Εκεί που μας χρωστάγανε μας πηραν και το βόδι ...Ο Τσίπρας ο ξετσίπ(ρ)ωτος θεωρεί πράξη ηρωισμού το ότι έβαλε την υπογραφή του στη διάλυση της ΕΛΛΑΔΑΣ

"ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 2012" «Μην κρύβεστε πίσω από την υπογραφή μου», διαμήνυσε σήμερα ο πρωθυπουργός φωτογραφίζοντας τους διαφωνούντες, ενώ, όπως…
μετέδωσε ο Χρήστος Τσιγουρής στο MEGA, άφησε ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο διαγραφών.

Ο Αλέξης Τσίπρας με την σημερινή του δήλωση προανήγγειλε συνέδριο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και είναι προφανές ότι καλεί όσους διαφωνούν να αλλάξουν στάση ή να παραιτηθούν.

Αυτήν την στιγμή πάντως, δεν επιδιώκει ανοιχτά την ρήξη. Θα την μεταθέσει για τον Σεπτέμβιο…

Σχόλια

  1. Γράφει ο Ν. Βράχος.

    ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ‘’ΠΕΣΕΙ’’ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…

    Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ…


    ‘’Αγόρασε’’ χιλιάδες φανατισμένους ψήφους …και υποψήφιους !

    Κατέστρεψαν την προσπάθεια, οδήγησαν σε αποτυχία το ΜΝΗΜΟΝΙΟ αρνούμενοι να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τις υποχρεώσεις τους, δημιουργώντας επί πλέον ανάγκη για χρήματα, που λογικά θα έμπαιναν στα ταμεία και έτσι τα χρήματα του μνημονίου ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΑΝ αφού τα χάλασαν για άλλες ανάγκες και σήμερα η πολιτική συμμορία ,τους ‘’αποζημιώνει’’ με 100 δόσεις αποπληρωμής για όσα έπρεπε να πληρώσουν τότε για να μη ουσιαστικά χρεοκοπήσουμε.
    ΔΕΝ πληρώνω τότε, …πλήρωσε σε 10 σχεδόν χρόνια σήμερα.

    *Έτσι φτάσαμε εδώ που ‘’φτάσαμε’’ !
    Ποτέ, στη πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας, μία αντιπολίτευση δεν δημιούργησε και σύλλογο άρνησης των υποχρεώσεων του πολίτη προς το δημόσιο, προκειμένου η πίεση αυτή να αναγκάσει την νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση να βρεθεί σε οικονομικό και δημοσιονομικό αδιέξοδο.

    *Μόνο Απάτριδες και ΑΘΕΟΙ μπολσεβίκοι, θα μπορούσαν να εφαρμόσουν αυτή την τακτική, προκειμένου να ‘’συνυπάρξουν’’ στην ανέντιμη παραπληροφόρηση, μάζες αδύναμων οικονομικά πολιτών, ώστε με την κατάλληλη προπαγάνδα και παρότρυνση να πέσουν στην κομματική παγίδα της αντεθνικής αντιπολίτευσης αρχικά ως διαφωνούντες και τελικά ως αντιπολιτευτικά ομοφρονούντες.

    *‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’:
    Πόσο ανθέλληνας μπορεί να είσαι, ώστε να αγωνίζεσαι συνειδητά για την καταστροφή της πατρίδας σου, το μέλλον των παιδιών σου, προκειμένου να επιτύχεις την κομματική σου πρόσκαιρη, βρόμικη και ανέντιμη κατάληψη της εξουσίας?
    **Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο «ΒΟΥΛΙΑΞΕ» λόγω απόκρυψης των δημοσιονομικών μεγεθών από την κυβέρνηση του άνανδρου και επαίσχυντου τυροπιτολάγνου, αφού, αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», φτιάξετε οι δύο ανέντιμοι ουλαμοί της κομματικής διαπλοκής και της προσωπικής ανεντιμότητας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες?

    **ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,
    έλεγαν οι ορδές των φοροφυγάδων του Κολωνακίου, όταν μάθαμε ότι δήλωναν
    500 !!! ευρώ το μήνα εισόδημα, όταν τα μηνιαία έξοδα του γραφείου υπερέβαιναν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ.

    **ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ,
    έλεγαν οι ξενοκίνητες ορδές των πολλαπλώς και ειδικώς(γρηγορόσημο) αμειβόμενων ΡΟΖ υπαλλήλων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Αυτών που έβγαιναν σχεδόν στη σύνταξη, χωρίς να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ούτε τη φάτσα τους

    ** ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,
    Έλεγαν τέλος οι χιλιάδες παρασυρμένοι και παραπληροφορημένοι, ώστε το ποτάμι της ‘’κομματικής οργής’’ να ενισχυθεί σε ποταμό αντίδρασης και καταστροφής.

    Σήμερα, το ΙΔΙΟ ποτάμι της ψεύτικης προπαγάνδας και οργής, έγινε μπούμερανκ, εις βάρος εκείνων που το δημιούργησαν και πλησιάζει η ώρα που σύντομα θα τους οδηγήσει στους καταρράκτες της κομματικής τους διάλυσης και αποσύνθεσης.

    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! πουλημένη και πρόστυχη κομματική σταλινική προπαγάνδα! να μη φυτρώσει στη χώρα της δημοκρατίας και του πολιτισμού, στην πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 !
    ==================================
    Στο Eurogroup του 2008

    Σεισμό προκαλούν σήμερα,οι καλά ‘’φυλαγμένες’’ δηλώσεις του Αλογοσκούφη που είδαν το φως , στις οποίες ομολογεί, ότι ΔΕΝ τον άφησαν, από το 2007, να πάρει σκληρά και αναγκαία μέτρα για να μη χρεοκοπήσουμε .
    ΩΣΤΕ, ο Παπανδρέου έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα βρέ άθλιοι ?
    ===================================

    Ο Γιώργος Αλογοσκούφης αποκαλύπτει:
    ΔΕΝ πήραμε μέτρα γιατί φοβηθήκαμε το πολιτικό κόστος.
    =======================================
    Η εξομολόγηση Αλογοσκούφη,
    έστω και αργά, ‘’προϊδεάζει’’ τι θα επακολουθήσει σύντομα, αλλά δεν απενοχοποιεί όλους όσους και ήξεραν και ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ !!!
    Σύμφωνοι, ο υπουργός δεν έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά σίγουρα την κύρια ευθύνη την φέρουν πολλοί.
    Απεχώρησε γιατί βρήκε μεγάλη ΑΡΝΗΣΗ στην αποδοχή και εφαρμογή περιοριστικών μέτρων εξυγίανσης.
    Σύντομα όλοι θα μάθουν, όσοι δεν γνωρίζουν, ότι το ΔΝΤ ήταν στην Ελλάδα και από το 2007 ‘’συζητούσε’’ με τους Ευρωπαίους την δυνατότητα και την πιθανότητα να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

    Στο Eurogroup του 2008
    =================
    για τη αποφυγή της χρεοκοπίας της Ελλάδας, με τον Στρος-Καν, ως επικεφαλής του ΔΝΤ είχαν αποφασίσει να εφαρμόσουν το πρόγραμμα που εφάρμοσαν το 2010, αλλά υπερίσχυσε η σκοπιμότητα και το πολιτικό κόστος.
    Στο ίδιο μήκος κύματος απενοχοποίησης
    είναι και η συνέχεια της αποκάλυψης του Γ. Αλογοσκούφη για το τελευταίο Eurogroup όπου συμμετείχε και ο ίδιος, τον Δεκέμβριο του 2008. Εκεί οι Ευρωπαίοι
    συζητούν για πρώτη φορά κάτι που δεν θα μάθει κανείς: «Τότε είχε έρθει και ο Στρος-Καν ως επικεφαλής του ΔΝΤ και συζητήθηκε το θέμα του μηχανισμού ουσιαστικά. Και στην ουσία απορρίφθηκε γιατί οι Γερμανοί δεν έδειχναν διάθεση να το στηρίξουν».

    Τα πρώτα μηνύματα έρχονται…
    ===================
    Τα Χριστούγεννα του 2008 αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα το ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για το ελληνικό χρέος. Σημαίνον πολιτικό πρόσωπο που έπαιξε κατόπιν ρόλο στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου δέχεται τότε ένα τηλεφώνημα φημισμένου διεθνούς «κερδοσκόπου» από το Σεντ Μπαρτς της Καραϊβικής, όπου έκανε τις διακοπές του. Το ενδιαφέρον του εστιαζόταν στην πορεία του χρέους και το κατά πόσον τα ελλείμματα βρίσκονταν υπό έλεγχο.

    Το πρώτο ημιεπίσημο ηχηρό μήνυμα
    =======================
    όμως δεν αργεί και έρχεται από το Σίτι του Λονδίνου. Με την είσοδο του καινούργιου έτους, ο οίκος αξιολόγησης Standards & Poor υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας από Α σε Α- και η προσοχή των ήδη νευρικών από τη διεθνή κρίση αγορών στρέφεται τώρα για τα καλά στις χρόνιες αδυναμίες της χώρας.
    «Η Ελλάδα απέτυχε να φτιάξει τη στέγη, όταν ακόμη ο ήλιος έλαμπε» λέει χαρακτηριστικά ο αναλυτής της S&P Μάρκο Μίρσνικ.

    Ο Κώστας Καραμανλής
    ================
    σε μία από τις τελευταίες του προσπάθειες να διατηρήσει τον έλεγχο της κατάστασης κάνει ανασχηματισμό. Στο τιμόνι της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται τώρα ο Γιάννης Παπαθανασίου.

    Την πρώτη μέρα που αναλαμβάνει ως υπουργός Οικονομικών,
    στις 7 Ιανουαρίου του 2009, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Γιώργο Προβόπουλο. «Γιάννη, θέλω να μου αφιερώσεις μία ώρα σήμερα το απόγευμα οπωσδήποτε, για να σε ενημερώσω», ακούγεται από την άλλη πλευρά της γραμμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου