Γκάλοπ. Τι μπορεί να συνέβη ;

Γκάλοπ. Τι μπορεί να συνέβη ;
Α. Δεν άνοιξε το φάκελο που του έδωσαν.
Β. Ψήφισαν Ναι οι "πτωχοί τω πνεύματι "
Γ. Προβοκάτσια του Κουτσούμπα.
Δ.ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ.

2 σχόλια:

 1. ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑΙ?

  ‘’ΟΧΙ’’- ‘’ΝΑΙ’’ είπαν ?….

  Λαός συνένοχος της «αριστερής» ….αξιοπρέπειας ?

  Όλα τάχαμε η..αξιοπρέπεια μας έλλειπε από το πολιτικό ‘’τουρλού’’ του 2015.
  Λέγανε μέχρι προχθές, ότι η σιωπή είναι συνενοχή και ο ‘’σοφός’’ λαός μας πρέπει να μιλήσει…
  Το ‘’ακουσε’’ ο Αλέξης και με πρωτοφανή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ..παραβίασε όλα τα φώτα ‘’καλής’’ και νόμιμης συμπεριφοράς και ΔΙΕΤΑΞΕ δημοψήφισμα ‘’ΟΧΙ-ΝΑΙ’’ σε πέντε ημέρες.
  Και σήμερα ο λαός μας ψήφισε ‘’ΟΧΙ’’ και εγώ ψήφισα ‘’ΝΑΙ’’ και επειδή κανείς ! δεν μου εξήγησε τι σημαίνει ΟΧΙ, τυχαία διάβασα κάπου ,να ξαναπούμε ‘’ΟΧΙ’’ στους Γερμανούς που θέλουν να μας υποτάξουν ,όπως το 1940 !
  Υπάρχει λοιπόν κάποιος που θα μου εξηγήσει τι σημαίνει το ‘’ΟΧΙ’’ που ψήφισαν τόσοι Έλληνες απόψε και εγώ θεωρώ ακόμη ότι ΣΙΩΠΑΝΕ ?
  Αφού σιωπή είναι συνενοχή !!!
  Δεν μπορεί κανείς να σιωπά ενόσω συμβαίνουν σημεία και τέρατα σ” αυτό τον τόπο.
  Η απάθεια ισοδυναμεί με συγκατάνευση.
  Η απάθεια είναι έγκλημα όταν ξέρεις ότι όσα λες είναι παραμύθια. Όταν σχίζεις τα…μνημόνια, καταργείς ..την ανεργία, χορταίνεις τους… νηστικούς, ανασταίνεις τους ήρωες της Εθνικής αντίστασης, συνεργάζεσαι με τους Πάνους, τους Ναζί, τους Πάκηδες, τους Καραμαλήτες, βρίζεις και μαλώνεις με όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ
  ( 18-1 ), διαλύεις επί εξη μήνες την οικονομία, χρωστάς τα μαλλιά της κεφαλής σοου και παρά ταύτα ψηφίζεις ‘’ΟΧΙ’’ και Πάνο, είναι να τρελαίνεται κανείς.
  Και να σημειώσω ότι είναι ψευτοδίλημμα να στηρίξουμε ή όχι αυτή την κυβέρνηση. Να την στηρίξουμε για ποιο λόγο;;; Για να μας χώσει πιο βαθιά στην κρίση;;;
  Γελάω με κάποιους δημοσιογραφίσκους που κάνουν την αφελή ερώτηση σε στελέχη της αντιπολίτευσης αν θα ψηφίσουν την «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΏΡΑ!!!!
  Αυτοί που υποτίθεται ότι την κατέστρεψαν, μπήκαν στο περιθώριο από τον λαό, ΚΙ ο λαός ανέθεσε να τον σώσουν οι Συριζαίοι.
  Ε, λοιπόν, ας κάνουν ό,τι κάνουν για να κυβερνήσουν και να μας σώσουν. Όταν και οι προηγούμενοι ζητούσαν στήριξη για… σωθεί η χώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ σφύριζε αδιάφορα. Γιατί τώρα ν” αλλάξει το τροπάριο;;; Επειδή η τωρινή αντιπολίτευση θα πρέπει να έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης;;;
  Ας κυβερνήσουν, λοιπόν, ας κάνουν ό,τι νομίζουν πως θα οδηγήσουν τη χώρα στη σωτηρία και μετά ας αποφασίσει αυτός ο λαός.
  ΥΓ
  Ναι ρε, να γίνουμε όλοι φτωχοί . Αυτό είναι το σωστό μου είπε ένας «ΟΧΙΤΖΗΣ» !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή