Chemtrails: Γιατί μας ψεκάζουν

chemtrails

της Εριέλλας Χρυσού
Το ερώτημα δεν είναι ΜΗΠΩΣ μας ψεκάζουν.

Μια ματιά στον ουρανό είναι αρκετή.
Όχι μια αφηρημένη ματιά, μια προσεκτική ματιά που θα ξέρει τι να αναζητήσει: στην αρχή είναι ουρές αεροπλάνων, αφύσικα μακριές και με αφύσικη διάρκεια. 

Έπειτα αρχίζουν να απλώνονται και δημιουργούν ένα λεπτό στρώμα που ενώνεται με τα άλλα λεπτά στρώματα που έχουν ψεκαστεί μέχρι που στο τέλος δημιουργείται μία αιθαλομίχλη που καλύπτει όλο τον ουρανό.
Το κρύο και η υγρασία που προκύπτουν διατηρούνται ακόμη και για μέρες, στη συνέχεια ακολουθεί συνήθως ωραίος καιρός, αλλά ασυνήθιστα ομιχλώδης και δροσερός. Οι βροχοπτώσεις απουσιάζουν εντελώς.
Επίσης παρατηρείται ένα χαρακτηριστικό θόλωμα του ουρανού. Αν κοιτάξει κανείς στον ορίζοντα, δεν φαίνονται πουθενά τόνοι του γαλάζιου χρώματος. Μόνο μια υπόλευκη λωρίδα, η οποία στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να χρωματίζεται με αποχρώσεις του καφέ από τα ορυκτά καύσιμα στον αέρα. Αυτό το χαρακτηριστικό των ‘‘White Skies’’, του λευκού ουρανού, είναι το πλέον χαρακτηριστικό και έχει συνδεθεί αποκλειστικά και μόνο με τα chemtrails. Συχνά ο καιρός επανέρχεται μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα στις ‘‘φυσιολογικές’’ για την εποχή τιμές.

Έτσι λοιπόν το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ;.............



Μέσα στα πλαίσια της συνωμοσιολογίας που είναι τόσο στη μόδα τα τελευταία χρόνια, έχουν παρουσιαστεί πολλές θεωρίες, άλλες λογικές και άλλες υποθετικές και απίστευτα ευφάνταστες, των οποίων μια γενική περίληψη είναι η ακόλουθη:

·         Ψεκάζουν ψυχοφάρμακα για να κρατάνε τους λαούς σε καταστολή και να μην ξεσηκώνονται και αντιδρούν σε οποιαδήποτε υπερβολική ενέργεια των κρατούντων την εξουσία.
·         Ψεκάζουν ιούς και εμβόλια για να δουν το χρόνο αντίδρασης του ανθρώπινου οργανισμού σε περίπτωση επίθεσης με βιολογικά όπλα ή σε περίπτωση βιολογικού  πολέμου.
·         Ψεκάζουν ιούς ώστε να διασπείρουν ασθένειες και να αυξάνουν τις πωλήσεις τους οι φαρμακευτικές εταιρείες.
·         Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου ώστε η τροπόσφαιρα να γίνει τέτοια που να μπορεί να επιστρέψει την ακτινοβολία και τα μικροκύματα που εκπέμπει το HAARP πίσω στη γη – και αυτό με τη σειρά του συνδέεται με τον έλεγχο της συμπεριφοράς αλλά και πρόκλησης καταστροφικών καιρικών φαινομένων (σεισμοί, τυφώνες, παγετοί, ξηρασίες).
·         Κλιματολογικός πόλεμος μέσα από τον έλεγχο του καιρού.
·         Έλεγχος της γονιμότητας του πληθυσμού έτσι ώστε να καταπολεμηθεί το πρόβλημα του υπερπληθυσμού.
·         Ψεκάζουν ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου που δημιουργούν ένα φιλμ πάνω από τη γη ώστε η ακτινοβολία του ήλιου να αντανακλάται και να χάνεται στο διάστημα, επιτρέποντας έτσι την πτώση της θερμοκρασίας της γης. Επίσης μετατρέπουν την υπερβολική θερμότητα σε υπέρυθρη ακτινοβολία και την διώχνουν στο διάστημα, βοηθώντας την επιδιόρθωση του στρώματος του όζοντος.

Το 2003, ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης με το ψευδώνυμο “Deep Shield”, ο οποίος δούλευε για το πρόγραμμα των ψεκασμών στον Καναδά, αποφάσισε να αποκαλύψει την ‘‘αλήθεια’’ (ή ένα μέρος της;).

Το Πρόγραμμα Chemtrail είναι κατά την άποψη του μία απαραίτητη Λύση Ανάγκης για να αναχαιτιστεί η υπερθέρμανση της ατμόσφαιράς και για να εξασφαλιστεί πως θα επιζήσει τουλάχιστον ένα τμήμα της ανθρωπότητας. Επίσημα, το πρόγραμμα ονομάζεται ‘‘Ασπίδα’’ και πραγματοποιείται ήδη από το 1995. Η ασπίδα θερμότητας που δημιουργείται είναι ένα γιγαντιαίο εγχείρημα παγκόσμιας κλίμακας με μη προβλεπόμενη έκβαση, ακόμη και για τους επιστημονικούς συνεργάτες όπως ο “Deep Shield”.

Όπως λέει, είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται κάποιο πρόγραμμα το οποίο αφορά, όχι την διακοπή των επιζήμιων για την φύση προγραμμάτων, αλλά την επιδιόρθωση των ζημιών που έχουν ήδη προκληθεί καθώς αυτό που επιχειρείται μέσα από το πρόγραμμα των ψεκασμών είναι η επαναδημιουργία των ιδανικών συνθηκών διατήρησης ζωής σε έναν πλανήτη που πεθαίνει.
Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες και η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, τονίζει όμως πως υπάρχουν άλλα, πιο σημαντικά, για τα οποία δεν φαίνεται να έχει βρεθεί κάποια λύση: η μόλυνση με χημικά, η συνεχώς αυξανόμενη εξαφάνιση των ειδών, η συνεχής μείωση της απόδοσης της καλλιεργήσιμης γης, η μόλυνση των υδάτινων πόρων από εντομοκτόνα και λιπάσματα, η μόλυνση της ατμόσφαιρας (κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα).
Όλοι αυτοί οι παράγοντες, τονίζει, συνδυασμένοι προκαλούν ένα δυσοίωνο σενάριο το οποίο φαίνεται να περιγράφει το τέλος του κόσμου σε 50 έως 75 χρόνια. Και το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη μόλυνση γιατί αυτό θα σήμαινε την παύση της λειτουργίας όλων των εργοστασίων, αυτοκινήτων, πλοίων, τρένων, φορτηγών αλλά ακόμα και αυτό δεν θα έκανε τίποτα περισσότερο από το να καθυστερήσει για μερικά χρόνια την απόλυτη καταστροφή. Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας παράγει λιγότερη μόλυνση από την θέρμανση 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέσω της καύσης ξύλου και άνθρακα.
Και φυσικά, χωρίς τον ηλεκτρισμό, ο ανθρώπινος πολιτισμός θα καταρρεύσει!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η κατάσταση είναι σοβαρότατη και θα πρέπει όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι. Η ανθρωπότητα οδεύει προς την καταστροφή και αυτή θα επέλθει σε 20 με 50 χρόνια χωρίς το πρόγραμμα ‘‘Ασπίδα’’. Πως είναι λοιπόν δυνατόν να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο; Ο κόσμος θα πανικοβαλλόταν, θα ακολουθούσε οικονομική κατάρρευση, η παραγωγή προϊόντων θα σταματούσε, βία θα ξεσπούσε κυρίως στα αστικά κέντρα οδηγώντας σε συρράξεις και πολέμους για τα εναπομείναντα αγαθά.
Χωρίς την ‘‘Ασπίδα’’, η υπεριώδης ακτινοβολία θα προκαλούσε μαζικούς θανάτους, φτάνει να κοιτάξει κάποιος τις στατιστικές σχετικά με την αύξηση των περιστατικών καρκίνου του δέρματος τα τελευταία χρόνια.

Γίνεται, σύμφωνα πάντα με τον ‘‘Deep Shield’’, μία εντατική προσπάθεια ψεκασμού ώστε να καθυστερήσει – ή αν είναι δυνατόν να ανατραπεί – το παραπάνω ζοφερό σενάριο και το ιδανικό θα ήταν ένα φίλμ από τα ψεκαζόμενα χημικά να παραμένει πάντα στον ουρανό, χωρίς κενά, χωρίς διαλείμματα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τα μέσα για ψεκασμούς τέτοιας κλίμακας.

Πως λειτουργεί όμως το πρόγραμμα ‘‘Ασπίδα’’;

Η πρόθεση δημιουργίας παγκόσμιας ασπίδας υπόκειται στον ΟΗΕ, αποκαλύπτει ο ‘‘Deep Shield’’. Η πραγματοποίηση αυτού γίνεται διαμέσου της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), η οποία με τη σειρά της προωθεί την εκτέλεση στο NATO και σε μεγάλες αεροπορικές εταιρείες (πολιτικής αεροπορίας).

