Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αστυνομική κτηνωδία χωρίς όρια στην Λέσβο (Βίντεο)

Η μπατσάδικη κτηνωδία που έχει εκδηλωθεί στην Λέσβο με θύματα εξαθλιωμένους μετανάστες, έχει γίνει θέμα σε όλα σχεδόν τα διεθνή ΜΜΕ και οι εικόνες που βλέπουν την δημοσιότητα είναι συγκλονιστικές. Αν εξαιρέσουμε τα φασιστοειδή και πιθανόν τον πρώην υπουργό Μπάτσων και Καταστολής Πανούση, δεν υπάρχει πολίτης που να μην εξοργίζεται παρακολουθώντας αυτό το όργιο αστυνομικής κτηνωδίας.

Μάλιστα το βίντεο που κατέγραψε η βρετανική Mirror με λιμενικούς να χτυπούν με γκλοπ, μετανάστες και πρόσφυγες στο χώρο υποδοχής της Μυτιλήνης. και το οποίο κάνει λόγο για «αγρίους» -προφανώς εννοεί τους μπάτσους- που χτυπούν με τα γκλοπ ανάποδα δυστυχισμένους μετανάστες, έχει κάνει αίσθηση και προβάλλεται από δεκάδες τηλεοπτικούς διαύλους.http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/09/blog-post_49.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…