Συνταξιούχος η Φ.Γεννηματά από τα 51 της και μας εξηγεί γιατί η σύνταξη η δικιά μας πρέπει να πάει στα…67!Ο λόγος για την Φώφη Γεωργίου Γενηματά η οποία σύμφωνα με το site της βουλής είναι  Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος!
Συνταξιούχος η Φ.Γεννηματά από τα 51 της και μας εξηγεί γιατί η σύνταξη πρέπει να πάει στα…67! - See more at: http://www.xorisorianews.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B7-%CF%86-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-51-%CF%84%CE%B7%CF%82/#sthash.TifBAKe8.dpuf
Συνταξιούχος η Φ.Γεννηματά από τα 51 της και μας εξηγεί γιατί η σύνταξη πρέπει να πάει στα…67! - See more at: http://www.xorisorianews.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B7-%CF%86-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-51-%CF%84%CE%B7%CF%82/#sthash.TifBAKe8.dpuf

2 σχόλια:

 1. ΝΕΟ ΒΡΟΜΙΚΟ 89 ΚΑΙ ΟΙ …‘’ΥΠΟ-ΧΡΕΟΙ’’
  =================================
  Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί η αριστερά κάνει «πλάτες» στη Δεξιά.
  Το ''βρόμικο 89'' όμως ήταν η αφορμή να ‘’μάθουμε’’ πως ο Καραμανλής το 1974 νομιμοποίησε το ΚΚΕ.
  Έτσι η πρώτη απόδοση φόρου ''τιμής'' ήταν με την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο.
  Διαβάστε να μάθετε ποια είναι μερικά από τα «ανταλλάγματα» που απαίτησαν και ΠΗΡΑΝ οι εθνικοί μειοδότες της κόκκινης φονικής μηχανής . Έτσι το κράτος της δεξιάς προσέλαβε χιλιάδες «κόκκινα» νήπια των 10 και 12 ετών ως …αντιστασιακούς !!!

  Σήμερα ήταν η σειρά του Τσίπρα
  να ''τιμήσει'' τις συμφωνίες με την δεξιά. Πάντα, κάθε σχεδόν ηγεσία της αριστεράς, θα αποδείξει με κάθε τρόπο και σχεδόν αδιάντροπα, τη σχέση αίματος που τη συνδέει με τη δεξιά.

  Η κατάληψη της προεδρίας
  από τη δεξιά και ειδικά από τον Παυλόπουλο αποτελεί νέο ‘’ράπισμα’’ στη δημοκρατία, στη δικαιοσύνη, στην ανθρωπιά.
  Υπάρχει ο ένας, επειδή υπάρχει και ο άλλος.
  Σήμερα ο Παυλόπουλος, χθές η ανατροπή Παπανδρέου, προχθές κάτι άλλο.

  ''Βρώμικο 89'' ανταμοιβή...ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!
  ===================================
  154.000.000 σε "αντιστασιακούς" σχεδόν 70 χρόνια μετά την κατοχή...
  ==================================================
  (πίνακες με ανήλικους "ήρωες" της Εθνικής Αντίστασης)..70 χρόνια μετά την λήξη της Εθνικής Αντίστασης.
  Φέτος οι συντάξεις των «αντιστασιακών» είναι μόνο … 154.000.000 ευρώ.
  Σύμφωνα με τον Σαχινίδη (βουλή Αύγουστος 2011) οι συντάξεις στους "αγωνιστές" κοστίζουν γύρω στα 13.000.000 τον χρόνο
  άρα τα υπόλοιπα ,περίπου 140.000.000 πηγαίνουν στους ανάπηρους εμφυλίου πολέμου 1946-1949 .
  Πόσοι είναι; Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί.

  Αν απορείτε με τους μεγάλους αριθμούς ζώντων "αντιστασιακών", δείτε παρακάτω ενδεικτικούς πίνακες όπου οι περισσότεροι αναγνωρισθέντες "αντιστασιακοί" ,κατά την διάρκεια της κατοχής, ήταν ...νήπια ή παιδιά 10 ή 12 ετών...
  ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ πατριώτες της αριστεράς?
  και δεν το γράφουμε μόνο εμείς!
  Άδωνις Γεωργιάδης...ο Σαμαράς έδωσε σύνταξη στους Κομμου.νιστέςς!..
  http://citypress-gr.blogspot.com/2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αφοπλιστικό ερώτημα Ξαφά:

  Γιατί να έχω τα χρήματά μου εδώ, ενώ υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν έξω;
  ====================================================
  «Δεν βλέπω να διαφαίνεται σχέδιο εθνικής σωτηρίας και δεν θεωρώ πατριωτικό μου καθήκον να διακινδυνεύσω τις καταθέσεις μου σε αυτό το περιβάλλον» επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας η οικονομολόγος και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.
  Η κυβέρνηση θα πρέπει να αφήσει τα επικοινωνιακά τρικ, με τα οποία έχει σπαταλήσει χρόνο τριών μηνών και να προχωρήσει σε συμφωνία, διαφορετικά θα υπάρξει χρεοκοπία, δήλωσε η κυρία Ξαφά, που αναφέρθηκε και στο τι θα συμβεί στον τραπεζικό τομέα σε περίπτωση δημοψηφίσματος:
  «Όχι απλώς bank run θα δημιουργηθεί μέχρι να φτάσουμε στο δημοψήφισμα αλλά θα πρέπει να κλείσουν οι τράπεζες για να μη φύγουν και τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν μείνει», είπε χαρακτηριστικά.
  «Εάν δεν υπάρξει προοπτική συμφωνίας δεν πρόκειται η ΕΚΤ να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τις ελληνικές τράπεζες, θα μπουν συναλλαγματικοί έλεγχοι. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να στείλει κάποιος τα χρήματά του στο εξωτερικό και πιθανώς να υπάρξουν και περιορισμοί στις αναλήψεις.
  Γιατί για μένα είναι πατριωτικό καθήκον να αφήσω τα χρήματά μου εδώ είναι πατριωτικό καθήκον ενώ για τους υπουργούς της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν τα χρήματά τους έξω αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα, γιατί υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά» αναρωτήθηκε η κυρία Ξαφά.
  Σχετικά με το εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις που φαίνεται να είναι η περικοπή των επικουρικών συντάξεων, η κυρία Ξαφά ήταν κατηγορηματική: «Η επικουρική σύνταξη κανονικά χρηματοδοτείται μόνο από τον εργοδότη και τον εργαζόμενο το κράτος δεν έχει συμμετοχή, μόνο στην Ελλάδα έχει συμμετοχή επειδή υπάρχει τρύπα εκεί αλλά εάν χρηματοδοτεί το κράτος και τις επικουρικές ποια είναι η διαφορά της βασικής σύνταξης και της επικουρικής;
  Θα πρέπει οι επικουρικές να μπορούν να χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά από τους εργαζόμενους και τους εργοδότες αυτό λέει η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος».
  Τέλος, στην συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά» ανέφερε πως η ελληνική κυβέρνηση «εξελέγη με ένα πρόγραμμα το οποίο είναι ανεφάρμοστο. Ο λαός ψήφισε δύο αντικρουόμενες επιθυμίες να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για κοινωνικές παροχές με δανεικά και να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, τα δύο αυτά είναι ασύμβατα θα ισχύσει ή το ένα ή το άλλο».

  ΑπάντησηΔιαγραφή