Ο Πάνος Κατακαημένος στα ΤΕΣΣΕΡΑ...Δηλώσεις Γιούγκερ Για Την Τουρκία Στο Αιγαίο “Δεν Είναι Ελληνικό Θέμα Η Ασφάλεια Του Αιγαίου Όλα Θα Γίνουν Υπό Ευρωπαϊκή Εποπτεία”

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6j9eyP0XTiN2dpNXyW-8iGGNVvFux5cwE8ZuaWx6p2N3nOkxkjOBs6OXW4vcPMrmvmN_d57LdNxL6_dTJfvaV2OxEndVNA3tRJ-xXB9Odwvg63I66cJ1UITlvx0mH2G2ifQHL48n-l6g/s400/giounger-tourkia-750x400.jpgΜία άκρως φασιστική, Δικτατορική, αισχρή, και ντροπιαστική δήλωση για την Ελλάδα έκανε σήμερα ο πρόεδρος της κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όσο αφορά την Τουρκική είσοδο στο Αιγαίο για την ασφάλεια της περιοχής. όχι μόνο έχουν φαγωθεί όλοι να βάλουν την Τουρκία στο Αιγαίο αλλά μας λένε και κατάμουτρα ότι δεν είναι Ελληνικό ζήτημα αλλά ευρωπαϊκή επιλογή....


Δεν θα εκπλαγούμε λοιπόν καθόλου άμα δούμε στο κοντινό μέλλον να λειτουργήσουν και με εκβιαστικό τρόπο απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα που ήδη το κάνουν απλά με διπλωματικούς τρόπους. Ο Γιούνγκερ δήλωσε συγκεκριμένα :... «Διάβασα σήμερα ότι η Ελλάδα δεν είναι σύμφωνη.
Πρόκειται για την Ευρώπη, δεν είναι θέμα ελληνοτουρκικών σχέσεων αλλά Ευρωπαϊκή υποχρέωση και θα ήθελα να ζητήσω από την ελληνική κυβέρνηση να επανεξετάσει τη θέση της, γιατί θα ήταν πολύ χρήσιμο να συνεργαστούν οι ναυτικές δυνάμεις των δυο χωρών υπό ευρωπαϊκή εποπτεία, ώστε να επιτηρείται αυτή η πύλη εισόδου»


hellas-now

Σχόλια