Αλέξη ο λαός ψήφισε ΟΧΙ... Τον εκβίασαν του είπαν οτι ψηφίζοντας ΟΧΙ λέει όχι στο ΕΥΡΩ και ο λαός δεν δείλιασε, είπε ΟΧΙ..Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις;; Μη χάνεσαι στη μετάφραση, μη προδώσεις το λαό που σε πίστεψε!!! Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕIΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για οχιΑποτέλεσμα εικόνας για οχιΑποτέλεσμα εικόνας για οχι

Αποτέλεσμα εικόνας για οχιΑποτέλεσμα εικόνας για οχιΑποτέλεσμα εικόνας για οχιΑποτέλεσμα εικόνας για οχι

Σχόλια

  1. Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΑΛΕΞΗΣ.

    Ανίκανοι αγράμματοι ‘’μπούληδες’’ και συκοφάντες υβριστές ….
    Και εμείς τους ψηφίσαμε…

    *Είμαστε λαός τελικά, αφελής και κουτοπόνηρος. Ένας λαός που μυρίζει ακόμη ξινισμένο ‘’προζύμι’’ και δεν έχει μπει στο φούρνο της κοινωνικής και ιδεολογικής αποκρυστάλλωσης.
    *Ενας λαός που δεν έχει μάθει να ψηφίζει, αφού το σύστημα τον έμαθε ότι μπορεί ΑΝΕΤΑ να δανείζει την ψήφο του και να επιβιώνει και οικογενειακά.
    * Ένας λαός που τα προβλήματά του τα ‘’επιλύει’’ το γραφείο του βουλευτή ‘’του’’, συμπεριλαμβανομένων και των ποινικών και αστικών του διαφορών.
    Κάθε πρωτεύουσα Νομού είναι και ο καταλύτης του κράτους και του νόμου.

    *Είμαστε ακόμα, ένας λαός ‘’ κοπάδι σαρδέλες’’, που έδιωξε τον ΑΘΛΙΟ μπουχέσα που κατέστρεψε την Ελλάδα, αλλά που δεν δίστασε ούτε στιγμή να πιστέψει τους αποδεδειγμένα προδότες εφιάλτες και αποστάτες και να αποδεχθεί την ανατροπή από Μπαρόζο , Σαμαρά ,Βενιζέλο, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την αλήθεια και τους εγκληματίες, ψήφισε νόμους διαφάνειας και ξεκίνησε την κάθαρση και την ανοικοδόμηση των ανήθικων ερειπίων..

    *Ένας λαός που έδιωξε τον προδότη Σαμαρά και τον αποστάτη Βενιζέλο, ενώ αρνήθηκε να αποδείξει τα λάθη του και άφησε τον σωτήρα Γ. Παπανδρέου εκτός Βουλής. Αισθανόταν άραγε τύψεις και δεν θα μπορούσε να τις ‘’αντέξει’’ κάθε φορά που θα τον έβλεπε και τον άκουγε στη βουλή να επαναλαμβάνει την αλήθεια?

    *Ένας λαός που ακούει… Λαζόπουλο για ενημέρωση και επιμόρφωση …Μάκη για ρουφιανιά και λιποταξία και ….Πάνο για πατριδοκαπηλία, λούφα στο στρατό, μπουρδολογία…. και επιστημονικά ταξίδια στο..διάστημα και ..Γιώργο Τράγκα για ηθική και ..επενδύσεις .

    *Είμαστε ένας λαός , που ''βλέπουμε'' …Ζωή και εκτιμούμε τον θάνατο.

    *Που ''βλέπουμε'' Αλέξη και ζηλεύουμε την εξυπνάδα των αγραμμάτων.

    *Ένας λαός ‘’ξερόλας’’, μάγκας με μισό κιλό βρόμικο και άχρηστο νευρόκρεας κρεμασμένο και τυλιγμένο σε δύσωσμα παντελόνια που ψηφίσει ‘’Τσίπρες’’ και καΜένους για …επαναστάτες και προσέρχεται σε ‘’κάλπικα’’ δημοψηφίσματα χωρίς να ξέρει, ούτε ποιος είναι αλλά και ούτε τι ψηφίζει.

    *Ένας λαός τόσο μαλάκας, όσο και το αποτέλεσμα των επιλογών του…

    *Ένας λαός που ‘’αυτοαποκαλείται’’ Έλληνας χωρίς ξέρει ούτε την..πρωτεύουσα του νομού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου