ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ....ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!!

Εκπρόσωποι εφοπλιστών, καναλαρχών και κάθε λογής κρατικοδίαιτων νταβατζήδων, επιχειρούν να βγάλουν λάδι την προηγούμενη κυβέρνηση !!!
Πωλ Τόμσεν : 
Να μη φανεί κακή η προηγούμενη κυβέρνηση !!!
Μια απίστευτη κατάσταση αντιμετωπίζουν στις Βρυξέλλες τις τελευταίες –κυριολεκτικά- ώρες ο Αλ. Τσίπρας, ο Ν. Παππάς και οι άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης.
Ακριβώς γι’ αυτό πριν λίγη ώρα ο ελληνικός λαός ενημερώθηκε ότι –κατά την εκτίμηση του πρωθυπουργού και του επιτελείου του- ορισμένα κέντρα των δανειστών «υπηρετούν
συγκεκριμένα συμφέροντα».
Αποκλειστικές πληροφορίες επιμένουν, ότι ήδη από χτες ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού Ν. Παππάς βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο (;) σκηνικό, το οποίο συμπληρώθηκε απ’ τις νέες, προκλητικές, άθλιες, αξιώσεις συγκεκριμένων κέντρων των δανειστών, κυρίως δε του ΔΝΤ, τις οποίες απέρριψε κατηγορηματικά ο Αλέξης πριν λίγη ώρα.
Εγκυρότατη πηγή της Κομισιόν τον ενημέρωσε, ότι:....

• Στις Βρυξέλλες έχει στηθεί ένα άτυπο επιτελείο, το οποίο αποτελείται από «Έλληνες» και πιέζει αφόρητα προκειμένου να αλλάξει η θέση των εταίρων και να ζητήσουν απ’ τον Τσίπρα ακόμα πιο σκληρά μέτρα απ’ αυτά που έχουν επί της αρχής συμφωνηθεί, ώστε «να τον ταπεινώσουν» και επίσης να μην δεχτούν στο κείμενο της συμφωνίας αναφορά στη μείωση του ελληνικού χρέους!
Ήδη όμως είχε αρχίσει να αλλάζει και το κλίμα στο Brussels Group.
Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ είχαν αρχίσει να προβάλουν αξιώσεις που ήταν αδύνατο να αποδεχτεί η ελληνική κυβέρνηση!
Κι όχι μόνο αυτό.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, κάποια στιγμή ο γνωστός εκ των αρχιτεκτόνων της ελληνικής καταστροφής Πωλ Τόμσεν εξέφρασε σε κάποια κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης την εξής θέση:

• Δεν μπορούμε να δώσουμε στον Τσίπρα μια συμφωνία που θα αποδεικνύει κακή την προηγούμενη κυβέρνηση!
Υπαινισσόμενος δηλαδή, ότι δεν μπορεί να δεχτεί μια συμφωνία που δεν θα περιέχει την αναφορά «περικοπές» σε μισθούς και συντάξεις, κάτι που τελικά περιλαμβάνει στη νέα πρότασή του το ΔΝΤ!
Σε όλα αυτά ο πρωθυπουργός ενημερώνονταν συνεχώς απ’ το Ν. Παππά και με τη σειρά του ενημέρωσε ανώτερους πολιτικούς παράγοντες υπογραμμίζοντάς τους ότι «δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να αποδεχτώ αυτές τις ιταμές αξιώσεις»!
Το ανθελληνικό λόμπι που πίεζε και προβοκάριζε κυρίως την πατρίδα και δευτερευόντως την κυβέρνηση, αποτελείται από εκπροσώπους εφοπλιστών, επιχειρηματιών (του τουρισμού συμπεριλαμβανομένου…), καναλαρχών, με κοινό στοιχείο ότι είναι φίλα προσκείμενοι στην προηγούμενη κυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Αντ. Σαμαράς αν και πιέστηκε από υψηλό πολιτικό παράγοντα να κάνει δήλωση στήριξης της κυβέρνησης μετά την κωλοτούμπα του ΔΝΤ, έχει αρνηθεί να το κάνει, μέχρι τώρα…
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ?
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ‘’ΕΡΩΤΑΣ» ή… ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ‘’ΚΡΑΤΑΝΕ’’????????

    Διπλασίασε ο Καραμανλής το χρέος των 178 δις ευρώ, που είχαν δημιουργήσει όλες οι κυβερνήσεις, από το 1960 και μετά μέχρι το 2004 !!!
    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό, παθαίνεις..εγκεφαλικό.
    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισεκατ. από 178 που ήταν το 2004?.
    * Πως ''γεννήθηκε '' ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?
    *Δεν δικαιούμαστε να μάθουμε γιατί ΧΡΩΣΤΑΜΕ τόσα πολλά λεφτά και πως δημιουργήθηκε αυτό οικονομικό χάος.
    *Πως μέσα σε πέντε χρόνια πιάσαμε ‘’πάτο’’?
    *Τι μεσολάβησε, ποιος μεσολάβησε και τι αποφάσεις ελήφθησαν ώστε να χάσουμε σχεδόν τα πάντα ?
    *ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ κατέστρεψε την Ελλάδα ? Είναι τόσο ιδιοτελής και ανίκανος και κουτοπόνηρος ?
    *Και έρχεται σήμερα ο Τσίπρας
    και η ‘’ανήλικη’’ των παρανόμων επί 20 χρόνων επιδομάτων της μαμάς της, Ζωή, και προχωρούν στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και αρχίζουν από το τέλος του 2009, αφήνοντας εκτός ελέγχου και αναφοράς, όλες τις ΕΠΙΜΑΧΕΣ …υποχρεώσεις των αριστερών στη ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ!
    *Εξευτελίζουν κάθε έννοια νομιμότητας και κοινοβουλευτικών κανονισμών καλώντας ως ..μάρτυρες ‘’ζωντανούς νεκρούς’’ της παραπολιτικής, προσπαθώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια του δημοκράτη αγωνιστή που τον παραπληροφόρησαν και τους ψήφισε.
    *Είναι δυνατόν, να υπάρχουν Έλληνες σήμερα που ‘’ξεγελιούνται’’ από τα στημένα παρακρατικής μορφής επικίνδυνα ‘’παιχνίδια’’ της πολιτικά ημιθανούς Ζωής, κόρης του ‘’χασοδίκη’’ συμβούλου του συστήματος?
    Με απλά λόγια ρωτάμε: ‘’ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ’’ κανείς ότι το χρέος ήταν 300 δις ευρώ ?
    Ποιος οικονομολόγος- μαθηματικός θα μας ενημερώσει γιατί σε αυτό συμπεριλαμβάνονται διαχρονικά όλα τα ελλείμματα ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ και του 2009?
    *Πως το χρέος από το 2004 (178 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ)……>>>>>ΕΦΘΑΣΕ στα 300 το 2009 ?
    *Αυτό το ΤΕΡΑΣ της καταστροφής μας, δεν θα μάθουμε ποιος ,πως, και γιατί το ΕΞΕΘΡΕΨΕ?
    *Κανείς Έλληνας δεν ενδιαφέρεται να μάθει που πήγαν τόσα λεφτά?
    *ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ δημοσιογράφος ΕΝΤΙΜΟΣ να μας εξηγήσει αυτό που ΟΛΟΙ σήμερα γνωρίζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ:
    ‘’Μην πληρώνετε, να πέσει ο Παπανδρέου’’.

    Από κοινού επίορκοι εγκληματίες Καραμανλής και Τσίπρας διέλυσαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα

    Γράφει ο Ν Βράχος
    Όταν ο Παπαθανασίου έδινε εντολή "μην πληρώσεις, ασ'τα για του χρόνου"

    *Ένα απίστευτο έγγραφο που καίει τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και δημιουργεί υπόνοιες και ενδείξεις για την βρώμικη συνεργασία Καραμανλή Τσίπρα ,προκειμένου να πλήξουν την εθνική οικονομία και μέσω αυτής τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

    *Αν και τα ΜΜΕ αποκρύπτουν συνειδητά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, το έγγραφο δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στο Γιάννη Παπαθανασίου ο οποίος εμφανίζεται ενήμερος για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2009.

    *Στις 17 Απριλίου 2009,
    ο Υπουργός Οικονομικών Παπαθανασίου,σε συνάντηση με τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων δίνει την εξής εντολή: «μην πληρώσεις, άστα για του χρόνου», ενώ παρακάλεσε όσες υποχρεώσεις μπορούν να αναβληθούν για την επόμενη χρονιά να αναβληθούν. Με άλλα λόγια, «δεν πληρώνω» και βλέπουμε.

    *Τον Ιανουάριο του 2010,
    ====================
    η πολιτική συμμορία του Σύριζα με τoν καραμανλικό ‘’στρατό’’ του Παυλόπουλου , εξορμούσε με κύριο σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’.
    Τι ανώμαλες καταστροφικές συμπτώσεις εις βάρος της οικονομίας μας από δύο περίεργα ‘’αλληλοσυμπαθούντες’’ πολιτικούς θεσιθήρες?

    *Μου αρέσει ο μικρός έλεγε ο αντεθνικός μας μπουχέσας, έχε κότσια , το λέει η καρδιά του.

    *Το κοινό τους σύνθημα ήταν :
    ======================
    ‘’Μην πληρώνετε για να πέσει ο Παπανδρέου’’
    Εμπρος να διαλύσουμε το Πασοκ και να πάρετε εσείς τη θέση του.

    *Αυτή η ανώμαλη ‘’αγάπη’’ είχε και έχει .. την ομαλή ερμηνεία της. Κοινή προσπάθεια να πέσει ο Παπανδρέου, να του φορτώσουμε τη χρεοκοπία και να γλιτώσει ο άεργος ταβερνολάτρης την εθνική κατακραυγή για την εσχάτη προδοσία.

    *Σήμερα, ο Τσίπρας ,προκειμένου να ευχαριστήσει , τόσο τους νεοδημοκράτους του Παπαθανασίου, που δεν πλήρωσαν, όσο και τους νεοάρπαγες του ‘’δεν πληρώνω’’ ..αριστερούς της δεξιάς, τους έδωσε τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους , σε δέκα χρόνια ΄η σε 100 δόσεις. Αρκεί που έπεσε ο Παπανδρέου και έγινε εξουσία ο ..Στρατούλης και …ο Πάντζας.

    ΥΓ.
    Η καταστροφή της οικονομίας και η δυστυχία των ελλήνων, είναι σίγουρα, ένα θέμα που καθόλου δεν απασχολεί τους δύο ‘’αλλοεθνείς’’ αφού και οι δύο’’ ζούν στον κόσμο τους’’, που καμία σχέση δεν έχει με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Περίτρανη απόδειξη τούτου, αποτελούν οι προεκλογικές εξαπατήσεις και οι μετεκλογικές πράξεις και ανώμαλες προσγειώσεις των απλών, εύπιστων και δυστυχισμένων ψηφοφόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου