Ραγδαίες εξελίξεις – Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ....


Ραγδαίες εξελίξεις - Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία Σε αυτή τη συμφωνία που φέρνει πολλά νέα δεδομένα δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Η συμφωνία που έχει επιτευχθεί στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ήταν μια συμφωνία για την οποία είχαμε τις διαβεβαιώσεις ότι αποτελούσε μια συμφωνία που θα ήταν αποδεκτή από το Eurogroup. Δεν σας κρύβω ότι στη διαμόρφωσης αυτής δεν είχε εμπλακεί μόνο η ελληνική ομάδα διαπραγμάτευσης αλλά και η γαλλική.
Όσον αφορά εμένα και τους ΑΝΕΛ μάλιστα κάναμε ιδιαίτερες διαπραγματεύσεις για τα δύο θέματα που είχαμε κόκκινες…….

γραμμές για τα θέματα άμυνας που δεν υπήρχαν καθόλου χθες και για τα θέματα των  νησιών που σε και για αυτό δεν επέμεναν. Ήταν δύο επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για να διασπάσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό πριν. Δεν το κατάφεραν.
Αυτή η συμφωνία πήγε στη βουλή των ελλήνων και έλαβε την έγκριση των βουλευτών
Ο πρωθυπουργός με αυτή την συμφωνία για την οποία είχαμε την εγγύηση ότι θα ήταν αποδεκτή από τους εταίρους, χθες όχι απλώς δεν αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στο Eurogroup αλλά παραβιάστηκε πλήρως.
Χθες ο πρωθυπουργός αντιμετώπισε ένα πραξικόπημα εκ μέρους της Γερμανίας και άλλων χωρών, έφτασε στο σημείο να εκβιαστεί με κατάρρευση τραπεζών και ολικό κούρεμα καταθέσεων. Ο εκβιασμός αυτός διήρκησε μέχρι πρωινές ώρες. Ο πρωθυπουργός απέναντι στον εκβιασμό αυτό και μη έχοντας άλλη δυνατότητα έφτασε στο σημείο για να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη να κάνει μια συμφωνία» τόνισε.
«Ξεκαθαρίζω ότι είναι έξω από τη συμφωνία που έκαναν οι αρχηγοί και ενέκρινε η βουλή. Σε αυτή τη συμφωνία οι ΑΝΕΛ παρότι είχαμε τεράστιες διαφορές συμφωνήσαμε.  Σε αυτή όμως τη συμφωνία που φέρνει πολλά νέα δεδομένα, μιλά για 50 δις εγγυήσεις της δημόσιας περιουσίας, μιλά για διατάξεις αλλαγών νόμων όπως της ποινικής δικονομίας που θα οδηγήσει σε κατασχέσεις σπιτιών, που αναφέρεται σε πλήρη κατάρρευση ακόμα και των συνταγματικών αξιών, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε» σημείωσε, λέγοντας ότι το λόγο έχουν τα όργανα του κόμματος.
Αύριο συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σχόλια

  1. ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ

    Περνώντας την πόρτα για να πας στο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ή, να πάς στη ‘’λαϊκή’’, έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις.

    Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300.
    Δηλαδή απλά.
    * Όσο χρέος δημιούργησαν όλες οι κυβερνήσεις από το 1960 μέχρι το 2004 , ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ‘’δημιούργησε ο Καραμανλής σε πέντε χρόνια μαζί με τον παυλόπουλο, τον Χατζηγάκη, το Σαμαρά, τον καμμένο και όλη τη κλίκα.
    *Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων. *Ξεπούλησε, ομόλογα, βατοπέδια, καταχρέωσε τις τράπεζες, έδωσε μυριάδες δάνεια σε όλους τους νταβατζήδες, καιο χιλιάδες ακόμη παράνομες χαριστικές διασπαθίσεις του δημοσίου χρήματος, ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ξεπούλησε όλα προσωπικά και οικογενειακά ομόλογα και μετοχές. ΓΙΑΤΙ άραγε? Τι ήξερε και δεν μιλούσε? Έβλεπε την χρεοκοπία και περίμενε να την ‘’φορτώσει’’ στην επόμενη κυβέρνηση.
    *Ψήφισε νόμο για δωρεάν γονικές παροχές, ώστε όλοι οι επίορκοι φίλοι του και μη να μεταβιβάσουν τα παράνομα κτίσματα στα παιδιά τους και ‘’ούτε γάτα ούτε ζημιά’’ , που λέει και ο λαός μας.
    * Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.

    *Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας.
    *Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε.
    *Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι.
    *Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του.
    *Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.

    Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παυλόπουλοι ΚαΜένοι καλόγηροι- μας κατέστρεψαν !!!

    Πάνε τα δομημένα ομόλογα, πάνε οι ακτοπλοϊκές μίζες Παυλίδη, πάνε οι offshore Βουλγαράκη, που ήταν νόμιμες και ηθικές, οι ανταλλαγές με τον Εφραίμ, φιλέτων ακίνητων του Δημοσίου με το νερό και τα ψαρια της Βιστωνίδας στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, οι απαγωγές των Πακιστανών, το Σινούκ, ο Ζαχόπουλος, ο Βαρθολομαίος, ο Χούπης, οι στημένοι διαγωνισμοί και εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις των δικών τους παιδιών με την καθιέρωση της συνέντευξης και την ουσιαστική κατάργηση του ΑΣΕΠ, οι κουμπάροι Πανάγοι και σια, η απογραφή, η επιτήρηση, η κουτοπόνηρη αύξηση του ΑΕΠ κατά 27% μέσω πορνείας και λαθρεμπορίου, τα κρυφά ομόλογα, τα κρυφά δάνεια από την J.P MORGAN, τα γκόλντεν μπόϋς, τα ψευδή στοιχεία στη Γιούροστατ, το κλείσιμο της Βουλής για να παραγραφούν τα αίσχη τους.
    Ξεχάστηκε ο διπλασιασμός του χρέους και η εκτόξευση του ελλείμματος στα ύψη σε πεντέμισι μόλις χρόνια. Ξεχάστηκαν όλα τα απίθανα και πρωτόγνωρα σκάνδαλα της Δεξιάς και έμεινε να φταίει ένας και μοναδικός. Ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!

    Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Όπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
    Όλες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
    Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
    Όταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.
    Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’έπαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπαμε Ζαχόπουλος και θυμηθήκαμε
    τα σκάνδαλα της πρώτης τριετίας Καραμανλή-ας τα ξαναθυμηθούμε γιατί κάποια συνεχίζονται ως σήμερα.
    • των υποκλοπών
    • της απαγωγής των Πακιστανών
    • το εκκλησιαστικό σκάνδαλο (δεν το δημιούργησε η ΝΔ αλλά το χρεώνεται λόγω της σταθερής υποστήριξής της στον Χριστόδουλο, συνεργάτες του οποίου ήταν οι πρωταγωνιστές – οι περισσότεροι, μάλιστα, έχουν επανέλθει στην «αυλή» του)
    • η αποπομπή του υφυπουργού Ρεγκούζα για στενές σχέσεις με τσοντο-καναλάρχη
    • η αποπομπή του υφυπουργού Σαλαγκούδη για στενή συνεργασία με τον Ρουμάνο Τίμις, τον οποίο παλιότερα ο ίδιος αποκαλούσε «άρχοντα των ναρκωτικών» (ο Τίμις ήταν αχυράνθρωπος του Μπόμπολα στις επενδύσεις χρυσού στη Χαλκιδική)
    • η παραίτηση του προέδρου της ΔΕΗ Ν. Παλαιοκρασσά, καταγγέλλοντας σκάνδαλα στις αναθέσεις της ΔΕΗ προς τον Μυτηλιναίο
    • οι μίζες των «κουμπάρων»-στελεχών της, για να μην τιμωρηθεί το καρτέλ γάλακτος
    • τα προεκλογικά γεύματα Νικήτα Κακλαμάνη, που πλήρωναν οι εταιρείες-προμηθευτές του δημοσίου
    • των δομημένων ομολόγων, για να βάλουν χέρι στα αποθεματικά των ταμείων
    • των Ζωνιανών, με βουλευτές και μεσαία στελέχη της αναμειγμένα στην προστασία των λαθρεμπόρων
    • το αναψυκτήριο και οι «φιλοξενούμενοι» ανασφάλιστοι Ινδοί του Μαγγίνα
    • οι διαδοχικές αθωώσεις της αστυνομικής αυθαιρεσίας (υπόθεση ζαρντινιέρα, υπόθεση μεταναστών στο τμήμα Ομόνοιας)
    • οι διαδοχικές ρυθμίσεις των οφειλών των εργοδοτών στο ΙΚΑ
    • η απαλλαγή των τραπεζών από τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους προς τους εργαζομένους τους (παλιότερα Εμπορική, πρόσφατα ALPHA)
    • η υπόθεση Ζαχόπουλου-ΥΠΠΟ

    Είναι μόνο ελάχιστες σελίδες από την Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια των Σκανδάλων της Μεταπολίτευσης η οποία φυσικά και συμπληρώνεται καθημερινά.
    Είναι λοιπόν ‘’λογικό’’ να αντιδρούν όλοι όσοι έτρωγαν και τρώνε από το σαρκίον της αγαπημένης –μέχρι να μας θίξουν- πατρίδας μας. Δηλώνουμε ‘’Ελληνάρες’’ και είμαστε έτοιμοι να αποκαλέσουμε ΚΛΕΦΤΕΣ τους πάντες, ενώ σπάνια και με ελάχιστο φωτισμό , κοιτάζουμε τον εαυτόν μας στον καθρέφτη. Ντρεπόμαστε ή φοβόμαστε να κοιταχτούμε στα μάτια?
    Τελικά μήπως είμαστε μέρος της διαπλοκής? Μήπως πετώντας μας το κόκαλο, ελπίζουμε και σε λίγο ‘’ψαχνό’’.
    Τελικά είμαστε ‘’ότι μας δώσουν’’?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή??? .
    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό
    του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    * Τι φοβόσουνα;
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σ ε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου