Υπονοούμενα Χατζηνικολάου …χρηματοδότηση διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ από τους επιχειρηματίες της δραχμής (βίντεο).. Χέσε μας ρε χατζηνικολάου που ψαρεύεις σε θολά νερά για να κάμψεις τις αντιδράσεις..

Ποιον πρώην υπουργό υπονοεί ο Χατζηνικολάου οτι παίζει με το κόμμα της δραχμής .
Λέει διάφορα αλλά παρακολουθείστε τα δυόμιση τελευταία λεπτά του βίντεο ! Και πως κάνει  εισαγωγή στο θέμα…….

1 σχόλιο:

 1. ΠΑΝΟΣ καΜένος ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

  Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ Ε.Ε.

  ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ..

  Τα ‘’προσόντα’’ του πολιτικού ελέφαντα Πάνου καΜένου εντελώς, σε …υαλοπωλείο, τσακίζουν και ΄΄σπάνε’’ τις καλές προθέσεις ελεημοσύνης της Ελλάδας, όπως την κατάντησαν οι καραμαλάκηδες και λοιποί τρελοί και ‘’πατριώτες’’
  Σε περασμένη έκδοση της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung,
  ο Μάρτιν Σουλτς δηλώνει "νομίζω πως ο σημερινός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι ένα λάθος" και προσθέτει ότι το επισήμανε και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα κατά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.
  *Ενώ για τον Πάνο Καμμένο αναφέρει ότι.......
  ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης, θυμίζοντας ότι σε συνέντευξη του ο υπουργός Αμυνας στη Bild είχε απειλήσει να χορηγήσει στους μετανάστες χαρτιά για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
  *Επίσης ο Μάρτιν Σουλτς ανέφερε για τον Ελληνα υπουργό Άμυνας, ότι στη συνέντευξή του στη Bild μίλησε για τον Β. Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας.«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε καλά ότι ο κ. Σόιμπλε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του ως αρχηγός του κόμματος, επειδή είχε εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας.
  -Σήμερα, όμως εξακολουθεί να είναι Υπουργός Οικονομικών," σημειώνεται στο δημοσίευμα.
  *Ο ‘’κλέφτης’’ λοιπόν Σόϊμπλε,
  κατά τον συκοφάντη και ψεύτη Καμμένο, είναι ο άνθρωπος που κρατά στα χέρια του την τύχη της πατρίδας μας.
  *Αυτόν τον άνθρωπο τόλμησε ο πιο ηλίθιος –ξυδιάρης πολιτικός να κατηγορήσει ως ‘’λαμόγιο’’ και αφού ο Τσίπρας της Χούντας, τον ανέχεται, σημαίνει ότι συμφωνεί?
  *Τι άλλο θα ήταν τόσο συκοφαντικό, προκλητικό, ασεβές από τις εκφράσεις αυτές του πιο ηλίθιου , αγράμματου, συκοφάντη και ψεύτη πολιτικού και μάλιστα δημόσια για έναν άνθρωπο και μια χώρα η οποία μπορεί να καθορίσει το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας?
  Τι μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα και στη κυβέρνηση ο φοροφυγάς ‘’ελέφαντας ..του υαλοπωλείου , κατά τον Σούλτς?
  Γιατί τον ‘’δέχτηκε’’ ο Αλέξης? Τι ‘’κοινό’’ τους ενώνει και τους ..δένει μαζί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή