Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόβλημα ηγεσίας και στο ΚΚΕ..Η ιστορία γράφεται με ανηπακοή και οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ αγνόησαν επιδεικτικά τις δόλιες προτροπές της ηγετικής ομάδας του κόμματος τους..ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΌΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣΣύμφωνα με τα οι αποτελέσματα:
50% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ψήφισε ΟΧΙ
8% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ψήφισε ΝΑΙ.
 

Ιστορικό γεγονός. Για πρώτη φορά ο ΓΓ του ΚΚΕ είναι μειοψηφία ακόμα και στο ίδιο του το κόμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…