Ο Τσίπρας ήρθε για εκείνα τα «συμβόλαια θανάτου» που δεν μπορούσαν να εκτελέσουν οι άλλοι…


Πράγματι οι συμβολισμοί αποτυπώνουν μεγάλες αλήθειες…
Το προεδρικό αυτό γεύμα σηματοδοτεί τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ της νέας ΚΑΤΟΧΗΣ, την έναρξή της!!!
 

Το γεύμα συμπίπτει με την ΕΙΣΒΟΛΗ των παρασίτων της χρηματιστηριακής μαφίας και την ΑΝΑΛΗΨΗ της ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, δηλαδή την ουσιαστική διακυβέρνηση και τον πλήρη ΕΛΕΓΧΟ της αποικίας-ΕΛΛΑΣ…
Τα εγχώρια ανδρείκελά τους συναινετικά γευματίζουν για την παράδοση της χώρας στους νέους αποικιοκράτες…
Η πρώτη εισβολή των εποπτών της κατοχής θα αποτελείται από 100 παράσιτα: Τόσοι θα είναι οι εκπρόσωποι των
κατοχικών δυνάμεων: ΔΝΤ, ΕΚΤ ΕΕ και ESM (η τρόικα έγινε πλέον «ΚΑΡΕ»).
Επικεφαλής της ομάδας θα είναι η Ρουμάνα, Ντέλια Βελκουλέσκου, ή «Δρακουλέσκου: 
Γνωστές οι επιδόσεις της και η μοχθηρία της από την Κύπρο…
Αυτός είναι ο μακάβριος ταπεινωτικός «άθλος» της «αριστερής» κυβέρνησης Τσίπρα: 

Μια Ρουμάνα, ένα παράσιτο της διεθνούς χρηματιστηριακής μαφίας, να μας κυβερνά!!!
Και μάλιστα λίγες μέρες μετά το βροντώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα: 
Ο Τσίπρας ήρθε για εκείνα τα «συμβόλαια θανάτου» που δεν μπορούσαν να εκτελέσουν οι άλλοι…
Οι άλλοι απλώς ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ απλόχερα και …γευματίζουν!!!
ΜΟΝΟ που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: τον ελληνικό λαό…
Γρήγορα θα νιώσουν τον ΤΡΟΜΟ της τιμωρίας: 
Μιας τιμωρίας ανάλογης της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ τους…

ΡΕΣΑΛΤΟ

4 σχόλια:

 1. Το πολύ πολύ πολύ κακό είναι ότι εμφανίζονται ως σωτήρες,οι δικές τους διαπραγματεύσεις είναι απο ταλαντούχους,το δικο τους κάψιμο είναι μη επώδυνο,επειδή ο θάνατος που φέρνουν θα είναι μακροβιότερος από το Σαμαρικό.Και ο λαός ..ζέι το μύθο του,παραμυθίαζεται,βομβαρδίζεται με ψεματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γράφει ο Ν Βράχος

  Τι ακριβώς ζητάει σήμερα, αυτός ο ‘’πάνσοφος’’ λαός μας?
  ==================================
  Χρόνια ολόκληρα και σχεδόν αμέτρητα όλοι μας ζητούμε ευνομία και φοροδοτική ισότητα. Όλοι λέγαμε, να βρεθεί κάποιος να ψηφίσει τέτοιους νόμους που να πληρώνουν όλοι ΄’ όσα πρέπει’’ και ταυτόχρονα να μάθουμε που ‘’πήγαιναν’’ τα λεφτά μας. Να ξέρουμε δηλαδή πως, ποιοι και που ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα.
  *Να ξέρουμε δηλαδή απλά, που πάνε τα λεφτά μας, πόσα λεφτά έχει ο καθένας και πως τα απέκτησε. Πιστεύαμε και θέλαμε δηλαδή, ότι για να γίνουμε κράτος έπρεπε να αλλάξουμε ριζικά και να επιβληθεί η διαφάνεια παντού, ώστε οι παραβάτες να τιμωρούνται και ο λαός μας να ξέρει, τι έκαναν αυτοί που ψήφισε.

  *Μετά τις εκλογές του Οκτώβρη του 2009, η νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και των ‘’κηπουρών’’ του έκανε πράξη όλα σχεδόν, όσα επιζητούσαμε τόσα χρόνια .Όλα αυτά τα μέτρα ψηφίστηκαν, έγιναν νόμοι και άρχισαν να λειτουργούν υποδειγματικά. Πολλοί ξαφνιάστηκαν και περισσότεροι ‘’χάθηκαν’’ στην παγίδα της παραπληροφόρησης της αδιαφάνειας, της παρανομίας και της διακίνησης του ΜΑΥΡΟΥ βρόμικου χρήματος.

  *Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου
  ήταν ο υπουργός που πάτησε τα κυκλώματα της διαφθοράς και θεσμοθέτησε ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
  Για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία ένας υπουργός Οικονομικών και μία κυβέρνηση , με ένα πρωθυπουργό που έχει αποφασίσει να θέσει τις βάσεις για μία νέα Ελλάδα, αποφασίζει να σεβασθεί τον φτωχό, τον αδύναμο το ‘’γνωστό υποζύγιο’’ και να ρίξει φως στα λαμόγια που χρόνια φοροδιαφεύγουν.

  *Επί τέλους να πληρώσουν και αυτοί που ΕΧΟΥΝ!!!
  =============================
  * Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
  • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
  • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
  • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
  • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
  • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
  • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα…

  *Και ενώ τα πρώτα «πουλάκια» μπήκαν στο κλουβί, ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, αφού οι φοροφυγάδες, οι λαθροθήρες της κοινωνικής μας γαλήνης, οι έμποροι της υγείας μας και κάθε ..καρυδιάς καρύδι, άρχισαν να φορούν..βραχιόλια και ταυτόχρονα να γεμίζουν τα άδεια ταμεία.
  *Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν. Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. *Σήμερα οι επίορκοι , προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!

   Έτσι άρχισε το γνωστό ‘’ροκάνισμα’’ της κυβέρνησης από τα γνωστά- άγνωστα τροκτικά όταν ΑΝΟΙΞΑΝ οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Οι νταβατζήδες ΤΑ ΜΜΕ , οι μιζαδόροι και κάθε μορφής διακινητές παράνομου χρήματος σήκωσαν την παντιέρα προστασίας της διαπλοκής τους, της αδιαφάνειας, του πελατειακού κράτους.

   *Τους έφταιγε, ο Παπακωνσταντίνου, ο Ραγκούσης και ο Παπανδρέου και προσπαθούσαν να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων.

   *Και ο λαός μας τι έκανε?
   ==================
   Έπεσε στην παγίδα για μία ακόμη φορά και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιλογή εκείνων που ΗΞΕΡΕ ! ότι ήταν οι ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ. Ψήφισε αυτούς που χρόνια ολόκληρα του ‘’έπιναν’’ το αίμα.

   *Ψήφισε αυτούς τους μιζαδόρους αλήτες που του έκρυβαν την αλήθεια και του ΕΚΛΕΒΑΝ το βιός του. Ποιος λοιπόν μας φταίει σήμερα, αφού ΕΜΕΙΣ τους επιλέξαμε?

   *Στείλαμε τον ΕΝΤΙΜΟ υπουργό
   στο ειδικό δικαστήριο, γιατί αποκάλυψε τους κλέφτες και έβαλε ΠΡΟΣΤΙΜΟ στο Λάτση και στο Βαρδινογιάννη?

   *Τι ακριβώς ζητάμε και γιατί σήμερα φωνάζουμε?

   *Εμείς δεν ψηφίσαμε Το Σαμαρά, το Βενιζέλο, τον Τσίπρα και τόσα ακόμη πολιτικά αποφόρια?

   *Τελικά , ΛΑΕ ΜΟΥ, ΣΚΑΣΜΟΣ !!!
   ========================
   αφού με την ψήφο σου υποφέρουμε όλοι και ακόμη περισσότερο ΕΣΥ!
   *Τι ζητάς λοιπόν λαέ μου?
   δικές σου επιλογές είναι οι…κυβερνήτες σου !!!

   Διαγραφή
 3. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ό,τι πιο αθλιέστερο θα μπορούσε να υπάρξει.Πρώτα θα ψηφίσουν τη θανατική καταδίκη παμψηφεί ή έστω με συγκεκριμένα φερέφωνα της βουλής η οποία δε έχει πλέον απήχηση στο λαό μετά το πραξικόπημα του ΟΧΙ ως ΝΑΙ και μετά λέει θα πάνε σε εκλογές το Φθινόπωρο!!Τηλεοράσεις,ραδιόφωνα,δημοσιογράφοι εντεταλμένοι στο σύστημα,πολιτικοί κάφροι,όλοι υπέρ του μνημονίου της ολικής ερήμωσης.Μυαλό δεν έβαλαν μετά από 5 χρόνια σκληρών μέτρων!!Θέλουν ωα μαζοχιστές κι άλλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή