Μακράν η πιο ξευτιλισμένη κυβέρνηση δοσιλόγων...Ριζικές αλλαγές στην ρύθμιση για τις 100 δόσεις! Ποιοι χάνουν το δικαίωμα των δόσεων;...


Τα πάνω, κάτω έρχονται οι όροι για τη ρύθμιση των 100 δόσεων. Μετά τις πιέσεις των δανειστών η κυβέρνηση φέρνει 
τρεις σημαντικές αλλαγές που αναμένεται να επηρεάσουν χιλιάδες φορολογούμενους από τους 900.000 συνολικά που έχουν ενταχθεί στο καθεστώς της ρύθμισης των 100 δόσεων

Πρώτη σημαντική αλλαγή που αφορά ίσως και τους περισσότερους που έχουν χρέη απέναντι στο Δημόσιο είναι η αλλαγή του επιτοκίου.

Εδώ αναμένεται σημαντική αύξηση από το 3% στο 5% για όσους χρωστούν ποσά άνω των 5.000 ευρώ.

Οι δανειστές θεωρούν πολύ μικρό το επιτόκιο και έτσι όλα δείχνουν ότι πάμε σε δραματική αύξησή του.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά στην παραμονή στο καθεστώς ρύθμισης. Για να μην χάσει λοιπόν το δικαίωμα στη ρύθμιση ο φορολογούμενος θα πρ΄πει όχι μόνο να είναι συνεπείς στις δόσεις του για τα χρέη που έχει ρυθμίσει, αλλά και συνεπείς στις πληρωμές των νέων χρεών του. Είτε να πληρώνει κανονικά δηλαδή τον φόρο εισοδήματος είτε να ενταχθεί σε ρύθμιση των νέων χρεών στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων.

Η τρίτη αλλαγή αφορά στον αριθμό των δόσεων και εδώ θα πρέπει να γίνει ένα... ξεκαθάρισμα. Για την ακρίβεια θα υπάρξουν έλεγχοι φορολογικών και περιουσιακών στοιχείων ώστε να φανεί ποιοι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και ποιοι όχι.

Όσοι αποδειχθεί ότι......

λόγο περιουσιακών στοιχείων, εισοδημάτων καταθέσεων κλπ έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν περισσότερα θα χάσουν ως και τις μισές από τις 100 δόσεις, καθώς στο νέο σχέδιο προβλέπεται μείωση από τις 100 στις 50 δόσεις για τους "έχοντες". Δεν θα ξαναέχουμε στο μέλλον 100 δόσεις είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, είμαστε μέσα στην κοινωνία, καταλαβαίνουμε τη συμβαίνει, ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα δεδομένα των οικονομικών συνθηκών.

Σχόλια

  1. ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ….ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Το θράσος και η αναίδεια της γονικής κουκούλας..

    Συσκέπτονται για τα ..λεφτά των άλλων, ενώ τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ τα έχουν στο εξωτερικό?
    Αυτοί θα μας σώσουν?
    Μα αυτοί σίγουρα θα παρακαλάνε να χρεοκοπήσουμε, για να διπλασιάσουν τα λεφτά τους ..ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ !!!
    *Τι μπορούμε να κάνουμε και ποια πίεση μπορούμε να ασκήσουμε, με την τσέπη άδεια?
    *Μήπως Αλέξης και λοιποί, σκέπτονται με βάση τα εξασφαλισμένα πολυεκατομμύρια τους, που βρίσκονται ασφαλισμένα, προσοδοφόρα, και αφορολόγητα?
    *Λασπώνουμε θεσμούς και πρόσωπα , πιστεύοντας ότι ‘’ανεβαίνουμε’’ στα μάτια των Ελλήνων και των ξένων που μας κοιτούν είτε με λύπη, περιέργεια ή και περιφρόνηση?

    *Γιατί να μας δώσουν λεφτά τους οι ευρωπαίοι, όταν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοι ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί έχουν ΣΗΜΕΡΑ τα κλεμμένα της προηγούμενης περιόδου στις τράπεζές τους?
    *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.
    *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε βρίζουμε και προκαλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.
    *Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα και τολμάμε σαν άλλοι ‘’νταβατζήδες’’ να ρίχνουμε ευθύνη ‘’στα φθηνά προφυλακτικά που χρησιμοποιούν οι ξένοι επιβήτορες’’??
    *Ζητάμε λεφτά να συνεχίσουμε τα πάρτι της διαπλοκής και παρέχουμε ‘’ασυλία’’ στους νταβατζήδες και στους πισωγλέντηδες της Καραμανλικής παραπολιτικής αλητείας.


    *’‘Τιμωρήσαμε’’ τον Άκη για να γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός και σταματήσαμε εκεί,…δηλώνοντας πως ‘’δεν υπάρχουν άλλοι κλέφτες και λωποδύτες’’ πολιτικοί στη χώρα και τη βουλή?

    *Ψηφήσαμε τον νόμο 4174/26-7-2013 που έβαλε πλάτη στην φοροδιαφυγή εν μέσω κρίσης για 9 ολόκληρα χρόνια από το 2000 μέχρι το 2008…και
    καταργήσαμε όσα ψήφισε ο Παπανδρέου για όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ που διακίνησαν μαύρο χρήμα από το 2000 και μετά και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ να τον έχουμε σε ισχύ. Η νέα κυβέρνηση έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να ακυρώσει τον νόμο 4174/26-7-2013, …

    *Ζητάμε να μας δώσουν χρήματα και ταυτόχρονα κρύβουμε κάτω από το χαλί όλες τις βρωμιές της κυβέρνησης 2004-2009 του Καραμανλή και του Σαμαρά 2012-14

    *Αυτοί δυστυχώς είναι οι Συριζέοι συγκυβερνήτες του φοροφυγά ακροδεξιού Πάνου, που λαθροταξιδεύει στο Αιγαίο από το 1992 σε οικογενειακό κότερο με ΑΓΓΛΙΚΗ σημαία σε οφσορ εταιρεία.
    Αυτούς ψηφίσατε να μας σώσουν? Από ποιους και από τι?

    *Μια πόλη που τη λένε… ΣΥΡΙΖΑ – 37 βουλευτές με 406 ακίνητα – Ρεκόρ ο
    **Στρατούλης με 19 ιδιοκτησίες
    **Μία πόλη 406 ακινήτων θα μπορούσαν θεωρητικά να συγκροτήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν μπορούσαν να συγκεντρώσουν πλάϊ-πλάϊ τις ιδιοκτησίες τους. Και βέβαια ο "πρώτος του χωριού" λογικά θα ήταν ο κ. Στρατούλης που κατέχει 19 ακίνητα, αλλά αρνείται "για λόγους αρχής" να πληρώσει το χαράτσι.
    **Αίσθηση προκαλεί η περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό έτος του 2012, καθώς η πλειοψηφία εμφανίζεται σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο Δεκέμβριο, να έχει πάνω από 10 ακίνητα ο καθένας ενώ δεν λείπουν και ηχηρές περιπτώσεις όπου βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ακόμα και 19 ακίνητα. Το σύνολο των ακινήτων 37 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται σε σύνολο τα 406, ανεβάζοντας τα κατακεφαλήν ακίνητα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επίπεδο “προνομιούχων” πολιτών.
    Τι ζητάμε λοιπόν??




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου