Καμμένος: Θα υπερψηφίσω τη συμφωνία – Δεν αφήνω την χώρα να καταστραφεί...Πάνο μη λες βλακείες τα ίδια έλεγε και ο Σάμαράς..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ...


ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

kamennos Η ΚΟ των ΑΝΕΛ διέκοψε το μεσημέρι την συνεδρίαση της με τον Πάνο Καμμένο να συναντά εκτάκτως τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ λίγα λίγη ώρα μετά ξεκίνησε εκ νέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας είπε στους βουλευτές του κόμματος του στη ΚΟ….

«Θα υπερψηφίσω την συμφωνία. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να αφήσω την χώρα να καταστραφεί».

Πηγή:  iefimerida.gr

Σχόλια

  1. ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΙΣΣΑΒΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ότι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" !!
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "ΑΝΕΛ", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντισταστασιακός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΘΡΑΣΟΣ του πατριδοκάπηλου ‘’εμποράκου’’

    Ας δούμε τώρα πως πρέπει να αποκαλέσουμε τον καΜένο εντελώς?

    1. (…)Συγκεκριμένα οι δικαστές στην απόφαση τους αναφέρουν πως το σκάφος ανήκε σε off shore εταιρεία, όπως είχε πει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επίσημες δηλώσεις του ανέφερε ότι ανήκει από το έτος 1993 στον πατέρα του. Ως εκ τούτου δεν είναι παράλογο να συμπεράνει κανείς ότι και οι μετοχές της Cass Corporation της ιδιοκτήτριας του «Iliatoras» σύμφωνα με τα έγγραφα από το μητρώο σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας ήταν στην κατοχή του».Στην απόφαση γίνεται λόγος και για αχυρανθρώπους που εμφάνιζε η Cass για να κρύβει τους κατόχους.

    2. Δικαιώθηκε ο ‘’Αντρίκος" για τα CDS του...Καμμένου
    04 Ιουνίου 2013: Κατέπεσε η σκευωρία κατά του Ανδρέα Παπανδρέου για τα CDS. Έκθετος ο Καμμένος.
    Μετά από τόνους λάσπης, επί 3 χρόνια, για την οικογένεια Παπανδρέου και τα "CDS", ήρθε η ώρα της ελληνικής δικαιοσύνης.
    Και η ελληνική δικαιοσύνη εξέδωσε απόφαση - κόλαφο για τους συνωμοσιολόγους.
    Η ουσία της αγωγής του Αντρέα Παπανδρέου κατά του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, έγινε δεκτή από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ο τελευταίος καταδικάστηκε για εξύβριση και απαξιωτικές δηλώσεις εναντίον του πρώτου, για δηλώσεις που «δεν προσιδιάζουν με εκείνον τον λόγο που οφείλουν να εκφέρουν οι πολιτικοί σε μία ευνομούμενη πολιτεία» όπου «με κανένα τρόπο δεν μπορεί να είναι ανεκτό να θίγεται ο πυρήνας της αξιοπρέπειας του οποιουδήποτε».
    Με την απόφαση το δικαστήριο απεδέχθη ότι, οι δηλώσεις του κ. Καμμένου εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου, είχαν σκοπό την εξύβρισή του, έτρωσαν την τιμή και την υπόληψή του, προσέβαλαν την προσωπικότητά του παράνομα και υπαίτια και σε ορισμένες περιπτώσεις περιείχαν σαφείς απειλές με προφανή σκοπό την τρομοκράτηση του Ανδρέα Παπανδρέου, που θα μπορούσαν από κάποιους να εκληφθούν και ως πρόσκληση βιαιοπραγιών.

    3. 100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ –ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΓΙΑ CDS
    Καταπέλτης κατά Καμμένου είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση των CDS.Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών χαρακτηρίζει «ψευδείς και συκοφαντικούς» τους ισχυρισμούς του πρόεδρου των ΑΝΕΛ και τότε βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου για τα περίφημα CDS και την εμπλοκή σε αυτή την «κερδοσκοπική διαδικασία προσώπων που παραπέμπουν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τον αδελφό του Ανδρίκο».
    Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.
    Σύμφωνα με την απόφαση – καταπέλτη οι ισχυρισμοί του εναγόμενου δεν αποδείχτηκαν αληθείς αλλά ψευδείς, καθώς ο εναγόμενος δεν ανταποκρίθηκε στο βάρος των αποδείξεων. Δεν προσκόμισε ουδεμία συναλλαγή της ενάγουσας σε CDS επί ελληνικών ομολόγων και ουδένα κωδικό αυτής στον διεθνή οργανισμό ISDA, κάτι που αποδεικνύει το ψευδές των καταγγελιών.
    Οι δικαστές έκριναν επίσης, πως κάθε φορά που ο κ. Καμμένος θα επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί θα πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ και του επιδίκασαν τα δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.

    4. **Καταδίκη 10. 000 ευρώ στον Καμμένο
    Ταξίαρχος παίρνει αναδρομικά από τον Καμμένο! Κέρδισε αγωγή εναντίον του.17.10.2014
    “Μαϊμού εκπρόσωπο Τύπου του NATO”, είχε αποκαλέσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον Παναγιώτη Θεοδωρακίδη σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Ταξίαρχος ε.α είχε θεωρήσει συκοφαντικά τα όσα είπε ο κ. Καμμένος και είχε προσφύγει με αγωγή στα δικαστήρια.
    Ο κ. Θεοδωρακίδης είχε δικαιωθεί πρωτόδικα και πριν λίγες μέρες εκδικάστηκε η έφεση που είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Η απόφαση ήταν πάλι υπέρ του Ταξίαρχου. Σύμφωνα με την απόφαση ο κ. Καμμένος πρέπει να του πληρώσει 10.000 ευρώ ως αποζημίωση. Άρα ο Θεοδωρακίδης πήρε …αναδρομικά από τους ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνο δεν είμαστε στα μπουζούκια

    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ
    Καμμένος: Προεδρούκο, βάλε ένα ουίσκι -Μεϊμαράκης: Πάνο δεν είμαστε στα μπουζούκια

    Πηγή: Καμμένος: Προεδρούκο, βάλε ένα ουίσκι -Μεϊμαράκης: Πάνο δεν είμαστε στα μπουζούκια | iefimerida.gr
    Η συνεδρίαση για την ψηφοφορία προς σύσταση προκαταρκτικής την Πέμπτη το βράδυ είχε πολύ ένταση, αφού οι τόνοι ανέβηκαν από τους εκπροσώπους των κομμάτων, προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά και απολαυστικούς διαλόγους που δεν καταγράφηκαν από την κάμερα του καναλιού της Βουλής.
    Όπως γράφουν τα Νέα την ώρα που η συνεδρίαση για την ψηφοφορία είχε διακοπεί, και το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη γέμισε με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να καταστεί σαφής η διαδικασία σημειώθηκε ο εξής διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Βουλής. Ο πρώτος ήθελε ένα ποτό και έιπε στον κ. Μεϊμαράκη «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι»και του τσίμπησε το... μάγουλο. Ο κ. Μεϊμαράκης του είπε «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια», εκείνος όμως φαίνεται πως επέμεινε και του είπε: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα», τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής.
    Ωστόσο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο iefimerida.gr διέψευσε το περιστατικό και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίων των Νέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ….
    Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :
    "Ελάτε να πάμε όλοι μαζί να διαπραγματευτούμε'' φώναζε με όση δύναμη είχε...
    Ο Παπανδρέου με το λίγο που κυβέρνησε έδωσε δείγματα για το που ήθελε να πάει τη χώρα . Ήταν εμφανή λίγα από όλα όσα τόσα χρόνια ζητούσαμε από το πολιτικό σύστημα. Όταν στα δύσκολα ζήτησε τη στήριξη των υπολοίπων, "ελάτε να πάμε όλοι μαζί να διαπραγματευτούμε" ακόμα και ο συνεργασθείς με τη δεξιά Φώτης το αρνήθηκε.
    Για φανταστείτε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με ένα κοινό σχέδιο να διαπραγματεύονται τη σωτηρία της χώρας.
    Όταν οι υπόλοιποι σωτήρες το αρνήθηκαν τόλμησε να ζητήσει δημοψήφισμα, δηλαδή να αποφασίσει ο λαός στην ουσία όλοι εκείνοι που δεν τον στήριξαν στο πρώτο κάλεσμα.
    Τότε πέσαν όλοι οι "δημοκράτες" να τον φάνε και τον έφαγαν με βοήθεια και δικών του στελεχών.
    Ποιος δεν θυμάται τα Ζάππεια με την πληθώρα ισοδυνάμων, την επαναδιαπραγμάτευση και για να μη γράφω πολλά τον Σαμαρά, Βενιζέλο και ρέστους προεκλογικά ποιο πολλά και από τον Τσίπρα υποσχόντουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου