ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΕΣ!!!


-ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΕΣ...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΔΩΣΕΣ..

-ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ..

- ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΑΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

-ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ Η ΓΗ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΛΟΘΙ, ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟ ΕΝΤΙΜΟ ΒΙΟ..

-ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΑ, ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ
ΔΟΥΛΕΙΑ!!

-ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΑΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ EUROGROUP ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ  ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ,
 ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ!!!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ...


Σχόλια

  1. Γράφει ο Ν βράχος

    Πρωθυπουργέ Γιώργο Παπανδρέου,
    Οι Έλληνες σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσα ψήφισες.

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    Το 2010, θα μείνει στη μνήμη κάθε φιλόνομου, σοβαρού ΕΛΛΗΝΑ, σαν ο χρόνος των μεγάλων αλλαγών. Ο χρόνος που για πρώτη φορά, κάθε φοροδιαφυγή που συλλαμβάνεται, κάθε φοροαποφυγή που αποκαλύπτεται, θα αποτελούν ένα ακόμη σκαλοπάτι για την φοροδοτική ισότητα ,ανάλογα των εισοδημάτων, που πρέπει να ισχύσει, ώστε οι μισθοσυντήρητοι και οι συνταξιούχοι να πάψουν να είναι τα ’’αιώνια θύματα’’. Τίποτε πια δεν γυρίζει πίσω. Τώρα θα μάθουν όλοι, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν, ότι κάποτε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ για να ξεχρεώσουμε.
    Αρκετά ΕΚΛΕΨΑΝ του φτωχού και αδύναμου το αίμα !!! Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν το αίμα ΜΑΣ !!!
    Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή , φοροαποφυγή , ή, και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
    Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι , υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας.
    Ξέρουν ότι ο Γιώργος και συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα. Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !!
    Όλοι αυτοί οι νόμοι από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν σειρά όλα τα ‘’σκονισμένα’’ άτομα των χρυσαυλικών επιχειρήσεων, που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ της άσπρης σκόνης, και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας, οι βαλιτσομεταφορείς των διεφθαρμένων.
    Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ‘’ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ’’ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Σε κάθε σχόλιο, σε κάθε κείμενο, επιχειρούμε να καταγράψουμε γεγονότα και αποτελέσματα που επέδρασαν άμεσα και καθοριστικά στη ζωή μας, στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, ανθρώπους και κόμματα που αδράνησαν ή και που συνέβαλαν, αλλά και λύσεις για το αύριο που πρέπει να αλλάξουμε για τα παιδιά μας. Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι και νόμοι που ‘’ΠΟΝΕΣΑΝ’’ τόσο πολύ τη διαπλοκή, παλιά και νέα, ώστε να κηρύξουν ‘’ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ‘’ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Πασοκ;
    Τι γνωρίζουμε για τους νέους νόμους που ψηφίστηκαν στη βουλή και για πρώτη φορά, επιχειρείται η εφαρμογή , ισονομίας, ευνομίας και αληθούς φοροδοτικής υποχρέωσης εκ μέρους ΟΛΩΝ; Ποιοι τρέμουν την εφαρμογή τους;
    Με απλά λόγια:
    γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος, πως οι μόνοι που ευεργετούνται από τους νόμους και τις αλλαγές είναι αυτοί, αφού θα πάψουν να πληρώνουν μόνο αυτοί , και θα πληρώνουν και αυτοί ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ;
    Αυτή είναι και η αλήθεια. Τα χουμε γράψει άπειρες φορές. Κάθε σύλληψη φοροφυγά, σημαίνει αυτόματα και μείωση του τιμήματος που πληρώνει ο μισθοσυντήρητος και ο συνταξιούχος για εφορεία. Κάθε προσπάθεια που γίνεται για την αλλαγή των συνθηκών, ελαφρύνει τη θέση των συνταξιούχων και των μισθωτών, που πλήρωναν τόσα χρόνια μόνον αυτοί, ενώ οι κλέφτες οργίαζαν.
    Το μεγαλύτερο όμως κτύπημα ήταν η ψήφιση του Νόμου για την καταπολέμηση της διακίνησης του ‘’ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ώστε να μην υπάρχει ούτε ΑΣΥΛΙΑ, ούτε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του εγκλήματος ούτε δυνατότητα απόκρυψης .
    Και το γράφουμε με απλά λόγια :
    Όσα θετικά αποτελέσματα βλέπετε σήμερα για τη φοροδιαφυγή είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που κάναμε από το 2010. Αλλαγές που έγιναν με μεγάλες συγκρούσεις, και με πάρα πολλές δυνάμεις απέναντι. Με βάση αυτές τις αλλαγές, σήμερα, για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλοί στη φυλακή κατηγορούμενοι για φορολογικά αδικήματα, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
    Επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι ισχυροί που μέχρι πρότινος είχαν τη βεβαιότητα ότι είναι στο απυρόβλητο. Για πρώτη φορά ελέγχονται όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό για το αν μπορούν να τα δικαιολογήσουν.
    Γιατί γίνονται αυτά σήμερα ενώ δεν γινόντουσαν πριν;
    Ποιος ψήφισε αυτούς τους νόμους, και γιατί θέλουν να τον βάλλουν φυλακή; Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γι αυτό θέλουν να τον συντρίψουν ώστε να μην εφαρμοσθούν οι νόμοι που ψήφισε. Σήμερα οι φοροφυγάδες ζούν με το φόβο ότι άμα δεν πληρώσουν, θα μπουν φυλακή , κάνοντας παρέα σε τόσα ‘’αστέρια’’ που ήδη ..φιλοξενούνται σε ειδικές πτέρυγες του Κορυδαλλού και διερωτώνται τι άλλαξε σε αυτό τον τόπο;,
    Πόσοι μπήκαν φυλακή και πόσοι τρέμουν ότι έρχεται η σειρά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκανε πραξικόπημα κατά της αλήθειας,κατά της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού κατά της ελευθερίας,κι όμως προσπαθούν να μας παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα!Τέτοιους απατεώνες δεν έχει ξαναματαδεί ο σύγχρονος έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου