Χίος: Βούτηξαν το μικρόφωνο απ' τον "βουλευτή" της ΝΔ και τον ανάγκασαν να φύγει όπως-όπως, μέσα σε γιούχες και σφυρίγματα (ΒΙΝΤΕΟ).

Απίστευτο επεισόδιο με τον Νότη Μηταράκη στη Χίο. Οι ίδιοι οι πολίτες που τον ψήφισαν, του βούτηξαν μέσα από τα χέρια το μικρόφωνο και τον ανάγκασαν να κουνά χέρια-πόδια για να ακουστεί!
"Δεν σέβεται κανέναν ο Νότης Μηταράκης", "ντροπή" και...
"αίσχος", είναι μερικά απ' αυτά που άκουσε ο βουλευτής της ΝΔ.


Οπως διαβάζουμε στο politischios.gr, ο Μηταράκης ζήτησε να μιλήσει κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Χίου κατά του ενδεχόμενου κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά. Η οργανωτική επιτροπή αρνήθηκε να του δώσει το μικρόφωνο, με τον ισχυρισμό ότι χαιρετισμοί από τους βουλευτές δεν περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα.

Η φραστική αντιπαράθεση με μερίδα διαδηλωτών εξελίχθηκε σε....

λογομαχία για την υπογραφή του μνημονίου και για τις ευθύνες σχετικά με την οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια από την προηγούμενη κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε ο κ. Μηταράκης.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε από τη συγκέντρωση η ΑΔΕΔΥ και μέρος των διαδηλωτών ενώ ο Κ. Μηταράκης δεσμεύθηκε ότι δε θα ψηφίσει την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή στα νησιά.

Σχόλια

  1. Καταπέλτης η απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για τα ψεύτικα στοιχεία.
    Κόλαφος για Τσίπρα Σαμαρά το πόρισμα

    της εξεταστικής επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου για το ρόλο της τρόικα
    Ειδικότερα, για την Ελλάδα, επισημαίνονται ο κίνδυνος χρεοκοπίας και μη βιωσιμότητας των δημοσίων οικονομικών λόγω της συνεχούς μείωσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και του δημοσιονομικού εκτροχιασμού στα χρόνια πριν από την έναρξη του προγράμματος,
    ενώ αναφέρει ότι «η προβληματική κατάσταση στην Ελλάδα
    οφειλόταν επίσης και στη στατιστική απάτη στα χρόνια πριν από την έναρξη του προγράμματος», επισημαίνοντας, ωστόσο, την αποφασιστική δράση της κυβέρνησης για ανεξαρτητοποίηση της Εθνικής Στατιστικής Αρχής τον Μάρτιο του 2010. Η έκθεση αναγνωρίζει στην άνευ προηγουμένου δημοσιονομική προσαρμογή που επιτεύχθηκε στην χώρα χάρη στις θυσίες των ελλήνων πολιτών και στο μεγάλο αριθμό διαρθρωτικών αλλαγών που υλοποιούνται, ασκώντας παράλληλα κριτική για αστοχίες και αδικίες στον επιμερισμό του κόστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπέλτης η αποφαση του Ευρωκοινοβουλίου για τα ψεύτικα στοιχεία.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας
    είχαν επενδύσει πολλά σε αυτή την εξεταστική επιτροπή για το ρόλο της τρόικα.
    Μάλιστα, ο ίδιος ο Τσίπρας επισκέφθηκε τους 2 εισηγητές
    της επιτροπής στις Βρυξέλλες και τους ζήτησε «να επεκταθεί η διάρκεια, αλλά και η θεματολογία της έρευνας που διεξάγουν, γιατί τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά στο να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί έγιναν αυτές οι λάθος επιλογές, ποιοι ευθύνονται γι' αυτές τις επιλογές και τι πραγματικά πρέπει να αλλάξει»!
    Ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι η πολιτική του μνημονίου μάς επιβλήθηκε
    και ήταν επιλογή που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Θυμίζουμε τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα "το πρώτο Μνημόνιο επιβλήθηκε παρακάμπτοντας το κοινοβούλιο και τη δημοκρατία. Η τότε κυβερνητική πλειοψηφία είχε απλώς εξουσιοδοτήσει τον υπουργό των Οικονομικών -ο οποίος δεν έχει περιληφθεί στον κύκλο ακροάσεων της Επιτροπής- για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης και του Μνημονίου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου