ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΣΥΜΟΡΙΤΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ 

Πρέπει να μπεί επιτέλους ενα τέλος σε αυτή την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η χώρα. Ας τελειώνουμε με αυτή την μαύρη σελίδα της ιστορίας του τόπου.
Χρεοκοπία εντός του ευρώ αποτελεί πλήρη απεξάρτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, πλήρους κατοχής και προσάρτησής της ως κρατίδιο της γερμανίας.
Η οικιοθελής αποχώρηση απο το ευρώ και η στάση πληρωμών αποτελεί την μόνη ελπίδα σωτηρίας της πατρίδα μας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ( την γνωρίζετε αλλά δειλιάζετε).
Τα δύσκολα προβλήματα λύνονται με απλές μεθόδους, όπως ο γόρδιος δεσμός.
Ο λαός έχει αποφασίσει και είναι έτοιμος για όλα.
Ο Ελληνικός λαός δεν ανέχτηκε ποτέ στην ιστορία του τελεσίγραφα.
Πτωχεύσαμε οικονομικά, πνευματικά όμως ενδυναμώσαμε, σκληρήναμε και είμαστε αποφασισμένοι για όλα. ΓΙΑ ΟΛΑ
Σε κάθε περίπτωση ο λαός θα αντισταθεί ενωμένος ενάντια στο σχέδιο καθυπόταξης της χώρας σε οποιοδήποτε «θεσμό», εταίρο ή συμμαχία.
Θα κυρήξουμε εμείς παλαϊκό ξεσηκωμό ενάντια στα σχέδια των εχθρών μας. Τελεσίγραφο στέλνει μόνον ο κυρίαρχος λαός πρός όλες τις κατευθύνσεις.
Εσείς κε Τσίπρα;

Πέτρος Ι. Φιλίππου

1 σχόλιο:

 1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ: Μην πληρώνετε, να πέσει ο Παπανδρέου.

  Από κοινού επίορκοι εγκληματίες Καραμανλής και Τσίπρας διέλυσαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα

  Γράφει ο Ν Βράχος
  Όταν ο Παπαθανασίου έδινε εντολή "μην πληρώσεις, ασ'τα για του χρόνου"

  *Ένα απίστευτο έγγραφο που καίει τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και δημιουργεί υπόνοιες και ενδείξεις για την βρώμικη συνεργασία Καραμανλή Τσίπρα ,προκειμένου να πλήξουν την εθνική οικονομία και μέσω αυτής τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

  *Αν και τα ΜΜΕ αποκρύπτουν συνειδητά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, το έγγραφο δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στο Γιάννη Παπαθανασίου ο οποίος εμφανίζεται ενήμερος για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2009.
  *Στις 17 Απριλίου 2009,
  ο Υπουργός Οικονομικών Παπαθανασίου,σε συνάντηση με τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων δίνει την εξής εντολή: «μην πληρώσεις, άστα για του χρόνου», ενώ παρακάλεσε όσες υποχρεώσεις μπορούν να αναβληθούν για την επόμενη χρονιά να αναβληθούν. Με άλλα λόγια, «δεν πληρώνω» και βλέπουμε.

  *Τον Ιανουάριο του 2010,
  η πολιτική συμμορία του Σύριζα με τoν καραμανλικό ‘’στρατό’’ του Παυλόπουλου , εξορμούσε με κύριο σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’.
  Τι ανώμαλες καταστροφικές συμπτώσεις εις βάρος της οικονομίας μας από δύο περίεργα ‘’αλληλοσυμπαθούντες’’ πολιτικούς θεσιθήρες?

  *Μου αρέσει ο μικρός έλεγε ο αντεθνικός μας μπουχέσας, έχε κότσια , το λέει η καρδιά του.

  *Το κοινό τους σύνθημα ήταν : ‘’Μην πληρώνετε για να πέσει ο Παπανδρέου’’
  Εμπρος να διαλύσουμε το Πασοκ και να πάρετε εσείς τη θέση του.

  *Αυτή η ανώμαλη ‘’αγάπη’’ είχε και έχει .. την ομαλή ερμηνεία της. Κοινή προσπάθεια να πέσει ο Παπανδρέου, να του φορτώσουμε τη χρεοκοπία και να γλιτώσει ο άεργος ταβερνολάτρης την εθνική κατακραυγή για την εσχάτη προδοσία.

  *Σήμερα, ο Τσίπρας ,προκειμένου να ευχαριστήσει , τόσο τους νεοδημοκράτους του Παπαθανασίου, που δεν πλήρωσαν, όσο και τους νεοάρπαγες του ‘’δεν πληρώνω’’ ..αριστερούς της δεξιάς, τους έδωσε τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους , σε δέκα χρόνια ΄η σε 100 δόσεις. Αρκεί που έπεσε ο Παπανδρέου και έγινε εξουσία ο ..Στρατούλης και …ο Πάντζας.

  ΥΓ.
  Η καταστροφή της οικονομίας και η δυστυχία των ελλήνων, είναι σίγουρα, ένα θέμα που καθόλου δεν απασχολεί τους δύο ‘’αλλοεθνείς’’ αφού και οι δύο’’ ζούν στον κόσμο τους’’, που καμία σχέση δεν έχει με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Περίτρανη απόδειξη τούτου, αποτελούν οι προεκλογικές εξαπατήσεις και οι μετεκλογικές πράξεις και ανώμαλες προσγειώσεις των απλών, εύπιστων και δυστυχισμένων ψηφοφόρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή