Κλέων Γρηγοριάδης: Ο ηθοποιός ξεβρακώνει το MEGA "η μεγαλύτερη χούντα είναι τα ιδιώτικά κανάλια" on air και η Σαράφογλου τον έκλεισε! (vid)




Η κάλυψη των διαδηλώσεων υπέρ του ΟΧΙ και του ΝΑΙ.
Στον αριστερό κύκλο κάτω από κάθε κανάλι η συγκέντρωση των Ελλήνων
Στον δεξιό κύκλο η συγκέντρωση των ραγιάδων.....





Πέρασε ανεπιστρεπτί ο καιρός που ο λαός έτρωγε κουτόχορτο.Ξεβρακώθηκαν όλα τα καθάρματα που το παίζουν δημοσιογράφοι και ειδικοί.Όλοι αυτοί που μας έφτασαν έως εδώ.Αμέσως μετά ξεκινούν λαϊκά δικαστήρια για όλες αυτές τις Σαράφογλου
Από το newsbomb.gr

«Στον αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA παρενέβη τηλεφωνικά ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης και φρόντισε να βάλει στη θέση τους όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής για την επιχείρηση εκφοβισμού των Ελλήνων και την προπαγάνδα τους που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής (05/07/2015).

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι μεταξύ των 200 ατόμων από το χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι τάσσονται υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα.

Στο πλαίσιο αυτό, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως «το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν εμείς, οι Έλληνες θα συνεχίσουμε να αποφασίζουμε για τις τύχες μας ή όχι».

«Αλλιώς θα έχουμε χούντα», πρόσθεσε.

Η συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του ενόχλησε σφόδρα την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Μαρία Σαράφογλου, η οποία και αντέδρασε έντονα.

«Δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και είμαι στο MEGA, να πω ότι η συμπεριφορά των ιδιωτικών σταθμών είναι αήθης», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Φιλοξενείστε σε έναν από αυτούς τους σταθμούς, ο οποίος και σας δίνει βήμα τώρα», του αντέτεινε η παρουσιάστρια, με τον ηθοποιό να μην κάνει πίσω και να λέει αλήθειες, που όλοι μας θέλουμε εδώ και ημέρες να φωνάξουμε και δεν μπορούμε:

«Έχετε την αίσθηση ότι δίνεται ισότιμο χρόνο σε όλους; Δίνεται το ίδιο βήμα στη μία άποψη και στην άλλη; Έχετε την αίσθηση ότι στο ζύγι, είστε εντάξει;».
«Εγώ μπορώ να σας μιλήσω μόνο για το MEGA», του απάντησε η Σαράφογλου, με τον κ. Γρηγοριάδη να συνεχίζει: «Μα για το ΜEGA σας μιλάω κι εγώ».

Η συζήτηση συνεχίστηκε μέχρι που η παρουσιάστρια βρήκε την «αφορμή» που έψαχνε, «θίχτηκε» και έκλεισε το τηλέφωνο «δημοκρατικά» στον ηθοποιό, συνεχίζοντας, με όλο το επιτελείο του σταθμού, να σκορπά τρόμο και πανικό στους Έλληνες πολίτες.


Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΟ -ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

    ΟΥΤΕ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ..

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΑΝ?)

    Ούτε μιας βραδιάς …..λουλούδια δεν έδιναν στο.... Ι.Κ.Α
    ==================================
    Διάσημοι τραγουδιστές στην εξαετία 2007-2012 είχαν κολλήσει λιγότερα ένσημα και από τα οικοδομικά, με τις προκαταρκτικές έρευνες που έχουν αρχίσει ΙΚΑ και ΟΑΕΕ να αποκαλύπτουν υποθέσεις τεράστιας φοροδιαφυγής...
    Επιτόπιοι έλεγχοι σε γνωστές πίστες βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο να εντοπιστούν "επί τω έργω" οι παρανομούντες και να βεβαιωθούν τα σχετικά πρόστιμα.
    Τα πρώτα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Νέων", έπαιρναν τη διετία 2008-2009 από 8.000 μέχρι 12.000 ευρώ τη βραδιά, ενώ για τον μεγαλύτερο αριθμό τραγουδιστών το νυχτοκάματο ήταν 5.000 με 6.000 ευρώ.
    Έτσι το εβδομαδιαίο εισόδημά τραγουδιστή μπορούσε να φτάνει στα 48.000 ευρώ, το μηνιαία στις 192.000 ευρώ και το ετήσιο τις 960.000 ευρώ.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ(?)
    Στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνονται η συναυλιακή δραστηριότητα και τα έσοδα από τα δικαιώματα δίσκων, ούτε ποσοστά που φέρεται να εισέπρατταν κάποιοι τραγουδιστές πίστας από την γκαρνταρόμπα των κέντρων και από διαφημιστικά στα τραπέζια.
    Από τις προκαταρκτικές έρευνες προέκυψε ότι σημαντικός αριθμός γνωστών καλλιτεχνών τα έξι τελευταία χρόνια (2007-2012) διαπιστώθηκε με ισχνές ασφαλιστέες αποδοχές στο ΙΚΑ που σε κάποια περίπτωση δεν ξεπερνούσαν σε ετήσια βάση τα 10 ευρώ
    Είναι δε χαρακτηριστικό ότι βάσει των εισφορών κάποιοι καλλιτέχνες δεν δικαιούνται καν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από το ΙΚΑ, καθώς δεν έχουν το μίνιμουμ των 50 ενσήμων που προβλέπει ο νόμος.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (?)
    Σύμφωνα με τα "Τα Νέα", υπάρχουν καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Πασχάλης Τερζής που δήλωσαν την περίοδο 2007-2008 ημέρες ασφάλισης (με βάση τα έσοδά τους) που ξεπερνούν τις 1.000 και φυσικά είχαν και τις ανάλογες κρατήσεις από το Ταμείο, υπάρχουν και άλλοι όπως η Έλλη Κοκκίνου που δήλωσε το 2008 μόλις 58 ένσημα, η Άννα Βίσση με 44 ημέρες ασφάλισης το 2007 και 38 το 2008, ο Γιώργος Μαζωνάκης με 76 ημέρες το 2007 και 64 ημέρες το 2008, αλλά και ο Σάκης Ρουβάς με 93 ημέρες το 2007 και 195 ημέρες το 2008.

    Πολλοί εκ των τραγουδιστών αυτών έχουν συστήσει εταιρείες, είτε ΕΠΕ είτε ΟΕ, οι οποίες διαχειρίζονται και εισπράττουν το σύνολο των αμοιβών και δικαιωμάτων που προκύπτουν από την καλλιτεχνική και εμπορική τους δραστηριότητα, όμως όταν είναι διαχειριστές ΕΠΕ ή έχουν ποσοστό μετοχών 3% και άνω στην εταιρεία πρέπει ασφαλίζονται υποχρεωτικά ανεξαρτήτως εισοδήματος στον ΟΑΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ''ΕΔΙΩΞΑΝ'' ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ..ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ???

    ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ: Ο ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ????

    ΤΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ..ΕΥΡΩ;

    «Γειά σου ρε Γαλάνη με τα ωραία σου. Ώστε 3 χιλιάδες ευρώ δήλωσες εισόδημα το 2009; να σου στείλω φαί με την πρόνοια...»
    «Μήπως βρίσκεται καμία βοήθεια για την κα Γαλάνη- την φίλη του Αλέξη ντε- που η κακομοίρα δηλώνει εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας;»
    «Η Δημητρούλα δεν ξεκίναγε τις συναυλίες της λέγοντας πως πρέπει να φύγει η χούντα του μνημονίου; Για να συνεχίζει να κλέβει την εφορία;»

    ΤΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ..ΕΥΡΩ;

    «Αυτό το Σάββατο μαζεύουμε τρόφιμα στο Μέγκα για τις άπορες Δήμητρα Γαλάνη και Τάνια Τσανακλίδου»
    «Η Γαλάνη μαζί με την άλλη αντιστασιακή Χαρούλα Αλεξίου- Βελουχιώτη δεν δίνουν συναυλίες; Πού πήγαν τα λεφτά οέο ;»
    «Πληροφορίες ότι η Δήμητρα Γαλάνη έκρυβε τα εισοδήματα της σαν αντίσταση στην κυβέρνηση του μνημονίου επιβεβαιώνονται.. ανάρχα η δικιά σου»
    «Αληθεύει ότι ο αγανακτισμένος Κότσιρας ξέχασε να κάνει δήλωση;»
    «Κοτσιρας + γαλάνη δεν σχολιάζουν στοιχεία ΣΔΟΕ που δείχνουν ποσό φοροφυγάδες είναι..γιατί ειναι χαλκευμένα από τους μνημονικούς εφοριακούς»
    ΤΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ..ΕΥΡΩ;

    «Η πηγή μου, μου αποκάλυψε γιατί βγήκε στην αντίσταση για το μνημόνιο η Χαρούλα. Έχασε μου είπε 2 εκ από το κούρεμα των ομολόγων»
    «Κλαίω από το πρωί για το δράμα της Ζυριζαίας Δημήτρας Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.. να γιατί κάνει αντίσταση στο μνημόνιο»
    «Απόψε το βράδυ μετά την προσευχή θα κρατήσω λίγο από το βραδυνό μου να το δώσω στην Δημ.Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες το χρονο η κακομοίρα»
    «Όσοι έχετε παλιά ρούχα τα μαζεύουμε στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να τα δώσουμε στην Γαλάνη και τον Κότσιρα που υποφέρουν...»

    «Όταν η Χαρούλα έλεγε να φύγει η χούντα.. το ΣΔΟΕ εννοούσε;»

    «Αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Χαρ. Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο.. είναι οι πιό σιχαμένοι»

    «Άντε καληνύχτα Γαλάνη. Εσύ φαντάζομαι με 3000 ευρώ εισόδημα τον χρόνο... κοιμάσαι κάτω από την γέφυρα..και ετοιμάζεσαι για την ταξική μάχη»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου