδυ καθημερινά έχει δείξει εκπληκτικά αποτελέσματα να ελέγξει την απώλεια του βάρους. Λαμβάνεται τακτικά, μειώνει το βάρος ακόμη και στο πιο παχύσαρκο άτομο.
Καρκίνος:
Μια μελέτη έδειξε ότι σε προχωρημένο καρκίνο του στομάχου και των οστών μπορεί να θεραπευτεί επιτυχώς από την πρόσληψη της κανέλας με μέλι. Οι ασθενείς που πάσχουν από αυτά τα είδη καρκίνου θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά μια κουταλιά της σούπας μέλι με ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη για ένα μήνα, 3 φορές την ημέρα.
Μακροζωία:
Τσάι με μέλι και κανέλα σε σκόνη, όταν λαμβάνεται τακτικά
Πάρτε 4 κουταλιές μέλι 1 κουταλιά της σούπας κανέλα σε σκόνη και 3 φλιτζάνια νερό και βράστε το Πίνετε 1/4 φλιτζανιού, 3 με 4 φορές την ημέρα. Διατηρεί το δέρμα φρέσκο ​​και απαλό και διωξε τα γηρατειά. Η ζωή εκτείνεται επίσης αυξάνεται, ακόμη και αν ένα άτομο είναι 100 ετών.
πηγή
http://www.stylecraze.com/

Σχόλια