Οι μεγαλύτεροι συνεισφέροντες στο πρόγραμμα αυτό είναι τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΗΠΑ και η Ρωσία, με τη συμμετοχή όμως πολλών συμμαχικών κρατών. Η χρηματοδότηση του προγράμματος γίνεται μέσω των υπερχρεώσεων των κρατικών ταμείων για την κάλυψη ανεπίσημων επιχειρήσεων και εφόσον τα κρατικά ταμεία γεμίζουν μέσω των φόρων, οι φορολογούμενοι είναι αυτοί που ουσιαστικά πληρώνουν την ‘‘Ασπίδα’’.

Οι ψεκασμοί, εξηγεί, γίνονται με οξείδια αλουμινίου σε μορφή σκόνης και άλατα βαρίου, στα οποία αποδίδεται διπλή ιδιότητα: από τη μία πλευρά επενεργούν έτσι ώστε η εκπεμπόμενη από τη Γη θερμότητα να μετατραπεί αρχικά σε φως και στη συνέχεια σε υπέρυθρη ακτινοβολία, η οποία παροχετεύεται τελικά στο Διάστημα.
Από την άλλη, το φως του ήλιου που φτάνει στη Γη «χτυπά» πάνω στη σκόνη αλουμινίου και αντανακλάται. Τα οξείδια του βαρίου, όταν ελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, αντιδρούν με το διοξείδιο του άνθρακα και το νερό και τα απορροφούν, αντιδρώντας έτσι ως αφυγραντικός παράγοντας.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως παρότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν αναλύσεις στις ίδιες τις ουσίες που ψεκάζονται λόγω υψομέτρου, οπότε και αυξημένου κόστους λήψης δειγμάτων, παρόλα αυτά έχουν γίνει αναλύσεις στον αέρα και παρουσιάζουν βάριο και αλουμίνιο σε πολλαπλάσιες συγκεντρώσεις από το συνηθισμένο.

Επίσης, έχουν γίνει έρευνες σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία κατά τις ημέρες και εβδομάδες που πραγματοποιούνται οι ψεκασμοί και τα αποτελέσματα ήταν κάθε άλλο παρά καθησυχαστικά. Αναπνευστικά προβλήματα, πονοκέφαλοι, επιπεφυκίτιδες, χρόνια ατονία ήταν μερικά από τα συμπτώματα και βέβαια έρευνες για το Alzheimer έχουν δείξει πως η δηλητηρίαση του σώματος με αλουμίνιο είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για την εμφάνιση της ασθένειας.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, έως και 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα επηρεαστούν ως κάποιο βαθμό από τους ψεκασμούς, χωρίς τους οποίους, η εκτίμηση του είναι πως το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιστεί στα επόμενα 20 έως 50 χρόνια.

Από ότι φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τον ‘‘Deap Shield’’, υπάρχουν τα dual-active systems, συστήματα τα οποία παράλληλα με την δράση τους στον έλεγχο του καιρού, χρησιμεύουν ως ψυχοφάρμακα, στα πλαίσια ελέγχου της συμπεριφοράς, τα οποία προκαλούν ατονία, καταστολή ή υπερδιέγερση.

Επιπλέον, αποκαλύπτει, υπάρχουν σήμερα σοβαρές ενδείξεις πως έχει γίνει ήδη χρήση του καιρού ως όπλο: κατά τη διάρκεια της επίθεσης του ΝΑΤΟ στο Κόσσοβο την Άνοιξη του 1999 επικρατούσαν στη Σερβία επί εβδομάδες ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες. Οι δορυφόροι πρόβλεψης καιρού δήλωναν ηλιοφάνεια πάνω από όλη την Ευρώπη και μόνη η Σερβία φαινόταν σκεπασμένη με σύννεφα έτσι που θα μπορούσε να περιγράψει κανείς στις δορυφορικές φωτογραφίες το περίγραμμα της χώρας! Το καιρικό αυτό φαινόμενο συνοδευόταν σύμφωνα με πάρα πολλές μαρτυρίες από επίμονη ξηρασία.
Ακόμη και η περίπτωση του καιρού στη Βόρεια Κορέα μπορεί να συσχετιστεί με τα παραπάνω: εκεί επικρατούσαν επίσης επί σειρά συνεχόμενων ετών κατά την περίοδο αλλαγής χιλιετίας, καταστρεπτικές περίοδοι ξηρασίας. Αυτές οδήγησαν την κομμουνιστική χώρα στην αποσταθεροποιητική για το καθεστώς πείνα – ένα «φυσικό φαινόμενο» που ούτε ίχνος του δεν φάνηκε σε καμία από τις γειτονικές χώρες.

Είναι φανερή η προσπάθεια να διατηρηθεί μυστική η διεξαγωγή του πειραματισμού με τον καιρό. Ο ψεκασμός με chemtrails έρχεται σε αντίθεση με αμέτρητους διεθνείς κανονισμούς και συγκρούεται με βασικά ερωτήματα εθνικής κυριαρχίας, όπως και ερωτήματα σχετικά με την προστασία του εθνικού εναέριου χώρου καθώς η κυκλοφορία αεροπλάνων χωρίς διακριτικά απαγορεύεται. Επιπλέον προστίθενται και βασικά ερωτήματα νομικής ευθύνης σε περίπτωση απόδειξης πρόκλησης βλάβης στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.

Ο ‘‘Deep Shield’’ φέρεται να αυτοκτόνησε ένα χρόνο μετά τις αποκαλύψεις αυτές, χωρίς όμως να αφήσει κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας και παρόλο που η συμπεριφορά του ήταν περίεργη την τελευταία περίοδο της ζωής του, ταραγμένη και απόμακρη, η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση χαρακτηρίζοντας την ως μία τυπική περίπτωση αυτοκτονίας.

Ότι και αν πιστεύετε πως είναι τα chemtrails, ένα είναι σίγουρο: μας ψεκάζουν.

Η προσπάθεια ελέγχου του καιρού μοιάζει να είναι η πιο πιθανή εξήγηση και δεν χρειάζεται επιστημονική έρευνα αλλά προσωπική παρατήρηση για να συμφωνήσει κανείς με πολλά από τα παραπάνω.
Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα από τα πλέον σημαντικά προβλήματα σήμερα και δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αν γίνονταν έρευνες και πειράματα για τον έλεγχο του καιρού εδώ και πολλά χρόνια.
Και συνήθως οι έρευνες κάπου καταλήγουν.

Και πράγματι, μετά τους ψεκασμούς ακολουθεί ψύχρα για μέρες.
Πράγματι, πολλοί κατά τις ημέρες αυτές έχουν αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργίες, ενοχλήσεις.
Πράγματι, όλοι νιώθουμε κούραση και ατονία και είναι πλέον συνηθισμένη η έκφραση: ‘‘μα καλά, πάλι μας ψέκασαν;’’, ακόμα και όταν αυτοί που το λένε δεν αντιλαμβάνονται ακριβώς σε τι αναφέρονται.

Δεν μπορώ όμως να μην εκφράσω το ερώτημα που μου έρχεται στο μυαλό: όλα όσα αποκάλυψε ο ‘‘Deep Shield’’ είναι αυτά που συζητιούνται πραγματικά πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες όλων όσων γνωρίζουν την πραγματικότητα, ή μήπως είναι αυτά που έπρεπε να αποκαλύψει, θεωρώντας πως η σημαντικότητά και το βάρος των αποκαλύψεων θα μείωνε τις αντιδράσεις όλων όσων ασχολούνται με το θέμα των chemtrails; Αν οι αποκαλύψεις αυτές, σχετικά με το δυσοίωνο μέλλον της ανθρωπότητας, θα προκαλούσαν τέτοιες ακραίες αντιδράσεις, γιατί προχώρησε σε αυτές;

Ο καθένας θα κρατήσει τα κομμάτια του άρθρου που νιώθει πως τον αγγίζουν περισσότερο, ανάλογα με την νοοτροπία του, τα πιστεύω του, τα βιώματά του. Ένα όμως είναι σίγουρο.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια, πως είναι δυνατόν να εξαντλούμε την διάθεσή μας για διαμαρτυρία στα like του facebook;

Ναι, μας ψεκάζουν. ΤΙ όμως;

 

Σχόλια

  1. Όταν λέμε ψέκασμα δεν εννοούμε όλοι τα αεροπλανάκια. Ας μην είμαστε στενόμυαλοι, εννοούμε πολλά πράγματα. Ένα είναι αυτό των Μέσων Μαζικής Αποχαύνωσης (και Κατεύθυνσης), η πολιτική των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών απέναντι μας, το DNA που ψεκάζει και αυτό κάθε μια ώρα όπως τα αποσμητικά στις βρωμοτουαλετες, ο εσωτερικός ψεκασμός της τύφλωσης λόγω κωλύματος, ο κολλητικός ιός της δειλίας που αυτοψεκαζεται εσωτερικά και τελικά αποτρέπεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου