Εισαγγελική έρευνα για τις προτροπές Τζήμερου να εισβάλλουμε στο Μέγαρο Μαξίμου....Προτροπή για πραξικόπημα απο τον Τζήμερο..






Tη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, για αναρτήσεις στο Facebook του Θάνου Τζήμερου. Στις επίμαχες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Θάνος Τζήμερος φέρεται να καλεί σε «ανατροπή της κυβέρνησης και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου» αν εκείνη δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.
Η έρευνα προσανατολίζεται στο να διαπιστώσει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως «διέγερση πολιτών» και θα γίνει από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Καψιμάλη.
Μεταξύ άλλων ένα απόσπασμα που αποδίδεται από τα ιντερνετικά δημοσιεύματα στον Θάνο Τζήμερο αναφέρει:
«Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε......

Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται»

Σχόλια