Εύγε Νίκο Χατζηνικολάου. Διέλυσε την μονταζιέρα της διαπλοκής: Την ώρα που η Ζωή καλεί Στουρνάρα για Siemens, τα κανάλια θυμήθηκαν τις «φυσικές ανάγκες»…


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πριν από λίγο, ο Ν. Χατζηνικολάου αποκαθήλωσε την μονταζιέρα της διαπλοκής που έκανε την «φυσική της ανάγκη» στα μούτρα των πολιτών. 

Την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπουλου καλούσε τον Στουρνάρα στην βουλή για την επαίσχυντη συμφωνία με την Siemens, καποιοι ξέθαψαν το θέμα της «ανάγκης των αστυνομικών» με άθλια σχόλια για να δημιουργήσουν κλίμα απαξίωσης στο προσωπο της ΠτΒ.

«Έχω ξαναπεί, η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει πολιτικά αναλάβει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες, όπως για παράδειγμα η τελευταία της πρωτοβουλία για τη Siemens» ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Κάθε φορά που αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία μη αρεστή στο υπόλοιπο πολιτικό σύστημα, για ένα θέμα που δεν άγγιζε μέχρι τώρα το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα, κάτι της βρίσκουν. Κάτι της βγάζουν. 
Τη μία το βενζινάδικο, την άλλη ο αστυνομικός, την τρίτη το αν τα ΜΑΤ θα πηγαίνουν στις τουαλέτες της Βουλής ή όχι» πρόσθεσε.

Σχόλια

  1. Τράπεζες: Στο χειρότερο σημείο από το ξέσπασμα της κρίσης

    Αρνητικά ρεκόρ εκροών καταθέσεων, «κόκκινων» δανείων και πτώσης των τραπεζικών μετοχών.
    Στο χειρότερο σημείο από το ξέσπασμα της κρίσης, το 2009, στην Ελλάδα βρίσκονται οι τράπεζες: χάνοντας καθημερινά καταθέσεις, οι μετοχές έχουν καταρρεύσει, τα κόκκινα δάνεια έχουν ανέλθει σε ιστορικά υψηλά δάνεια ενώ οι χορηγήσεις δανείων έχουν «παγώσει».
    Αναλυτικότερα οι καταθέσεις έχουν υποχωρήσει στα 128 δισ. ευρώ -το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 11 ετών, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια να έχουν εκτοξευτεί στα 80 δισ. ευρώ- που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ, ενώ οι χορηγήσεις νέων δανείων έχουν, σχεδόν μηδενιστεί τον Μάιο, λόγω της αβεβαιότητας..
    Η δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι τράπεζες αποτυπώνεται και στις τιμές των μετοχών του κλάδου που σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα καταγράφουν απώλειες που ξεπερνούν το... 97%. Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Παρασκευή στον απόηχο της απόφασης της κυβέρνησης να συγχωνεύσει τις πληρωμές της προς το ΔΝΤ η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, υποχώρησε κατά 13,96%, της Eurobank κατά 12,24%, της Εθνικής κατά 10,57% ενώ κατά 9,61% υποχώρησε η μετοχή της Alpha Bank.
    Η παρατεταμένη αβεβαιότητα και η μεγάλη ανησυχία για το ενδεχόμενο ρήξης έχουν οδηγήσει τις καταθέσεις, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, στα επίπεδα του Απριλίου του 2004. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το τέλος του περασμένου Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησε η νέα πολιτική περιπέτεια για τη χώρα, μέχρι τώρα οι καταθέσεις έχουν μειωθεί κατά 36 δισ. ευρώ! Σύμφωνα με στελέχη τραπεζών το μόνο θετικό, δεδομένων των εξαιρετικά αρνητικών εξελίξεων, είναι ότι ο κόσμος αντιδρά με σχετική ηρεμία. Την περασμένη Παρασκευή οι τράπεζες περίμεναν έξαρση των εκροών λόγω της απόφασης της κυβέρνησης για τις πληρωμές προς το ΔΝΤ, κάτι που δεν έγινε. Οπως σημειώνουν οι εκροές διαμορφώθηκαν στα συνηθισμένα επίπεδα των 250 με 300 εκατ. ευρώ, επίπεδο που χαρακτηρίζεται διαχειρίσιμο. Η διαρκής επιδείνωση της ρευστότητας, με τις συνεχιζόμενες εκροές καταθέσεων, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη αβεβαιότητα έχουν οδηγήσει σε δραστική μείωση των χορηγήσεων δανείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ζωή προήγαγε τη μαμά της
    που ''φρόντιζε'' για τα παράνομα επιδόματά τους?
    Κατηγορούσαν τον ΕΝΤΙΜΟ υπουργό Γιώργο ΠΑΠΑΚ. επειδή δεν ενήργησε να συλλάβει φορολογητέα ύλη, από τους αναφερόμενους στη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ύψους 120.000 ευρώ ώστε η κατηγορία να ασκηθεί σε βαθμό κακουργήματος.
    ‘’Αμέλησε’’, λένε ο υπουργός και αυτό είναι κακούργημα , ενώ επί τρία και πλέον χρόνια, που έχουν τη λίστα άλλοι αρμόδιοι και ΔΕΝ έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ δεν συμβαίνει τίποτε? Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
    Η μητέρα της κατηγορούσας Βουλευτού, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπατούσε το κράτος επί 20 σχεδόν χρόνια εισπράττοντας παράνομα επιδόματα δια τις ανήλικες (κάποτε) κόρες της, που σήμερα είναι πάνω από 38 ετών η μεγαλύτερη Ζωή.
    Λογικά, τα εισπραχθέντα παράνομα χρήματα υπερβαίνουν τις 120.000 ευρώ που δεν ..εισέπραξε ο υπουργός, που κατηγορείται για κακούργημα και οδηγείται στο ειδικό Δικαστήριο.
    Περίεργα δεν σκέπτονται πολιτικοί αντίπαλοι και ορισμένοι δικαστές? -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΊς ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ…ΖΩΗΣ!!!

      [[Αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί η κ. Αλεξίου να επιστρέψει τα παράνομα χρήματα που έλαβε επί 18 περίπου χρόνια. ]]

      [[Κι όμως η ..ΖΩΗ του Σύριζα ζητά την τιμωρία του Παπακωνσταντίνου για…120.000 ΕΥΡΩ που ΔΕΝ Εισέπραξε, ούτε λαθραία ούτε παράνομα.]]
      Σάλος από την αποκάλυψη ότι η μητέρα της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ λάμβανε επίδομα ανηλίκων μέχρι και... πέρυσι!

      Επίδομα ανήλικων τέκνων έπαιρνε μέχρι και πέρυσι για τις
      δυο ενήλικες πλέον κόρες της η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
      Πρόκειται για την Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου, πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου, η οποία μάλιστα σήμερα κατέχει τη θέση της προέδρου της εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβούλιου.
      Με έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα RealNews η προϊσταμένη της πρώτης διεύθυνσης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Μέσων Ενημέρωσης, η κυρία Αλεξίου ελάμβανε το επίδομα παρανόμως, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που σήμερα είναι 40 ετών. -

      Διαγραφή
  3. Στενοχώρησαν τον μπαμπά της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου
    Έβαλε πρόστιμο σε Λάτση και Βαρδινογιάννη.
    =================================
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε και είπε την αλήθεια,
    αυτή την αλήθεια που ζούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στη ζωή μας. Η διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου, των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων, είχε κτυπήσει..ταβάνι!
    *Ο Παπανδρέου, την κτύπησε αλύπητα χωρίς ΚΑΜΙΑ διάκριση.
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία εισαγωγή πετρελαίου. Τα πρώτα δείγματα ήταν φανερά και προσοδοφόρα για το Δημόσιο ταμείο. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε ,επί τέλους, να λειτουργεί.
    *Βενιζέλος, Σαμαράς αποφάσισαν την προδοσία και την ανατροπή και φυσικά ο Τσίπρας δεν προέβαλε καμία αντίρρηση.
    *Κοινός εχθρός ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Νομικός σύμβουλος του Βαρδή ο Ν. Κωνσταντόπουλος ο κατήγορος του Ανδρέα.

    *«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» φώναζαν, προσπαθώντας να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.

    Σήμερα ‘’πονάνε’’ που ο κόσμος ‘’σηκώνει’’ τα λεφτά του.

    Έφυγε ο Σαμαράς και φέραμε Τσίπρα , Ζωή, καΜένο και ΣΙΑ.
    Ο Βαρδής χαμογελά. Η Ελλάδα κλαίει ενώ η ζωή χάνεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου