Nτόρα Μπακογιάννη : Πολιτικό κεφάλαιο ο Τσίπρας.. Όταν σε επαινούν οι μέχρι πρότινος πολιτικοί σου αντίπαλοι η κάποιο μεγάλο λάθος έχεις κάνει η δεν ήσουν ποτέ δικός μας..Εγώ επειδή είμαι ρομαντικός θέλω να πιστεύω το πρώτο, χωρίς όμως να μπορώ να απορρίψω κατηγορηματικά και το δεύτερο...

 Στοιχεία από τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στον ΣΚΑΙ:
Ο Ελληνικός λαός έδωσε εντολή στον κ. Τσίπρα να κυβερνήσει. 
Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο. 
Του αναγνωρίζω ότι διέβη τον Ρουβίκωνα. 
Πρέπει να διαλέξει τους συνεργάτες του και να κυβερνήσει. 
Νιώθω ως ΝΔ ότι δικαιωθήκαμε. Όχι ότι δεν κάναμε λάθη. Τον Χρυσό Οδηγό λάθη κάναμε. Αλλά νιώθω ότι φτάσαμε στο τέλος του λαϊκισμού.
 Η απόφαση χθες της ΓΣ των Φαρμακοποιών δείχνει ότι υπάρχει ωριμότητα. Λέτε οι δημοσιογράφοι ότι ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο παλιό. 
Το παλιό στάθηκε όμως όρθιο.
 Το παλιό έδειξε ευθύνη. 
Είμαι υπερήφανη για τη στάση μας και τη στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Βουλή.



Το πραγματικά παλιό είναι η λογική Λαφαζάνη, ο κομματισμός και η φαυλότητα, ότι μπορώ να λέω στον κόσμο ψέματα.

Από το Μάιο του 2010 είχα πει ότι τα κόμματα πρέπει να συνεργαστούμε για να βγει η χώρα από την κρίση…

Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται οικουμενική.

Λέμε στον Τσίπρα «κυβέρνησε μεγάλε γιατί εσύ έχεις εντολή να κυβερνήσεις». 
 Δεν είναι δικό μας θέμα. 
Δικό μας θέμα είναι να πάμε συντεταγμένα ως κόμμα. Και πήγαμε.



Τις διαρθρωτικές αλλαγές τις αρνήθηκε τόσα χρόνια το πολιτικό σύστημα. Χρειάζεται να μας πουν οι ξένοι ότι πρέπει να αποκομματικοποιηθεί το κράτος ή ότι μια δίκη πρέπει να γίνεται γρήγορα και όχι 10 χρόνια;
Ολόκληρη η συνέντευξη  ΕΔΩ

Σχόλια

  1. Ο …ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΥΦ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?
    ΑΛΕΞΗΗΗΗΗΗΗ: ‘’ΠΑΤΩΣΑΜΕ’’ ΚΑΙ ΞΕΙΤΙΛΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!
    ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΑΛΕΞΗ,
    ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΣΑΙ
    =========================================
    *Εξαπάτησε το λαό ο Αλέξης, και ‘’ΕΚΛΕΨΕ’’ την ψήφο και την πολυθρόνα.
    *Διέλυσε την Ελλάδα ο Αλέξης, για να κάνει πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Πάκη, της Βουλής τη Ζωή και υπουργό άμυνας τον καΜένο εντελώς, και ετοιμάστηκε να ψηφίσει το νόμο για την’’χάρη’’ στους τρομοκράτες ώστε να βγούν και τα παράνομα τέκνα των συνεργατών μας?
    *ισοπέδωσε κάθε προοδευτική ιδεολογική διαφορά και ‘’ταύτισε’’ τους αγώνες της εθνικής αντίστασης να μοιάζουν με αναρχικές καταλήψεις και καταστροφές των γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων,.
    *Σήμερα, αφού σε έξη μήνες, ‘’κατάφερε’’:
    ==================================
    να …σχίσει τα μνημόνια, να καταργήσει με διάταγμα την κρίση, να διαγραφεί το χρέος, να εξαφανίσει την ανεργία, να επαναφέρει την αναρχία, να αποκαταστήσει μισθούς και συντάξεις, και να …διώξουν τους Τούρκους από το Αιγαίο, μαζί με τον λεβεντομπούρδα αρμόδιο καΜένο εντελώς υπουργό, αποφάσισε ,λέει, να ξεκουράσει τους υπουργούς και να κάνει είτε ανασχηματισμό , είτε πρόωρες και ..αξέχαστες νέες εκλογές, με σύνθημα:
    ‘’Ηλθε η ώρα να μπούμε στη πόλη …της Καρδίτσας, όπως έλεγε και ο + Έβερτ.
    ———————————————————————————–
    Τι ζητάει πάλι και τι υπόσχεται ξανά ο μικρούλης Αλέξης?
    =======================================
    *Μήπως μας διάβαζε τις λάθος σελίδες του βιβλίου της μετασταλινικής χουντο-πλουτοκρατίας και γι αυτό ‘’εμπλεξε το σώβρακο ‘’ με τη..γραβάτα?
    *Θα κάνει εκλογές, λέει, διότι κάποιοι του …έστελναν επίτηδες ‘’λανθασμένα σημειώματα’’ με όσο του λέγανε οι Ευρωπαίοι και έτσι δεν είχε ‘’σωστή αντίληψη των λεγομένων’’. Γι αυτό τα έκανε σκατά και απόσκατα και όχι γιατί δεν ‘’ξέρει που πάνε ΜΕ ΤΑ τέσσερα’’?
    *Εξακολουθεί να θεωρεί τους Έλληνες, τόσο μαλάκες, όπως και ο Σαμαράς, που μας έλεγε ότι ..μας ‘’είχε σώσει’’ και εμείς φταίμε που δεν το ..αντιληφθήκαμε.
    **Τελικά από απάτη σε απάτη , εις βάρος των Ελλήνων, βαδίζουν οι Ψειριζαίοι?
    Λες και έχουνε τους ψηφοφόρους ‘’στον ντεκέ’’ και κάθε ένας θα παίρνει το …χόρτο του και θα πηγαίνει να ρίχνει στην κάλπη το ’’έτοιμο’’ αλλά ανέντιμο …χαρτί, ώστε η ψυχή του ..Τσαουσέσκου να αναπαύεται μαζί με το χαμόγελο του Χότζα…!
    Κύριε Τσίπρα,
    Συγγνώμη για τον τρόπο και τις μεθοδεύσεις τις ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ εξουσίας, πότε θα μας ζητήσεις?
    *Καλά, ‘’ταυτίστηκες’’ τόσο γρήγορα με τις πατέντες Σαμαρά , ή μήπως ‘’φταίει’’ το σκουλήκι της πολυθρόνας?
    *Τώρα τα περί ‘’εκβιασμών’’…ερώτων και προσωπικής ανικανότητας και αγραμματοσύνης, ας τα αφήσουμε στην άκρη, διότι γελά μαζί μας όλος ο κόσμος, έστω και αν δεν γνωρίζει τις εγκληματικές-νεοσταλινικές μεθοδεύσεις και εφαρμογές για την παραπληροφόρηση και την απαξίωση της νοημοσύνης μας.
    *Ίσως γι αυτό ‘’ισχυρίζονται’’ στην Ευρώπη, ότι τα καλλίτερο ‘’χόρτο’’ φυτρώνει στα Ζωνιανά και στον Ταϋγετο.
    Κάτι θα ξέρουν αυτοί περισσότερα από το βλητόζουμο που μας ποτίζεις …
    ΥΓ.
    1. Το δημοψήφισμα της απάτης και της άγνοιας το ‘’έκανες’’ σε πέντε ημέρες και έπιασες στον ύπνο περισσότερους ‘’γαύρους’’ και από την τράτα.
    2. Τις εκλογές πότε λες να τις κάνεις? ΠΡΙΝ μας στείλεις τα ειδοποιητήρια της ΕΦΟΡΙΑΣ ή ..μετά με ΑΠΛΗ αναλογική όπως ζήταγες τόσα χρόνια? ΄Η, με κλοπή της λαϊκής βούλησης ..ΥΠΕΡ ΣΟΥ?
    3. Μεταξύ μας: ‘’τα λεφτά σου, σε ποια χώρα τα έχεις ‘’ και πότε, και οι ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ εκατομμυριούχοι συνεργάτες σου, θα τα φέρετε στην Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου