Φέτος χορεύουν συρτάκι... Μέρκελ και Ολάντ στη Charlie Hebdo



Πρωτοσέλιδο της «Charlie Hebdo» σήμερα το συρτάκι που χορεύουν Μέρκελ και Ολάντ. Ο χορός του καλοκαιριού δεν είναι άλλος παρά το… «συρτάκι», γράφει η σατιρική γαλλική εφημερίδα.
Με τον γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, και την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, να χορεύουν συρτάκι, στο πρωτοσέλιδο της, κυκλοφορεί σήμερα η σατιρική εφημερίδα «Charlie Hebdo».

Ο σκιτσογράφος της Charlie, Luz, «Χτύπησε» και πάλι: ο χορός του καλοκαιριού δεν είναι άλλος παρά το… «συρτάκι», ειδικά για τον Ολάντ και τη Μέρκελ που εμφανίζονται τρομοκρατημένοι μ' αυτή την ιδέα!

Σχόλια

  1. ΓΙΑΟΥΡΤΟΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ …ΕΚΠΟΡΘΗΤΗΣ???
    *Κύριε Τσίπρα φύγετε,
    αφού η ‘’κακιά’’ ημέρα από το πρωί φαίνεται, όπως και οι κακιές σας προθέσεις, επιδιώξεις και προειλημμένες ρεβανσιστικές αποφάσεις.
    Έχετε μέσα σας κακία, με επικίνδυνες συναναστροφές και επιλογές που οδηγούν την Ελλάδα και τα παιδιά μας στην καταστροφή.
    Λυπάμαι, που τόσα χρόνια δεν μας δώσατε ΚΑΝΕΝΑ σημείο ελπίδας, προοπτικής , αλλαγής και βελτίωσης πλήν άσχημων αναμνήσεων και ενός γιαουρτοκαταπέλτη , που είχατε ετοιμάσει για την εθνική μας επέτειο στην οποία ουδέποτε πιστέψατε και σεβαστήκατε.
    Ο Θεός μας,
    ας βάλλει το χέρι του εμπόδιο, στις δικές σας μετεμφυλιακές ονειρώξεις.
    ΥΓ.
    Και όλοι αναρωτιόμαστε τι θα κάνατε τόσα καθρεφτάκια και τόσες ...χάντρες?
    Μπράβο κ. Τσίπρα καταφέρατε να ''μπολιάσετε'' τον πολιτισμό μας ,όπως έλεγε ο κ. Πάκης, με ''εισαγόμενες'' βουντού ανθρωπομεταλλάξεις?
    Μέχρι και τον...Μεταξά ''νεκραναστήσατε'' με την ...ερμηνεία των ''ΟΧΙΤΖΗΤΩΝ'' νέων νυκτόβιων συνεταίρων σας.
    Και πάλι..μπράβο στη ''δημοκρατία'' σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου