Πρώτη φορά χωρίς ελπίδα. ..........

vouli

Όποιος παρακολούθησε τη συνεδρίαση της Βουλής για το νέο Μνημόνιο -που ξεκίνησε δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί- ξέρει πολύ καλά πως η ελληνική Βουλή δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης
το νέο Μνημόνιο ψηφίστηκε από την Βουλή για τα μάτια του κόσμου. Έστω, του κόσμου που ήταν ξύπνιος μέχρι τα χαράματα.
Το νέο Μνημόνιο θα μπορούσε να είχε ψηφιστεί στις Βρυξέλλες ή στη γερμανική Βουλή. Αυτό αρκούσε.
Οι Έλληνες βουλευτές παρέμειναν σιωπηλοί, και ψήφισαν το νέο Μνημόνιο -που δεσμεύει τη χώρα για δεκαετίες-, ενώ ήταν ολοφάνερο πως το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν πότε θα τελειώσει η συνεδρίαση και η ψηφοφορία, για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.
 Χτές το βράδυ, ένας έντιμος βουλευτής είχε μια μόνο επιλογή: να καταγγείλει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει Δημοκρατία, και στη συνέχεια να αποχωρήσει από τη Βουλή και να παραιτηθεί.
Εξ όσων γνωρίζω, κανείς δεν αποχώρησε και κανείς δεν παραιτήθηκε.
Όλοι έκατσαν και ανέχτηκαν αυτή την ξεφτίλα. Άλλοι για το μισθό, άλλοι από αδιαφορία, άλλοι για την καριέρα που φαντάζονται πως θα κάνουν.
Παράλληλα, ακούσαμε τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να λέει «στις 4, στο Eurogroup, θα πρέπει να έχουμε πάει με ψηφισμένη τη συμφωνία».
Και δεν αντέδρασε κανείς.
Τι είναι ο Τσακαλώτος; Μαρξιστής;
Εγώ, σε αυτό το μουλωχτό ανθρωπάκι, βλέπω ένα ξεπουλημένο λαμόγιο. Εσείς μπορείτε και να τον θαυμάζετε.
Τα ψέματα τελείωσαν.
Οι εκλεγμένοι από τους πολίτες πολιτικοί της χώρας είναι εναντίον των πολιτών. Είναι εχθροί των πολιτών.
Και η Πρώτη Φορά Αριστερά και οι Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες -αλλά βασικά είμαστε ξεπουλημένοι- προστέθηκαν στους απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Όλοι αυτοί έχουν την ίδια πολιτική.
Μάλιστα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισε ένα Μνημόνιο, στο οποίο οι πολίτες στο δημοψήφισμα είχαν αντιταχθεί σε ποσοστό 61,3%.
Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος.
Αφού το ξέχασαν οι εκλεγμένοι πολιτικοί -μαζί με το υπόλοιπο Σύνταγμα-, ας το θυμηθούν οι πολίτες.
Και ας μετρήσουν τις δυνάμεις τους και τις δυνατότητές τους.
Αν θέλουν να έχουν πατρίδα, χώρα και δημοκρατία.
Δεν προδίδουν μόνο οι πολιτικοί, προδίδουν και οι πολίτες.
Τώρα είμαστε μόνοι μας.
Πρώτη φορά χωρίς ελπίδα.
Αυτό είναι ανακουφιστικό.
Εγώ είμαι αισιόδοξος 

Σχόλια

  1. ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ…

    Να ! τι έκαναν και τους έβαλαν φυλακή.....

    Δηλαδή, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής ορδής ,τώρα θα πάνε φυλακή?
    Για ποιο λόγο κατηγορούνται?
    Κατηγορούνται ως μέλη, μιας εγκληματικής οργάνωσης , η οποία προέβη σε δολοφονίες, ληστείες, εκβιασμούς ,κλοπές, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, εκτέλεση συμβολαίων, τραμπουκισμούς, προστασίες, προετοιμασίες για εκνομες αντισυνταγματικές ενέργειες και τόσα ακόμη.
    *Είναι ψέμμα ότι σκότωσαν τόσους ανθρώπους?
    *Είναι ψέμα ότι κατέστρεψαν τόσες περιουσίες?
    Είναι ψέμα ότι όσες πέτρες υπάρχουν τόσες είναι και οι παρανομίες τους?
    *Σε ποια υπόθεση τους ‘’κατηγόρησαν’’ …Άδικα?
    Σε ποιο έγκλημα η οργάνωση ήταν απούσα?
    **[[Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω, καταθέτει ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ!]] που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα.
    **Τον σκότωσα γιατί πήγε να με κλέψει στα ναρκωτικά, δηλώνει ο Πηρυνάρχης Δράμας Παναγιώτης Μπαντέμης, κατακρεουργώντας και τσιμεντώνοντας τον εικοσαετή ΡΟΥΜΑΝΟ, που δούλευε στο Κατάστημα του πατέρα τους.
    **Τον σφάξαμε γιατί ‘’βρέθηκε μπροστά μας’’ δηλώνουν οι ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού με κατηγορουμένους τους Διονύσιο Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3082/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
    ** Σκότωσε τη Φαίη ο χρυσοδολοφόνος …εραστής Βαγγέλη Στεφανάκης
    με μπουνιές και κλωτσιές, για να δείξει πως είναι άντρας ο κουραδόμπεης.
    **β) απόπειρα ανθρωποκτονίας με κατηγορούμενο τον Κωνσταντίνο Κοντόμου, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3643/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
    γ) απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεσος συνέργεια στην προαναφερομένη πράξη με κατηγορουμένους τους Γεώργιο Αποστολόπουλο και Αλέξανδρο Χατζηπαυλίδη (έχει περαιωθεί η κυρία ανάκριση),
    δ) ληστεία απο κοινού με κατηγορουμένους τους Αλέξανδρο Βασιλάκη και Αγγελο Γεωργόπουλο (Α.Β.Μ. Φ 2013/2077/16.9.2013),
    ε) ληστεία απο κοινού κλπ με κατηγορουμένους τους Νικόλαο Βόσσο κλπ (Α.Β.Μ.Φ. 2011/4558 – ΕΓ46 – 12/5),
    στ) έκρηξη κλπ με κατηγορουμένους τους Χρήστο Κιουμουρτζούγλου κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικείου Βόλου – Α.Β.Μ. Η/13 – 98),
    ζ) παραβάσεις σχετικώς με τις εκρηκτικές ύλες με κατηγορουμένους τους Ζήνωνα Μανθογιάννη κλπ (Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου – Α.Β.Μ. Η/12 -663),
    η) βαρεία σκοπουμένη σωματική βλάβη με κατηγορουμένους τους Αναστάσιο Πανταζή κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς – Α.Β.Μ. Φ 2012/979),
    θ) απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού και κατά συρροή με κατηγορουμένους τους Βασίλειο Σιατούνη κλπ, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια της υπ' αριθ. 30481/3.5.2011 αποφάσεως του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και
    ι) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με κατηγορούμενο τον Γεώργιο Ρουπακιά,
    πέραν δε τούτων σε πληθώρα περιπτώσεων (μη εισέτι επακριβώς διαγνωσθεισών κατά την Ανάκριση) μέλη της οργανώσεως αναθέτουν την πώληση σε αλλοδαπούς διαφόρων ειδών και λαμβάνουν το μέγιστο μέρος των κερδών, παρέχοντες σε αυτούς “προστασία” (κατά παράβαση του άρθρου 385 παρ. 1 περ. α' και β' ΠΚ), εκμεταλλευόμενοι με σκοπό το κέρδος την ανάγκη των μεταναστών για ασφάλεια.
    Ηδη κατά τη διεξαγωγή εκ μέρους μας ανάκριση έχουν προκύψει νέα στοιχεία (άγνωστα κατά την προηγηθείσα προκαταρκτική εξέταση), τα οποία, κατα την άποψη μας, ενισχύουν το κατηγορητήριο και παρέχουν έναυσμα για εντατικοποίηση των ερευνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ

    είναι η λέξη όρος, που δίνει με ακρίβεια και μονολεκτικά τον ορισμό του παρακρατικού ρουφιανοδολοφονικού στρατού των ‘’νομιμοφανών’’ εγκληματιών.
    Όπως ξέρετε, οι επαγγελματίες ρουφιάνοι ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, είναι οι μόνοι … έλληνες που δεν έχουν πρόβλημα με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάμε όλοι μας. Είναι οι μόνοι ΧΡΥΣΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ !‘’υπάλληλοι’’ που τα παίρνουν μαύρα και αφορολόγητα, αφού οι μισθοσυντήρητοι χαφιέδες είναι… αόρατοι για το καλό τους ! Είναι οι μόνοι ΕΠΙΣΗΜΟΙ ρουφιάνοι, παλιοί συναγωνιστές του Αντώνη του Αβέρωφ, του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ της δεξιάς των ΦΑΣΙΣΤΩΝ !!!΄Ετσι , αθόρυβα και χωρίς να το αντιληφθούμε, ο Αντώνης δημιούργησε το μυστικό του εσωτερικό παρακρατικό στρατό, των έμμισθων χαφιέδων, επίσημων, ανεπίσημων και εκπαιδευόμενων, το λεγόμενο ‘’χαφιεδότσουρμο’’, τους οποίους ΦΥΣΙΚΑ! πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ .
    Σήμερα πολλοί διερωτώνται πως έγινε όλη αυτή η σκληροπυρηνική ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΩΝ με το χαμηλό επίπεδο αντίληψης και τον αυθάδη χαρακτήρα του προστατευόμενου ρουφιάνου. Αρμόδιοι να απαντήσουν είναι δικαστές και αστυνόμοι…!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου