ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η απόρρητη έκθεση για το GREXIT που παρέδωσε ο Ολάντ σε Ρέντσι και Ραχόι!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ GREXIT ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ EUROGROUP
Ένα από τα στοιχεία που άλλαξαν άρδην την στάση της Γαλλίας στο Ελληνικό ζήτημα ειναι η απόρρητη έκθεση που συνέταξε πασίγνωστη εταιρεία (την αναφέρουμε συχνά στο Ολυμπία) για λογαριασμό του κυβερνώντος κόμματος. Σχετικά με τις συνέπειες του GREXIT για την Γαλλία.
Τα στοιχεία της έκθεσης οχι μόνον συγκλόνισαν τον Ολάντ αλλά τον υποχρέωσαν να την διαβιβάσει τόσο στην αξιωματική αντιπολίτευση, όσο και στους Ρέντσι – Ραχόι.
Η έκθεση τεκμηριώνει οτι ένα Grexit θα λειτουργούσε προς όφελος της Γερμανικής οικονομίας με συνέπειες που θα θύμιζαν πολεμική εισβολή για Ιταλία, Ισπανία και την πλήρη παράδοση της Γαλλίας στο Βερολίνο.
Σύμφωνα με το RA της έκθεσης ένα Grexit:
– Θα οδηγούσε στην μαζική απώλεια καταθέσεων από τις Ιταλικές τράπεζες καθιστώντας αναγκαία την επιβολή Capital Controls. Προσοχή, δεν τίθεται θέμα εξοδου της Ιταλίας, που θα ηθελε η πλειοψηφία των Ιταλών, αλλά απόλυτη οικονομικη εξόντωση και καταστροφή της Ιταλικής βιομηχανίας ειδικά των τομέων που λειτουργούν ως SKD φέρνοντας στοιχεια από την Άπω Ανατολή.
– Θα ακολουθούσε η Ισπανία πρώτα με επίθεση από τις αγορές και αμέσως μετά εκροή των καταθέσεων παρά την προσπάθεια στήριξης που θα έκανε το Βερολίνο.
– Θα κλονιζόταν η Γαλλία ως τρίτο σύμπτωμα και πολιτικά θα παραδιδόταν στο Βερολίνο με άσχημες συνέπειες για την οικονομία και κυρίως για τον γαλλικό δημόσιο τομέα.
Σύμφωνα με την έκθεση, ένα Grexit θα γέμιζε τα ταμεια της Γερμανίας κυρίως από τις εκροές κεφαλαίων από τις τράπεζες του Νότου, ενώ οι ρυθμοί ανάπτυξης της θα απογειώνονταν λόγω της υποτίμησης του Ευρώ έναντι του δολαρίου αλλά κυρίως των δις ζεστού χρήματος που θα συνέρρεε σε επενδυτικά προϊόντα της γερμανικής οικονομίάς.
Με απλά λόγια, ο Ολάντ ενημέρωσε αντιπολίτευση και Ρέντσι – Ραχόι πως ένα GREXIT ισοδυναμεί με την απόλυτη καταστροφή και ειναι ενδεχομένως δόλιο σχέδιο της Γερμανίας.
Γι’ αυτό και η άρδην μεταστροφή και υποστήριξη στην Ελλάδα. Ειδικά του Ραχόι

Σχόλια

  1. Αν σήμερα ,ήταν κυβέρνηση του Πασόκ με τον Γ. Παπανδρέου,
    θα είμαστε καλλίτερα ή , χειρότερα???
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Γνωρίζει πολύ καλά ο Έλληνας πλέον, ότι το πρόγραμμα εθνικής αποφλοίωσης [[Μέρκελ -Σαμαρά-Βενιζέλου ]] που ψηφίστηκε, δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό λογικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα οικονομικής αναδιάρθρωσης Παπανδρέου, που λογικά και με πολύ προσεκτικά βήματα, προσκαλούσε τους Έλληνες να σώσουμε την πατρίδα μας, όπως εμφαίνεται στα προγράμματα ένα και δύο, με οποία επετεύχθη το οικονομικό θαύμα της μείωσης του ελλείμματος κατά 5% του ΑΕΠ σε ένα χρόνο.
    Το κόστος-επιβάρυνσης των πολιτών, ήταν 4Δις Ευρώ.

    *Δεν έχει καμιά σχέση, με τα βάρβαρα και πολλαπλά μέτρα που εφαρμόζονται σήμερα, ύστερα από τρία χρόνια υπονόμευσης , πολιτικής αλητείας και διαπλοκής, για την αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, με την αρχική προσπάθεια διάσωσης και τον τρόπο επιβάρυνσης των κατοίκων αλλά και με τον τρόπο σύλληψη της φοροδιαφυγής, της εφαρμογής Ευνομίας, της Ισοτιμίας, της Ισονομίας, της κοινωνικής προστασίας, της Εθνικής προστασίας και παρουσίας, η νέα απόπειρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που ψηφίστηκε από τη βουλή, και αποτελεί αντίγραφο των εντολών που πήραν από τη Μέρκελ .
    Αυτών των εντολών που ο Γιώργος Παπανδρέου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να αποδεχθεί και να εφαρμόσει για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    *Σήμερα ο λαός μας πληρώνει τη δίχρονη επίθεση των υστερόβουλων ελλήνων(;) πολιτικάντηδων, εις βάρος της Ελλάδας, της οικονομίας, της εθνικής μας υπόστασης με βασική επιδίωξη, την εκτέλεση της εντολής που είχαν πάρει για απομάκρυνση του Γ. Παπανδρέου από την εξουσία. Ο δημοκρατικός μας λαός, αντιλαμβάνεται τη πραγματική επιδείνωση και κατάσταση της χώρας και, όπως και στις εκλογές τιμωρεί τους επίορκους συκοφάντες και αρνείται να υπακούσει στα κελεύσματά τους , τώρα που άρχισαν να ‘’τρώγονται’’ μεταξύ τους.

    Ποιος αμφισβητεί πλέον το δίκιο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το αγώνα που έκανε να υψώσει το ανάστημά του και να αγωνιστεί για τη σωτηρία της Ελλάδας? Ποιος πλέον αμφισβητεί το πόσο πιο ήρεμα, πιο μαλακά, πιο ανώδυνα θα είχαμε αντιμετωπίσει με επιτυχία, όλα όσα σήμερα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη και το μέλλον δυσοίωνο για εμάς και τα παιδιά μας.
    Ποιοι μας ξεσήκωσαν εναντίον του υποσχόμενοι ‘’Παραδείσους και ρύζι’’? Γιατί αφού όλα με τον Γιώργο ήταν λάθος, όπως μας έλεγαν , σήμερα αγωνίζονται να εφαρμόσουν, ένα μέρος από αυτά που είχε αποφασίσει? Γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα μας?
    Εμείς σαν κράτος πως θα ζήσουμε ? Με τι πόρους? Σε ποια χώρα? Κι όμως ξεπουλήσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε το θάρρος και τον ανδρισμό να πεί το νέο ΟΧΙ στους ‘’αιρετούς φασίστες’’ ΜΕΡΚΟΖΥ της κεντρικής και όχι μόνο νεοφασιστικής Ευρώπης!
    Τον διώξαμε γιατί ήταν ο ΜΟΝΟΣ που μιλούσε για επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με ταυτόχρονη εκχώρηση κοινών μετοχών για εξασφάλιση του Ελληνικού λαού. Και κανείς δεν μιλά σήμερα για το έγκλημα που διεπράχθη όταν ‘’έδιωξαν’’ τον Παπανδρέου.
    Τον διώξανε γιατί ήταν ο μόνος που επέβαλε πρόστιμα ύψους 1,2 ΔΙΣ ευρώ στο Λάτση και τον Βαρδινογιάννη για την λαθροδιακίνηση πετρελαίου, και σήμερα ο δουλοπρεπής Σαμαράς τα… χαρίζει, αφού τον κρατάνε και τον ‘’συντηρούν’’ …ενημερωτικά !
    Τον διώξανε γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ‘’συντηρήσει’’ την χρόνια διαπλοκή των ΜΜΕ και των νταβατζήδων που τα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ !!
    Το διώξαμε γιατί μας είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ ! και φέραμε στη θέση του ότι το χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει. Δύο απόκληρους της κοινωνικής ευαισθησίας , δύο αδίστακτους βρικόλακες της εξουσίας, δύο προικοθήρες της παρανομίας, δύο εμπόρους πατριδοκαπηλίας.
    Υπάρχει κανείς σήμερα , που να έχει αντίρρηση ότι, με βάση το αποτέλεσμα του 2010 και τα μέτρα της εποχής εκείνης, θα είχαμε ΗΔΗ!!! βγει στις αγορές χωρίς την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ??? Μήπως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας???
    Μήπως πρέπει να δώσουμε ξανά την ευκαιρία στον Γιώργο,
    να σώσουμε τα παιδιά μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ..ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ.
    Καλό είναι να θυμόμαστε συνέχεια
    το τί ακριβώς είπε η κ. Λαγκάρντ με την προηγούμενη ιδιότητά της (Υπ.Οικ Γαλλίας)
    στις αρχές του 2010 σε συνέντευξή της, που αναπαράχτηκε στη συνέχεια από όλα σχεδόν τα μέσα:

    Ότι επανειλημμένες εκκλήσεις όλων στο Eurogroup, που η ίδια μετέφερε πιεστικά στον Έλληνα συνάδελφό της, για κατεπείγουσα λήψη έκτακτων μέτρων, έμεναν χωρίς αποτέλεσμα,
    οπότε σε μια συνάντησή τους, το έθεσε πολύ πιεστικά, "σχεδόν αγενώς".
    *Στο επόμενο ραντεβου, όταν ζήτησε ενημέρωση απ τον περί ου ο λόγος τρισμέγιστο Παπαθανασίου (που τον παρουσίαζαν και σαν άνθρωπο από τα σπλάχνα της αγοράς, σκέψου να μην ήταν κιόλας...)
    "εκείνος -λέει η κ. Λ.- της έδωσε ένα "μικρό κομμάτι χαρτί που έμοιαζε με...χαρτοπετσέτα, και είχε πάνω του κάτι γραμμένο με το χέρι"που όπως της είπε, ήταν τα μέτρα που σχεδίαζε να πάρει
    και θα...σταματούσαν το κακό.

    Όταν έμεινε -συνεχίζει η κ. Λ- μόνη και άνοιξε το χαρτί να το δει, έπαθε το κάτι τις,
    διότι το μόνο που έγραφε πάνω ήταν "σταδιακή αύξηση του ΦΠΑ..."!!

    Μετά απ αυτό, διηγείται η νυν επί κεφαλής του IMF, καταλάβαμε οι πάντες ότι
    "μ αυτούς πάντως είχε εξαντληθεί κάθε περιθώριο συζήτησης και πολύ περισσότερο συνεννόησης..."
    ...Και ήταν Μάρτης-Απρίλης του "σωτήριου έτους" 2009(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα προσόντα του πολιτικού ελέφαντα Πάνου καΜένου εντελώς,

    σε …υαλοπωλείο, τσακίζουν και ΄΄σπάνε’’ τις καλές προθέσεις ελεημοσύνης της Ελλάδας, όπως την κατάντησαν οι καραμαλάκηδες και λοιποί τρελοί και ‘’πατριώτες’’
    Σε περασμένη έκδοση της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung,
    ο Μάρτιν Σουλτς δηλώνει "νομίζω πως ο σημερινός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι ένα λάθος" και προσθέτει ότι το επισήμανε και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα κατά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.
    *Ενώ για τον Πάνο Καμμένο αναφέρει ότι.......
    ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης, θυμίζοντας ότι σε συνέντευξη του ο υπουργός Αμυνας στη Bild είχε απειλήσει να χορηγήσει στους μετανάστες χαρτιά για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
    *Επίσης ο Μάρτιν Σουλτς ανέφερε για τον Ελληνα υπουργό Άμυνας, ότι στη συνέντευξή του στη Bild μίλησε για τον Β. Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας.«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε καλά ότι ο κ. Σόιμπλε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του ως αρχηγός του κόμματος, επειδή είχε εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας.
    -Σήμερα, όμως εξακολουθεί να είναι Υπουργός Οικονομικών," σημειώνεται στο δημοσίευμα.
    *Ο ‘’κλέφτης’’ λοιπόν Σόϊμπλε,
    κατά τον συκοφάντη και ψεύτη Καμμένο, είναι ο άνθρωπος που κρατά στα χέρια του την τύχη της πατρίδας μας.
    *Αυτόν τον άνθρωπο τόλμησε ο πιο ηλίθιος –ξυδιάρης πολιτικός να κατηγορήσει ως ‘’λαμόγιο’’ και αφού ο Τσίπρας της Χούντας, τον ανέχεται, σημαίνει ότι συμφωνεί?
    *Τι άλλο θα ήταν τόσο συκοφαντικό, προκλητικό, ασεβές από τις εκφράσεις αυτές του πιο ηλίθιου , αγράμματου, συκοφάντη και ψεύτη πολιτικού και μάλιστα δημόσια για έναν άνθρωπο και μια χώρα η οποία μπορεί να καθορίσει το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας?
    Τι μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα και στη κυβέρνηση ο φοροφυγάς ‘’ελέφαντας ..του υαλοπωλείου , κατά τον Σούλτς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου