Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : “Ψηφιστε αντιμνημονιακα”-Αυτό λέμε και εμείς ψηφιστε αντιμνημονιακά, κάθε ψήφος στα μνημονιακα κόμματα θα προσμετρηθεί την επόμενη μέρα ως ψήφος έμμεσης αναγνώρισης του μνημονίου...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΜΕΝΟς
Έκκληση στους πολίτες να ψηφίσουν κατά τέτοιο τρόπο στις επικείμενες εκλογές προκειμένου να καταρρεύσουν τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο απηύθυνε κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ο κ.Καμμένος ζήτησε να προκηρυχθούν άμεσα πρόωρες εκλογές, υπογραμμίζοντας πως το κόμμα του έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη συνείδηση της κοινής γνώμης, ανεξάρτητα από το τι υποστηρίζουν οι δημοσκόποι και οι μετρήσεις τους.
Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό.......
Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως έχει πει ψέμματα στον λαό και χαρακτηρίζοντας παλαιοκομματική συμπεριφορά τις εξαγγελίες για τη δημιουργία 770.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2020. 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε δικαίωση για το κόμμα του τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπου συμμετείχαν οι ΑΝΕΛ, αποκόμισαν “σημαντικά κέρδη”, τόνισε ο Π. Καμμένος, αναφέροντας χαρακτηριστικά την κατά την εκτίμησή του διατήρηση του ποσοστού του κόμματος στην περιφέρεια Αττικής και την άνοδο στη Θράκη με την υποψηφιότητα του κ. Κουίκ.
Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που φέρνουν τους ΑΝΕΛ χαμηλά, ο κ. Καμμένος είπε ότι οι δημοσκοπήσεις “προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για την αντιπολίτευση αντίθετο με την πραγματικότητα”.
ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με εκείνους που δεν προσκύνησαν την Μέρκελ
Μήνυμα ανατροπής στις ευρωεκλογές της Κυριακής έστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πτολεμαϊδα,  τονίζοντας ότι η λύση είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με εκείνους που δεν προσκύνησαν και δεν υποτάχθηκαν στην κ. Μέρκελ.
«Είμαστε μέλη της Ευρώπης των ίσων και όχι των υποτακτικών και των δούλων. Λέμε ναι στην Ευρώπη των εθνών-κρατών και όχι στην Ευρώπη των τραπεζιτών»
Αναφερόμενος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς είπε ότι «ανάπτυξη θα υπάρξει από την ώρα που θα ανατρέψουμε τη σημερινή κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ».
«Η ανεργία στην Πτολεμαϊδα έφτασε στο 70%, είπε, κάθε μέρα που περνά οι εργαζόμενοι φοβούνται για τις δουλειές τους και τα λουκέτα διαδέχονται το ένα το άλλο» είπε.

Σχόλια