Δημοσιογράφος στον ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παπανδρέου: Πείνασες εσύ την περίοδο των μνημονίων; Πάγωσες; Στερήθηκες;


Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Κοζάνης παραχώρησε, σήμερα Σάββατο 20/6, ο καταστροφέας της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρώην καραγκιοζης πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, απάντησε και στην ερώτηση δημοσιογράφου, για το αν πείνασε, κρύωσε, αν στερήθηκε πράγματα την περίοδο των μνημονίων κι αν γενικότερα άλλαξε η ζωή του προς το χειρότερο, όπως συνέβη με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

 “Οι περικοπές που κάναμε, έγιναν σε όλους. Και στους πολίτικους και στους υπουργούς και στους πρωθυπουργούς.”

 Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε αν στο σπίτι του, αυτή την περίοδο, είχε θέρμανση, ο Γ. Παπανδρέου, είπε:
” Nα απευθυνθείτε στη ΝΔ και στο πελατειακό σύστημα και όχι σ’ αυτόν που “πάλεψε” για να τα αλλάξει αυτά …Eγώ έσωσα τη χώρα από τη χρεοκοπία”, ήταν η απάντηση του πρώην ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ παπανδρέου.

 Nα σημειώσουμε πως.... η ερώτηση του δημοσιογράφου Απόστολου Γαϊτάνη, ενόχλησε τους υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου και δημιούργησαν μια μικροένταση και τον αποδοκίμασαν για τα ερωτήματά του.
Είχαν μάθει βλέπετε στα παλαμάκια από τα λαμόγια που εκπαιδεύτηκαν στο ΔΝΤ… Πληροφορίες από το News247

Σχόλια

  1. Μια πόλη που τη λένε… ΣΥΡΙΖΑ – 37 βουλευτές με 406 ακίνητα

    – Ρεκόρ ο Στρατούλης με 19 ιδιοκτησίες

    Μία πόλη 406 ακινήτων θα μπορούσαν θεωρητικά να συγκροτήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν μπορούσαν να συγκεντρώσουν πλάϊ-πλάϊ τις ιδιοκτησίες τους. Και βέβαια ο "πρώτος του χωριού" λογικά θα ήταν ο κ. Στρατούλης που κατέχει 19 ακίνητα, αλλά αρνείται "για λόγους αρχής" να πληρώσει το χαράτσι.(Δείτε το σχετικό video)
    Αίσθηση προκαλεί η περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό έτος του 2012, καθώς η πλειοψηφία εμφανίζεται σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο Δεκέμβριο, να έχει πάνω από 10 ακίνητα ο καθένας ενώ δεν λείπουν και ηχηρές περιπτώσεις όπου βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ακόμα και 19 ακίνητα. Το σύνολο των ακινήτων 37 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται σε σύνολο τα 406, ανεβάζοντας τα κατακεφαλήν ακίνητα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επίπεδο “προνομιούχων” πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΛΕΞΗ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ
    «ΜΕΙΡΑΚΙΟΝ»

    Εκβιάζεις και απειλείς με εκλογές και δημοψήφισμα ? Και ποιο θα είναι θέμα?
    *Μέσα ή έξω από το ευρώ ή , αν καταλάβαμε πόσο ..κολοκύθα είσαι?
    *Ποιος είσαι και πως βρέθηκες σε αυτή τη θέση?
    *Είναι αλήθεια ότι είσαι ο άνθρωπος, που δεν έχει καμιά σχέση με την αληθινή ζωή, τη ζωή του μέσου Έλληνα, τη ζωή ανθρώπων του μεροκάματου και του έντιμου ιδρώτα? Πως ‘’έγινες’’ αριστερίζων, από αντίδραση στα πολλά και εύκολα εκατομμύρια, που απέκτησε ο πατέρας σου από την χουντοσυνεργασία και την παραεκκλησιαστική εκμετάλλευση, του οβολού των πτωχών και απελπισμένων θρησκόληπτων?
    *Δεν έχεις δουλέψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ! στην ψεύτικη και επιτηδευμένη ζωή σου, σαν γιος εκατομμυριούχου συνεργάτη της ‘’εθνοσωτηρίου’’ Απριλιανής κατάρας. Ένοιωσες ποτέ ,οργή, μίσος , αηδία για τα πολλά χρήματα που απέκτησε η οικογένειά σου από την εκμετάλλευση του δόγματος ‘’εξορίστων κομμουνιστών θυμάτων’’, σε πολλά νησιά και άλλους μαρτυρικούς τόπους, μιας ακόμη ελληνικής τραγωδίας?
    * Όταν δηλαδή εσείς ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΤΕ, οι άλλοι πραγματικοί σύντροφοι ‘’έπιναν ‘’ το αίμα τους ή το κάτουρό τους για να ξεδιψάσουν, και τα παιδιά πέθαιναν στις γωνιές του δρόμου νηστικά και κυνηγημένα από το χαφιεδότσουρμο !!!
    *Απορώ με το θράσος σου, για να μη πω για το μέγεθος της προδοσίας σου και της αναισθησίας σου, στον τίμιο αγώνα τόσων αγωνιστών, που πέθαναν για τις ιδέες τους και την Ελλάδα.
    Ξέρουμε τι θα περιμένουμε από σένα και τις λαιστρυγόνες σου?
    *Ποιο είναι το πρόγραμμά σου το τελευταίο από τα …χιλιάδες που μας είπες, πάνω στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε? Έχεις βρεί εναλλακτική πηγή και τρόπο χρηματοδότησης, ώστε να μειώσουμε ΄η και να εξαφανίσουμε το χρέος και τα ελλείμματα, να καταργήσουμε τα μνημόνια και αυξήσουμε τους μισθούς, να ξανα προσλάβουμε όλους όσους είχε προσλάβει ο Παυλόπουλος, να ανοίξουν όσες επιχειρήσεις έκλεισαν ? Αν έχεις πες μας.
    *Τι σκοπεύεις να κάνεις με τις εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους του ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ που τον ‘’επιχορήγησες’’ για την καταστροφή της Ελλάδας?
    *Υπάρχει κάποιος τρόπος, μαγικός ή μη, που θα φέρει επενδύσεις, θα δημιουργηθούν βιομηχανίες, θα βγάλουν κέρδη, θα πληρώσουν εφορία, θα πληρώσουν ΦΠΑ, και θα προσλάβουν όλους αυτούς τους άνεργους που τους υπόσχεσαι εργασία, όπως υποσχόταν κι ο Σαμαράς, ότι σε ΤΡΙΑ χρόνια θα είχε κλείσει το κεφάλαιο ανεργία και θα είχε κάνει και πεντακόσιες (500.000) χιλιάδες ΝΕΕΣ προσλήψεις εργαζομένων.
    *Τελικά δεν μας είπες:
    ‘’Είχε δίκιο ο Παπανδρέου που μας έσωσε? Είχε δίκιο που αγωνίστηκε ενώ όλοι σας σκάβατε το λάκκο της Ελλάδας? ΓΙΑΤΙ κανείς δεν τον βοηθούσε? Δεν αγωνιζόταν για τη σωτηρία της πατρίδας μας? Δεν είναι η Ελλάδα πατρίδα σας, ή ανήκετε σε άλλους τόπους και ‘’άλλες χώρες’’ ??
    *Κύριε Τσίπρα,
    με τρόμο και φόβο βλέπουμε ότι έβαλες υπουργό άμυνας τον καΜένο εντελώς, τον αρχισυκοφάντη ‘’τρομοκράτη’’ εσωτερικής ‘’κατανάλωσης’’ και ‘’ελέφαντα διπλωμάτη σε υαλοπωλείο’ στο εξωτερικό και είναι απίστευτο ότι διέπραξες τέτοια ανοησία και ιδεολογική προδοσία. Από εκείνη τη στιγμή πίστεψα πως είσαι όχι μόνο ακατάλληλος πολιτικός, αλλά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ τυχοδιώκτης.
    *Τόλμησες να μας προσβάλλεις και να μας προκαλέσεις τόσο άθλια και τόσο ΗΛΙΘΙΑ με την παρουσία σου και μόνο δίπλα στον Καμμένο?
    Και έχεις έστω και παραμικρή ελπίδα κατά νου ή πιθανότητα, ότι θα βρεθεί κάποιος σοβαρός οικογενειάρχης, επαγγελματίας, υπάλληλος, πολύ δε περισσότερο κάποιος ιδεολόγος ότι θα σε ξαναψηφίσει?
    *Σε ποιους ψηφοφόρους απευθύνεσαι κ. Τσίπρα και ζητάς εκλογές ή δημοψήφισμα?
    *Σε ποιούς ΕΛΛΗΝΕΣ απευθύνεσαι κ. Τσίπρα και τι τους υπόσχεσαι?
    *Σε ποιους Ευρωπαίους συμμάχους απευθύνεσαι και τι τους ‘’εκβιάζεις’’ ι ότι θα κάνεις δημοψήφισμα?
    Πιστεύεις ότι είμαστε ηλίθιοι ή ΚΑΦΡΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Και το τελευταίο:
      ‘’Τόλμησες’’ βρέ ασχημονούντα νεανία, να ποδηγετήσεις την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?
      *‘’ Τόλμησες’’ να μιλήσεις για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! για το Γιώργο Παπανδρέου και έγινες η γαϊδουροουρά του Καμμένου?
      Και ζητάς εκλογές ξανά ή δημοψήφισμα εμπιστοσύνης και προοπτικής?
      Για ποιον, για σένα, τον Παπαδημούλη, το Λαφαζάνη,
      ή για την Ζωή ‘’εν τάφω ’’ ?…..ή για την Ραχήλ… του Πάνου?

      Ν.Βράχος

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου