ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!..Kαι φυσικά ο ανέντιμος ξευτιλοπροδότης, γιαλατζί αριστερός τσίπρας θα σπεύσει τάχιστα να τους κάνει το χατίρι...

syntaxi
Η τρόικα ζητά να συνδεθεί το όριο συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής και από το 2021 να ανεβαίνει κάθε χρόνο κατά μισό έτος. 

Η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης προβλέπονταν από το πρώτο μνημόνιο, όμως δεν εφαρμόστηκε.
Το θέμα της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 72 χρόνια επαναφέρουν οι δανειστές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά».
Συγκεκριμένα,
η τρόικα ζητά να.....

συνδεθεί το όριο συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής και από το 2021 να ανεβαίνει κάθε χρόνο κατά 0,5 έτος και μέχρι να πιάσει τα 70 έτη. Μάλιστα, σε βάθος χρόνου ο στόχος είναι.... το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης να πάει στα 72 έτη.
Σημειώνεται ότι στο πρώτο μνημόνιο προβλεπόταν ότι τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα πρέπει να καθορίζονται και με βάση το προσδόκιμο ηλικίας των κατοίκων μιας χώρας και σύμφωνα με αυτή την παράμετρο στην Ελλάδα σε βάθος χρόνου θα πρέπει να φτάσουν τα 72 έτη

Σχόλια

  1. Πόσα ΔΙΣ. έχασαν που δεν πτωχεύσαμε?
    Μια αλήθεια χωρίς ψεγάδια και χωρίς ..σοφάδες.

    Η χρεοκοπία της Ελλάδας τελικά είναι ..σύμπτωση καιρών ή είναι μια καλά οργανωμένη επιχείρηση μιας παρακυβερνητικής ΚΑΜΟΡΑ?

    Ας περιγράψουμε το πρώτο στάδιο , την πρώτη μεθοδευμένη φοροδιαφυγή των παρανόμως πλουτησάντων.
    Το 2005, η κυβέρνηση Καραμανλή ψήφισε νόμο με τον οποίο χορηγούσε φοροδοτική ‘’ΑΣΥΛΙΑ» για κάθε γονική παροχή οιουδήποτε ποσού και αντικειμένου.
    Έτσι ΜΥΡΙΑΔΕΣ ‘’ έγγειοι πρόσοδοι’’ πέρασαν από τους επαγγελματίες ‘’μπαμπάδες’’ της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας στους ‘’νεοσσούς’’ τύπου Πάνου, Μιλτιάδη και τόσων χιλιάδων ακόμη.
    Μυριάδες φοροαπαλλακτικά τεχνάσματα ισοπέδωσαν και εξαφάνισαν τα δημόσια έσοδα και ταυτόχρονα συνέβαλαν στην ασύλληπτη σε μέγεθος φοροδιαφυγή των γονικών καταστρατηγήσεων της παρανόμου αποκτήσεως των μεταβιβασθέντων ακινήτων.

    Ταυτόχρονα αετονύχηδες υπουργοί , υπουργεύοντες και ‘’πρωθυπουργεύοντες’’ αγόρασαν ..τη μισή Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας με πρωτόγνωρες χαριστικές αντικειμενικές αξίες. Έτσι οι στενοί συνεργάτες και υπουργοί του Χαραμοφάη και οι περί αυτών συχνάζοντες ευεργετούμενοι αυλοκόλακες, βρέθηκαν σήμερα με μυριάδες ανεκτίμητα ακίνητα και άγνωστο αριθμό δισεκατομμυρίων ευρώ, διασκορπισμένα έντεχνα σε όλες τις παραδεισένιες γωνιές του πλανήτη.

    Έτσι Καραμανλής και Σαμαράς πλοήγησαν το σκάφος , πρωθυπουργεύων και εν δυνάμει πρωθυπουργός μεθόδευσαν κατά τέτοιον τρόπο την χρεοκοπία που να συμπέσει με τον διπλασιασμό των μαύρων χρημάτων που έφυγαν από την Ελλάδα σχεδόν αμέσως από της αναλήψεως της εξουσίας από τον Γιώργο Παπανδρέου.’
    Πως και γιατί Καραμανλής και Σαμαράς οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία?
    Αναπάντητα και από τους δύο υπεύθυνους ερωτηματικά, που εξηγούν ίσως ,γιατί ο Καραμανλής ‘’ΚΡΥΒΕΤΑΙ’’ και δεν τολμά να μιλήσει.
    *ΔΕΝ ήξεραν τι πρέπει να κάνουν?
    *Τους παραπλάνησαν οι υπουργοί οικονομικών?
    * Είχαν προγραμματίσει την πορεία προς την χρεοκοπία?
    * Εκτελούσαν εντολές ?
    *΄Η, όλα έγιναν, για να υπονομεύσουν τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως αναφέρει και ο ξένος τύπος, αδιαφορώντας για την οικονομική καταστροφή της πατρίδας μας, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στην εξουσία?
    ****Εφημερίδα La Libre Belgique:
    Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο τότε πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είχε επισκεφτεί με πάσα μυστικότητα δύο φορές την Αθήνα, για να εξηγήσει στον Καραμανλή τη σοβαρότητα της κατάστασης και να τον πείσει να λάβει επείγοντα μέτρα για να σταματήσει τον κατήφορο, αλλά χωρίς επιτυχία.
    ‘’Ο Καραμανλής δεν έκανε απολύτως τίποτα παρότι γνώριζε ότι το καράβι της Ελλάδας πορευόταν κατευθείαν στα βράχια, γιατί "σκέφτηκε"
    ότι θα του ήταν βολικό να πετάξει την "καυτή πατάτα" στον σοσιαλιστή Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος εντωμεταξύ έκανε το λάθος να ζητάει επιμόνως πρόωρες εκλογές(μήπως σωθεί τίποτε)’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. **Είναι μέσα του 2008. Ο υφυπουργός οικονομικών, αρμόδιος για τα οικονομικά της χώρας προσπαθεί να επισκεφθεί τον πρωθυπουργό, αλλά μάταια. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, και οι δείκτες τρελαίνονται. Ανήσυχοι και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ , Αλογοσκούφης και Δούκας, και βλέποντας στο βάθος τη φιγούρα του εισαγγελέα να πλησιάζει, στέλνουν στον πρωθυπουργό τέσσερες(4) επιστολές επισήμως, ώστε να τις έχουν για το μέλλον, όπου με λεπτομέρειες περιγράφουν την ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατάσταση της οικονομίας. ‘’Κύριε πρωθυπουργέ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ !’’

      Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά: ‘’αφήστε τα για αργότερα!!!

      Οι υπουργοί κοιτάζονται μεταξύ τους τρομοκρατημένοι. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η χώρα βουλιάζει και ο πρωθυπουργός ‘’απουσιάζει’’ ! Η χώρα βουλιάζει και ο Σαμαράς ‘’δηλώνει ότι δεν…άκουσε’’ ! Δεν μπορώ τα εσωτερικά μέτωπα, πάω για αρχηγός λέει στους δικούς του.
      Η απάντηση, αυτή τουλάχιστον που κυκλοφορεί, είναι ‘’τρελή’’.
      ** Μη με ανακατεύετε εμένα, εγώ κοιτώ το ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ !!! Και προς επίρρωση της προσωπικότητας του ανδρός, προβαίνει σε 250 παράνομους διορισμούς στο υπουργείο Πολιτισμού.
      Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.

      Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!!
      και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???


      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου