Έμπλεξαν με λάθος λαό.......

image

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Θα μπορούσε να είναι και κουίζ : 

Ποιοί αγωνιούν περισσότερο για το εάν θα υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 20 Αυγούστου ;
Η ΕΚΤ που πρέπει να πάρει τα λεφτά της, ο Σόϊμπλε που απεργάζεται την αποτυχία, η κυβέρνηση που επενδύει στα επόμενα βήματα, η αριστερή πλατφρόρμα που συναρτά τις κινήσεις της με το αποτέλεσμα, η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση που προσπαθεί να βρει το βηματισμό της στο πολιτικό παράδοξο αυτής της περιόδου, οι έφεδροι «λοχαγοί» του τακτικού στρατού της διαπλοκής , όπως ο Στουρνάρας, ο Προβόπουλος και ο Πικραμένος που ράβουν φθινοπωρινά κοστούμια πρωθυπουργού ειδικού σκοπού;
Με διαρκείς διελκυστίνδες και παρελκυστικές κινήσεις , το κουαρτέτο των δανειστών δεν νοιάζεται στην πραγματικότητα για καμιά συμφωνία. Μοναδικός στόχος παραμένει το αδιέξοδο και η πολιτική αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης , έτσι ώστε ο Τσίπρας να υποχρεωθεί είτε σε πλήρη παράδοση, είτε σε παραίτηση…
Με μέτωπα παντού , το παιχνίδι μοιάζει στημένο με όρους μέγγενης …
Μπρός ο γκρεμός του τρίτου μνημονίου με χρονοδιαγράμματα-θηλιά για όλη την τριετία και πίσω το ρέμα της πλήρους διάλυσης μέχρις ότου ανασυνταχθούν τα συστήματα και αναλάβουν δράση …
Η στρατηγική της εξόντωσης με δυο λόγια σε πλήρη εξέλιξη και με την αρωγή «ημετέρων δυνάμεων» υπεράνω πάσης υποψίας σε πολλές περιπτώσεις…
Γι αυτό φοβούνται τις εκλογές και επιχειρούν να προδικάσουν από τώρα δυναμικές και αδυναμίες.. .Έσπευσε προθυμότατα η Ντόρα, εντεταλμένη όπως πάντα, να πει ότι δεν βλέπει αυτοδυναμία στη γυάλινη σφαίρα της.

Μόνο που έμπλεξαν με λάθος λαό όλοι αυτοί οι τύποι. Ο κόσμος ξέρει

Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

    ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ…

    ΟΙ προειλημμένες προδοσίες της αριστερής ηγεσίας
    Δεν υπήρχε ούτε ένας αριστερός κατάλληλος για Πρόεδρος, ούτε ένας λογικός και σώφρων κατάλληλος για υπουργός Άμυνας?
    Ούτε μια ενωτική ελληνική παρουσία, για την προεδρία της Δημοκρατίας?
    Είναι να τρελαίνεται κανείς, βλέποντας και διαβάζοντας το εξάμηνο ημερολόγιο της εθνικής -’’ασαφούς δημιουργικής’’ καταστροφής. Κάθε μέρα και μια ..υπόσχεση. Κάθε βράδυ και μία διάψευση, λές και γεννηθήκαμε στη χώρα της εθνικής και πολιτικής αμνησίας. Είναι απίστευτο το τι συμβαίνει , το τι γίνεται και το ‘’ΠΩΣ’’(?) τα παρουσιάζει η ‘’αριστερά’’ της κουκουλοφόρου (κατά το αειφόρου) παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης. Αν αυτή την ‘’τέχνη’’ της παραπληροφόρησης και της απόκρυψης της αλήθειας, μπορούσαν να την ‘’εφαρμόσουν’’ στην οικονομία, θα είχε σωθεί ..ο πλανήτης.
    Τώρα καταλάβαμε πως δύο ψεύτες ,ο Αλέξης και ο Πάνος, ‘’χωράνε’’ στο ίδιο ..παπούτσι. Ο Αλέξης λέει και επαναλαμβάνει τα ψέματα και τους μύθους που ..άλλοι ‘’πλάθουν’’ γι αυτόν, αφού τόσο στη γλώσσα της συνεννόησης όσο και στη γλώσσα της οικονομίας γεννήθηκε μη ‘’αρτιμελής’’ και ανεπαρκής. Άντε να του εξηγήσουν τι του λένε, άντε να του εξηγήσουν τι εννοούν οι συνομιλητές του …νυχτώσαμε, άντε να ..καταλάβει τι πρέπει να πει. Γι αυτό ‘’χαμογελά’’ με ηλίθιο τρόπο αμηχανίας σαν την…Άντζελα.
    Από την άλλη ο Πάνος, λόγω άγνοιας, συνήθειας και αγραμματοσύνης ξεχνά τι λέει, ξεχνά τι ακούει και βλέπει μόνο τον καλόγερο στο Κούγκι να τον ‘’μουντζώνει’’ με τα δύο χέρια. Τι λες βρε ηλίθιε, βρε αγράμματε του λέει και βουρκώνει. Για κάτι ηλίθιους σαν και σένα σκοτωθήκαμε και δώσαμε τη ζωή μας για λευτεριά?
    Τι δουλειά έχει το ‘’Κούγκι ’’ με τις μα@@@κίες που λές και κάνεις? Τι κρίμα που δεν σε ‘’έπνιξε’’ ο γιαουρτάς μέσα σε καμιά καρδάρα, αλλά σου πήρε μόνο τα παιδιά. Ου να χαθείς ξυδιαρολάτρη της σαλάτας με ήμερα γαϊδουράγκαθα για την καταπολέμηση της μόνιμης ηλιθιότητας…
    Και έρχεται σήμερα ο ‘’αριστεριστής’’ Τσίπρας της Χούντας και ‘’τακιμιάζει ’’ μία φορά ακόμη με την δεξιά του Κυρίου, για να αναπαλαιώσει τις σχέσεις ‘’αίματος και προδοσίας’’ που είχαν παραμείνει στο ‘’βρόμικο 89’’ και προτείνει Παυλόπουλο για Πρόεδρο. Ποιον? Τον φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας. Τον πολιτικό που γέμισε τις δημόσιες υπηρεσίες με όλο το χαφιεδότσουρμο. Έτσι αντί για ειδικό δικαστήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, έρχεται σήμερα ο Τσίπρας , ο αμνός της ΧΟΥΝΤΑΣ και επιλέγει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο, διασώζοντας τον Καραμανλή και προσπαθώντας να ρίξει λήθη και στάχτη στα μάτια του κόσμου.
    Τι να καταλάβει και πώς να αντιδράσει τούτος ο χιλιοπροδομένος λαός μας?
    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ότι οι ηγεσίες της αριστεράς μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?
    Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.
    5.000 αυτοκτονίες,
    πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?
    Πως μπορούν και κοιμούνται, πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?
    Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου