Paul Craig Roberts: "Έλληνες αντιδράστε στο "endgame" της παγκόσμιας ελίτ - Η Ανθρωπότητα εξαρτάται από εσάς"


"Η τύχη της Ανθρωπότητας κρέμεται από την αντίδραση των Ελλήνων στο endgame της μαύρης παγκόσμιας ελίτ" αναφέρει ο πασίγνωστος Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας και πρώην υφυπουργός οικονομικών επί κυβερνήσεως Ρ.Ρήγκαν Paul Craig Roberts.
 
Με "μελανά" χρώματα περιγράφει το τι περιμένει τους Έλληνες από την υλοποίηση αυτής της επαίσχυντης συμφωνίας η οποία θα τους αναγκάσει να "εκδιωχτούν από την πατρίδα τους, από μια οικονομία που θα έχει κατέρρευσει"
 
O Αμερικανός αναλυτής και πρώην εκδότης της Wall Street Journal, αναφέρεται με άρθρο-κεραυνό στην προδοσία του ελληνικού πολιτικού συστήματος το οποίο παρέδωσε στην σκλαβιά ολόκληρο τον ελληνικό λαό και την χώρα του.
 
"Δεν γνωρίζω αν οι Έλληνες", τονίζει στο άρθρο του ο Δρ Paul Craig Roberts, "κατανόησαν τι σημαίνει αυτή η συμφωνία με τη οποία ο πρωθυπουργός τους παρέδωσε την χώρα στην ληστρική Ευρώπη. Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι πλέον δεν θα τους επιτρέπεται να ζουν σε μια ανεξάρτητη χώρα, ότι πλέον τους έχουν κάνει την μαύρη αποικία των ξένων τραπεζιτικών ομίλων, ότι η χώρα τους είναι μια υποθήκη σε ένα χρέος που πότε δεν θα μπορεί να εξοφληθεί. Ο Έλληνας πρωθυπουργός μέσα σε μια εβδομάδα ανέτρεψε την ελληνική ψήφο και παρέδωσε την χώρα στους ξένους λεηλατητές της με αρχή τον κ Σόιμπλε, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βάλει χέρι στον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας.
 
Αλλά η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Οι Έλληνες θα εκδιωχτούν από την πατρίδα τους, από μια οικονομία που θα έχει κατέρρευσει, θα κατάρρευσει το συστήμα κοινωνικής πρόνοιας, η ανεργία θα εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη καθώς οι επιβαλλόμενες ιδιωτικοποιήσεις θα προσφέρουν σε ξένα χέρια τις μεγάλες οικονομικές μονάδες της χώρας. Αυτό το ελληνικό παράδειγμα θα ακολουθήσει μια σειρά άλλων χωρών στην Ευρώπη που περιμένουν υπονομευτικά την δική τους καταστροφή.
 
Το ολοκαύτωμα του 21ου αιώνα έχει αρχίσει με εναρκτήριο λάκτισμα την Ελλάδα και την ελληνική προδοσία από το ελληνικό πολιτικό σύστημα που πρόδωσε με τον πιο αναίσχυντο τρόπο την χώρα και τον ίδιο τον λαό της.
 
Το παιχνίδι όμως δεν έχει τελειώσει, μόλις τώρα αρχίζει. Η θανατηφόρα συμφωνία σε βάρος της Ελλάδας είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες", όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts "και το πιο εντυπωσιακό είναι πως ολόκληρη η ανθρωπότητα κρέμεται από την αντίδραση τους στο endgame της μαύρης παγκόσμιας ελίτ.
 
Από τους Έλληνες έλαχε σήμερα να κρίνεται το μέλλον όλης της ανθρωπότητας!"

Σχόλια

  1. 41 χρόνια “Αττίλας»
    ======================

    Σαράντα ένα χρόνια πέρασαν από τότε (20 Ιουλίου 1974 – 20 Ιουλίου 2012)…

    Μετά το προδοτικό πραξικόπημα της ελληνικής χούντας, που προσέφερε τη «δικαιολογία» στην Τουρκία να εισβάλει στην Κύπρο, το νησί παραμένει και σήμερα υπό τουρκική κατοχή. Πόσοι άνθρωποι, άραγε, θυμήθηκαν τη βάρβαρη εισβολή του Αττίλα εναντίον της Κύπρου…

    Πόσοι γνωρίζουν την ιστορία εκείνης της εποχής, όταν ο Ιωαννίδης και οι πράκτορες της παρέας του, σε συνεργασία με την αμερικανική CIA, σχεδίασαν το διπλό έγκλημα στην Κύπρο, το πραξικόπημα και την εισβολή; Και πόσοι έμαθαν καλά εκείνο το τραγικό μάθημα, για τη μεγαλύτερη τραγωδία της νεότερης ελληνικής ιστορίας, που στιγματίζει μέχρι σήμερα το Νησί της Αφροδίτης αλλά και τη Μητέρα Πατρίδα, για την οποία θυσιάστηκαν χιλιάδες Ελληνοκύπριοι; Δεν θα τολμήσω να δώσω την απάντηση, διότι προκαλεί αβάστακτο πόνο.

    Η κατοχή συνεχίζεται και σήμερα από την ίδια δύναμη, την Τουρκία, με την κυβέρνηση της οποίας συναγελάζονται χωρίς αιδώ οι Ελληνες ηγέτες, στο όνομα της «καλής γειτονίας» και στο πνεύμα της παγκοσμιοποίησης, που όλα τα «αλέθει» και όλα τα ξεχνά. Ακόμα και τους εισβολείς και κατακτητές, οι οποίοι όταν ξεμπερδέψουν με την Κύπρο μέσω σχεδίων, όπως το φιλοτουρκικό και ρατσιστικό κείμενο του Κόφι Ανάν, θα στραφούν ανενόχλητοι εναντίον της Θράκης και του Αιγαίου.
    Το μήνυμα της 20ής Ιουλίου του 1974
    είναι και σήμερα έντονα ισχυρό και πρέπει να γίνουν αποδέκτες και οι νεότερες γενιές. Δεν χρειάζεται να ποτίσουν με μίσος τις καρδιές τους, απλώς να θυμούνται ότι κάποιοι συνέλληνες στην Κύπρο είναι και σήμερα πρόσφυγες και περιμένουν με προσμονή την ημέρα της επιστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου