Τομάρια… γιατί μόνο τώρα συνέχεια ζωντανές συνδέσεις και εικόνες;


Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. Τραγικές εικόνες τις δύο τελευταίες ημέρες, οι εικόνες των απόμαχων της ζωής να συνοστίζονται και να περιμένουν ώρες όρθιοι στην ουρά για να πάρουν 120 ευρώ. Τραγικές εικόνες που μου σπαράζουν την καρδιά.
Αναμφισβήτητα τραγικές εικόνες, που θα πρέπει ο καθένας μας να αναλογιστεί αν του αντιστοιχεί μερίδιο ευθύνης για αυτές.
Εικόνες που σύσσωμα τα κανάλια παίζουν…

………συνεχώς, με σπαρακτική μουσική υπόκρουση. Με τελική εικόνα και ήχο που αν μη τι άλλο «βάζει στο πλυντήριο» τους Έλληνες πολίτες.
Βρήκαν ευκαιρία…
Ευκαιρία για πλύση εγκέφαλου… Ευκαιρία για πόλεμο στην Κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση που από την ημέρα που έλαβε την λαϊκή εντολή δεν στήριξαν ποτέ. Μία κυβέρνηση που την φοβήθηκαν. Φοβήθηκαν πως θα τους ζητήσει τα χρήματα που χρωστούν. Πως θα τους βάλει να πληρώσουν τις άδειες που εκμεταλεύονται. Που εκμεταλεύονται και εισπράττουν χρήματα. Που εκμεταλεύονται και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Που εκμεταλεύονται και κατευθύνουν την κοινή γνώμη.
ΤΟΜΑΡΙΑ…
Εικόνες ντροπής δεν ήταν εκείνες που τα ΜΑΤ χτυπούσαν τους γέροντες όταν διαδήλωναν επειδή η τότε κυβέρνηση τους κουτσούρευε τις συντάξεις; Εικόνες ντροπής και αίσχους δεν ήταν αυτές με τα ανοιγμένα κεφάλια των παππούδων; Εικόνες ντροπής δεν ήταν αυτές που ένας ΜΑΤατζής κυνηγούσε να χτυπήσει έναν που είχε τρεις – μπορεί και τέσσερις φορές τα χρόνια του; 
Εικόνες ντροπής δεν ήταν εκείνες; Γιατί δεν παίζατε εκείνες τις εικόνες μέρα – νύχτα, όπως κάνετε τώρα με αυτές τις εικόνες της αναμφισβήτητης ντροπής; Γιατί τότε κάνατε μόκο; Γιατί τομάρια;
Πόσο νομίζετε πως θα μπορείτε να δουλεύετε, όχι κατά το δοκούν αλλά «κατά το τσέπη»,  τον κοσμάκη;
Είστε γελασμένοι. Είμαστε και εμείς εδώ.
Το διαδίκτυο δηλώνει βροντερό παρών.
Πλέον ελέγχεστε και κρίνεστε από αυτό.
Δεν θα σας περάσει… 
 http://www.epirus-ellas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου