ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ

Σχόλια

  1. . Ο Αλέξης απεδείχθη ολίγιστος και ‘’αριστερός’’.

    Υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες.
    Πόσο ανώριμος μπορεί να είναι ένας λαός, ένας ψηφοφόρος, όταν ‘’πείθεται’’ σε όσα του λέει και του υπόσχεται ..ένας Αλέξης…ένας καΜένος εντελώς?
    Μα από .. περιέργεια δεν σκέφτηκε κανείς , τι θα μπορούσαν να προσφέρουν στην Ελλάδα με τα τόσα προβλήματα δύο ουσιαστικά αγράμματοι και άεργοι? Ποιο είναι το στοιχείο που ‘’συγκίνησε’’ κάποιους εκτός από το μίσος για εκδίκηση του ‘’τρίτου γύρου’’ του Αλέκου?
    Ποιος ποντάρησε στον ‘’τρίτο γύρο’’ των απογόνων ‘’θηριοτρόφων’’ των φονικών λυκανθρώπων? Ποιος ‘’έπεισε’’ όλους τους φιλο Άκηδες και φιλοΑρσένηδες να μετακινηθούν ‘’οικογενειακά’’ στο Σύριζα του 3% ,ώστε να δημιουργήσουν την ‘’αντιευρωπαϊκή Ελλάδα, μέσα στους κόλπους της Ευρώπης? Ποιος οργανωμένα κτύπησε Ε.Ε και Παπανδρέου ώστε να δημιουργηθεί αυτή η Sorosmeni κλίκα?
    Που βρίσκεται και που …βόσκει το ‘’θείον τέρας’’ ?......?
    Έτσι, με το αέρα της κλίκας και της ξένης πλάτης, όπως πάντα, οι ‘’αριστεροί’’ της Ελλάδας, άρχισαν να καταστρέφουν και να ξεθεμελιώνουν τις περιουσίες των Ελλήνων, ώστε να τους αναγκάσουν να φύγουν, ώστε να ‘’επαληθευτεί’’ ο Κίσσιντζερ, που έλεγε: ‘’Κόψτε τους τη γλώσσα και ξεθεμελιώστε τους’’ , μόνο έτσι θα υποκύψουν οι έλληνες.
    *Ισοπέδωσε αγώνες και θυσίες ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους για μια δημοκρατική και ευνομούμενη Ελλάδα.
    *Συκοφάντησε και έβρισε προκλητικά και αδιάντροπα θεσμούς και αντιπάλους λες ήταν εχθροί του.
    *Κατέστρεψε και πυρπόλησε την Ελλάδα από τη μία άκρη μέχρι την άλλη παραπληροφορώντας ζωντανούς …και νεκρούς.
    *Εκμεταλλεύτηκε και καλλιέργησε την αδυναμία, τη φτώχεια , τη στέρηση, τη δυστυχία.
    * Διέσυρε και ξευτέλισε κάθε πολιτικό αντίπαλο ΠΛΗΝ του καΜένου ! και
    * πρωτοστάτησε στη δημιουργία του κινήματος δεν ΠΛΗΡΩΝΩ, τινάζοντας στον αέρα την προσπάθεια ‘’αίματος’’ για την σωτηρία από την χρεοκοπία.
    *Σαμποτάρισε με κάθε τρόπο κάθε κυβερνητικό θετικό αποτέλεσμα ‘’εν τη γενέσει του’’ συμμετέχοντας στην προδοσία, την αποστασία τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδας και τον ξενιτεμό των παιδιών της.
    *Διαστρέβλωνε, μαζί με τους προδότες Σαμαρά και Τούρκογλου, κάθε προσπάθεια δανεισμού και κάθε προσπάθεια συγκρότησης της Κοινοτικής αλληλεγγύης που παρά ταύτα, τελικά επέτυχε να δημιουργήσει ο ΕΝΤΙΜΟΣ πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τους εργατικούς και αθόρυβους ‘’κηπουρούς του’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν με ΟΧΙ ο Τσίπρας φέρει συμφωνία σε 48 ώρες, σε τι θα έχει ψηφίσει ΟΧΙ ο λαός;

    Σε ένα κρεσέντο ψεμάτων, χειρότερων κι από εκείνων που τον έφεραν στην εξουσία, ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται στον ελληνικό λαό ότι μέσα σε 48 ώρες θα πετύχει ότι δεν πέτυχε τους τελευταίους 5 μήνες, δηλαδή την επίτευξη συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας.

    Έχω μια πολύ απλή απορία. Αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει ΟΧΙ την Κυριακή και ο Αλέξης Τσίπρας για πρώτη φορά τηρήσει τον λόγο του και φέρει μια συμφωνία παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη, σε τι ακριβώς θα έχει πει ΟΧΙ ο ελληνικός λαός;

    Ακόμα κι αν κάποιος πιστεύει ότι είναι δυνατόν να φέρει μια καλύτερη συμφωνία από αυτήν που μέχρι τώρα είναι στο τραπέζι, πόσο καλύτερη μπορεί να είναι αυτή; Το πολύ κατά 200-300 εκατομμύρια ευρώ, εκτός κι αν πιστεύει κάποιος στα σοβαρά ότι η Ευρώπη θα υποκλιθεί και θα του πει «πάρε λεβέντη τα λεφτά να εφαρμόσεις το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

    Σας έχουν πει πάρα πολλά ψέματα τα τελευταία 40 χρόνια αλλά έχω την αίσθηση ότι το συγκεκριμένο είναι τόσο προκλητικό και χυδαίο που θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει από πολύ νωρίς. Αν ο Τσίπρας ήθελε συμφωνία, θα την είχε ήδη φέρει.

    Ένα πιθανό ΟΧΙ θα μετατραπεί απλά σε λαϊκή εντολή εξόδου από την Ευρωζώνη, μην γελιέστε πια.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου