Αλητεία του Πρώτο Ψέματος..Στέλνει SMS σε κόσμο, που μιλάνε για χρεοκοπία το Σαββατοκύριακο




Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπετε SMS που στέλνει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", του Θέμου Αναστασιάδη,  σε αναγνώστες του.....

Από όλες τις ειδήσεις της ημέρας, επέλεξε να στείλει την συγκεκριμένη δήθεν αποκάλυψη του Bloomberg (γνωστού φερέφωνου των δανειστών), ότι υπάρχει σήμερα τελεσίγραφο 24 ωρών προς την ελληνική πλευρά να συμφωνήσει με τα άθλια αιτήματα των δανειστών, αλλιώς έρχεται χρεοκοπία.....

Και εντάξει,
το είδαμε εμείς, ξέρουμε τι καπνό φουμάρει ο Κομιστής......
Πως θα αντιδρούσε κάποιος ανυποψίαστος για την ποιότητα του συγκεκριμένου μέσου;;
Που είναι η Δικαιοσύνη, να επέμβει και να κλείσει την κωλοφυλλάδα, άμεσα;



http://kafeneio-gr.blogspot.com/2015/06/sms_12.html#ixzz3crsEaTvP

Σχόλια

  1. Τράπεζες: Στο χειρότερο σημείο από το ξέσπασμα της κρίσης
    ----------------------------------------------------------------------------

    Αρνητικά ρεκόρ εκροών καταθέσεων, «κόκκινων» δανείων και πτώσης των τραπεζικών μετοχών.
    Στο χειρότερο σημείο από το ξέσπασμα της κρίσης, το 2009, στην Ελλάδα βρίσκονται οι τράπεζες: χάνοντας καθημερινά καταθέσεις, οι μετοχές έχουν καταρρεύσει, τα κόκκινα δάνεια έχουν ανέλθει σε ιστορικά υψηλά δάνεια ενώ οι χορηγήσεις δανείων έχουν «παγώσει».
    Αναλυτικότερα οι καταθέσεις έχουν υποχωρήσει στα 128 δισ. ευρώ -το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 11 ετών, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια να έχουν εκτοξευτεί στα 80 δισ. ευρώ- που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ, ενώ οι χορηγήσεις νέων δανείων έχουν, σχεδόν μηδενιστεί τον Μάιο, λόγω της αβεβαιότητας..
    Η δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι τράπεζες αποτυπώνεται και στις τιμές των μετοχών του κλάδου που σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα καταγράφουν απώλειες που ξεπερνούν το... 97%. Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Παρασκευή στον απόηχο της απόφασης της κυβέρνησης να συγχωνεύσει τις πληρωμές της προς το ΔΝΤ η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, υποχώρησε κατά 13,96%, της Eurobank κατά 12,24%, της Εθνικής κατά 10,57% ενώ κατά 9,61% υποχώρησε η μετοχή της Alpha Bank.
    Η παρατεταμένη αβεβαιότητα και η μεγάλη ανησυχία για το ενδεχόμενο ρήξης έχουν οδηγήσει τις καταθέσεις, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, στα επίπεδα του Απριλίου του 2004. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το τέλος του περασμένου Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησε η νέα πολιτική περιπέτεια για τη χώρα, μέχρι τώρα οι καταθέσεις έχουν μειωθεί κατά 36 δισ. ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου