ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ «ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ»


ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΝτάισελμπλουμ: Η Ελλάδα έχει μόνο μία επιλογή, να κάνει αυτό που της ζητάμε..."ρε αι στο διάολο μικρή ολανδέζα"
Η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει σκληρές αποφάσεις που απαιτούνται από τους δανειστές, εάν θέλει να εξασφαλίσει περισσότερα δάνεια και να αποφύγει τη χρεοκοπία, δήλωσε σε Φινλανδική εφημερίδα ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
«Εάν η Ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να....
αποδεχθεί το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και ότι πρέπει να ληφθούν
δύσκολες αποφάσεις, τότε είναι μόνη της. 
Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα εάν η Ελλάδα δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της» λέει ο Ντάισελμπλουμ στην καθημερινή εφημερίδα Helsingin Sanomat.
Ως πρόεδρος του Eurogroup, ο Ντάισελμπλουμ εκπροσωπεί τους υπουργούς οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης και είναι ο υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας. 
Στη συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, επισημαίνει ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία πριν από το τέλος του μήνα προσθέτοντας ότι οι δανειστές είναι ακόμη ανοιχτοί στις διαπραγματεύσεις εάν οι προτάσεις της Αθήνας έχουν οικονομικό νόημα.
«Η πολιτική συμφωνία μπορεί να ληφθεί ακόμη και αύριο εάν είναι αξιόπιστη και εξασφαλίζει την οικονομική ανεξαρτησία της Ελλάδας» πρόσθεσε ο επικεφαλής του Eurogroup.
info by Το Ποντικι

1 σχόλιο:

 1. ‘’ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΝΟ’’??
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΑΣ???
  ==============================================
  [[Δεν το έκανε όμως γιατί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις ….]]
  Κύριε πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ,
  πολλές φορές λέγατε ότι υπήρχαν εναλλακτικές πήγες δανειοδότησης με δεκάδες δις, σε πολύ χαμηλά επιτόκια
  *Στις 29/2/2012δηλωνατε στο real fm .
  ======================
  »Ο κ. Χριστόφιας όμως κατάφερε να δανειστεί από την Ρωσία του Πούτιν 2,5 δις ευρώ και να μην μπει στο ΔΝΤκαι να αποφύγουμε να έχουμε και τις δυο χώρες του ελληνισμού στο ΔΝΤ και την επιτήρηση» …..και
  συνεχίζετε λέγοντας ……»η Ελλάδα είχε δυνατότητες εναλλακτικών πηγών δανεισμού .
  *Δεν το έκανε όμως γιατί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις ….
  *Κύριε πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα τι έχετε να πείτε σχετικά με τις άστοχες δηλώσεις σας που δηλητηριάζατε τις ψυχές των ανθρώπων;
  * Γιατί ΕΣΕΙΣ,
  δεν προσφεύγετε σήμερα στις γνωστές πηγές σας και στους πρόθυμους και φθηνούς χρηματοδότες ώστε να γλιτώσετε όλο αυτόν τον εμπαιγμό και την επαιτεία , που κάθε μέρα ‘’διαφημίζετε’’ στις γειτονιές της Ευρώπης, της Ρωσίας, της Κίνας, του Ιράν κι όπου αλλού υπάρχουν …φιλεύσπλαχνοι δανειστές?
  Είναι δυνατόν σήμερα, να παρακαλάτε σαν ‘’πρεζάκι’’
  =================================
  και σκουπίζετε με τα μανίκια όλα τα ..γραφεία της Ευρώπης , ενώ λίγο πριν δηλώνατε και μάλιστα προκλητικά και ανθελληνικά, ότι ‘’υπάρχουν’’ τόσα δις. ευρώ, που …σκοτώνονται μεταξύ τους ποιος θα μας πρωτοδανείσει και μάλιστα με όρους και επιτόκια …χάρισμα?
  Που είναι τα λεφτά βρε πολιτικοί απατεώνες ,
  ===============================
  που διαλύσατε την Ελλάδα και από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζατε τον Παπανδρέου που δεν τα ‘’ήθελε’’ ? Ποιος είναι τώρα απατεώνας ρε ΨΕΥΤΗ και συκοφάντη Καμένε? Που είναι ‘’ΤΟ PLAN B!’’ που έλεγες και εξαπατούσες τον κόσμο για κλέψεις ψήφους και να σκοτώσεις ελπίδες?
  *ΠΟΙΟΣ είναι τώρα ‘’ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ’’ και ποιος μάλιστα πιθανόν και να ευχαριστιέται?
  ————————————————————————–
  *Πάνο, πως σου φαίνεται το ..κάτω στα τέσσερα και το ξεφτίλισμα που πάει σύννεφο?
  *Εξαπατούσατε, καίγατε, βρίζατε και καταστρέφατε την Ελλάδα μας, τη δικιά μας πατρίδα, τη δικιά μας γή των γονιών μας και των παιδιών μας, μόνο και μόνο να ‘’πέσει’’ η κυβέρνηση, να φύγει ο κλέφτης , ο ψεύτης, ο προδότης… Παπανδρέου.
  *Κύριε Τσίπρα,
  Είναι απολύτως σίγουρο, ότι ένας από τους λόγους της αποτυχίας σας, της ανυποληψίας σας εκ μέρους των Ευρωπαίων, είναι και το γεμάτο ειρωνεία, κακία και καταστροφή σύντομο διάστημα της πολιτικής σας αβεβαιότητας.
  * Πιστέψατε, ότι ο καθρέφτης, σας έλεγε την αλήθεια και του ‘’χαμογελάγατε’’ συνεχώς?
  *Πιστέψατε ότι επειδή ‘’κάποιοι’’ σας επέλεξαν για τον ρόλο που παίζετε, ότι γίνατε και ‘’αθάνατος’’?
  *Πιστέψατε ότι τούτος ο τόπος, αυτοί οι φτωχοί αλλά περήφανοι Έλληνες έχουμε ανάγκη των ‘’μεταλλαγμένων’’ επικίνδυνων ιδιοτήτων σας?
  *Όχι, κύριε Τσίπρα,
  Δεν είσαστε και δεν έχετε αυτό που ζητάμε δηλαδή αίσθηση και συναίσθηση του χώρου που λέγεται και είναι η πατρίδα μας, η δικιά μας πατρίδα.
  Είσαστε ένας ‘’ακατέργαστος’’ νέος, χωρίς προβλήματα, χωρίς παρελθόν, χωρίς μέλλον ,ικανότητες και φυσικά ακατάλληλος για τη θέση που κάποιοι σας επέλεξαν, για τη θέση που ΚΛΕΨΑΤΕ από κάποιους που θυσιάστηκαν να μη καταστραφούμε.
  *Κύριε Τσίπρα φύγετε,
  αφού η ‘’κακιά’’ ημέρα από το πρωί φαίνεται, όπως και οι κακιές σας προθέσεις, επιδιώξεις και προειλημμένες ρεβανσιστικές αποφάσεις.
  Έχετε μέσα σας κακία, με επικίνδυνες συναναστροφές και επιλογές που οδηγούν την Ελλάδα και τα παιδιά μας στην καταστροφή.
  Λυπάμαι, που τόσα χρόνια δεν μας δώσατε ΚΑΝΕΝΑ σημείο ελπίδας, προοπτικής , αλλαγής και βελτίωσης πλήν άσχημων αναμνήσεων και ενός γιαουρτοκαταπέλτη , που είχατε ετοιμάσει για την εθνική μας επαίτειο στην οποία ουδέποτε πιστέψατε και σεβαστήκατε.
  Ο Θεός μας, ας βάλλει το χέρι του εμπόδιο, στις δικές σας μετεμφυλιακές ονειρώξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή