Νέα παραμύθια της διαπλοκής: Καμμία διαφοροποίηση του υπουργού δικαιοσυνης από την κυβερνητική γραμμή.


 

 Οι νταβατζηδες πλασιέ του «νερού του Καματερού» ανακάλυψαν διαφωνία του υπουργού δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου στο υπουργικό συμβουλιο όπου αποφασίστηκε και το δημοψήφισμα.
Κάτι τέτοιο βεβαίως ειναι απόλυτα ψευδές και έγκειται στην προπαγάνδα του νταβατζήδικου ωστε να τοποθετήσει τις ονειρώξεις του σε προσωπα υπουργών.
Εάν βαστήξει η Ελλάδα, από Δευτέρα θα πρέπει να εξαφανιστούν οι εκπρόσωποι του μαύρου μετώπου.

Σχόλια

  1. ΤΑ ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    [[Αν έλθει να μου ζητήσει να υπογράψω ……]]
    λέει ο ‘’Αλεξις’’, να ξέρει ότι θα φύγει άρον-άρον χωρίς υπογραφή και χωρίς καμία δέσμευση.
    Κρατώ την ουσία του άρθρου που είναι ότι εμείς πιστεύουμε αφελέστατα, πως τα δικά μας προβλήματα θα μας τα λύσουν οι κουτόφραγκοι Ευρωπαίοι δίχως να δώσουμε τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι τα δανεικά χρήματά ΤΟΥΣ!!! δεν θα σπαταληθούν σε Κατρούγκαλες και λοιπές Παυλοπούλιες σπατάλες και διασπαθίσεις. Αυτά τα πράγματα απλώς δεν γίνονται ΞΑΝΑ! όταν τον φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας Πάκη τον ‘’έκανε’’ πρόεδρο ο Αλέξης και τον ακροδεξιό ΗΛΙΘΙΟ συκοφάντη και φοροφυγά τον έκανε υπουργό. Γιατί λοιπόν να δώσουν ΕΚ ΝΕΟΥ χρήματα στα κομματικά απολειφάδια του Καραμανλή …?????????????
    Οι Ευρωπαίοι προσφέρουν στήριξη -εκτιμώντας πως η κατάρρευση της Ελλάδας πιθανότατα θα επηρεάσει και τους ίδιους- αλλά δεν είναι και κορόιδα για να φορτωθούν οι ίδιοι όλο το κόστος από την διαφαινόμενη τραπεζική κατάρρευση στη Ελλάδα. Καλώς ή κακώς απαιτούν συμμετοχή στις θυσίες και από τους Έλληνες. Η θέση τους-σωστή ή λανθασμένη- είναι ξεκάθαρη. Είτε την αποδεχόμαστε και συνεχίζουμε στο παιχνίδι είτε όχι και αναλαμβάνουμε το κόστος μόνοι μας. Αρκεί να γνωρίζουμε τις συνέπειες κάθε επιλογής μας .
    Και κάτι τελευταίο.
    Αυτός που είναι σε μειονεκτική θέση δεν μπορεί να απαιτεί πολύ δε περισσότερο να απειλεί. Μπορεί μόνο να ζητά βοήθεια και συνδρομή. Τα περί υπερήφανου όχι, λοιπόν, των ‘’αριστερών’’ του Βούτση και του..καΜένου εντελώς στην Ευρώπη, μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλούν. Γιατί η αξιοπρέπεια δεν μπορεί να συμβαδίζει ποτέ ούτε με το τον πυλόστομο καΜένο , ούτε με τον συμβιβασμένο και χουντοαναθρεμμένο Αλέξη.

    ΥΓ: Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε γιατί οι Ρώσοι –που σύμφωνα με κάποιους θα μας έσωζαν δανείζοντάς μας με ευνοϊκότερους όρους, αρκεί να τους το ζητούσαμε- αρνούνται να το συζητήσουν, ενώ ταυτόχρονα διαβεβαιώνουν ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ! ότι ουδέποτε υπεσχέθησαν τα…20! Δις. του ψεύτη και συκοφάντη καΜένου και του αιθεροβάμονα χουντοαριστερού Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου