"Στουρνάρα παραιτήσου"... Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος...

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος- ΦΩΤΟ

Παρέμβαση πραγματοποίησε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, με κεντρικα συνθηματα, «Ρήξη με την λιτότητα» και «Στουρνάρα παραιτήσου»...
πηγη left.gr

Σχόλια

  1. Ανενεργοί και άεργοι...εργατοπατέρες oi κυβερνοτεχνίτες ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!

    Το ζήτημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι
    που εμφανίστηκαν ως σωτήρες, είναι αναξιοπρεπείς και σκόρπισαν στην κοινωνία μας ψέματα, λευκές επιταγές χωρίς αντίκρισμα, εμφάνισαν κάθε λογής ιδιοτέλειες και ρυπαρότητες και αποδείχτηκαν βιρτουόζοι αίλουροι που προσπαθούν να διατηρούν κάποια πρόσοψη σοβαρότητας ενώ μοιάζουν με τα συγγενή τετράποδα που μεριμνούν επιμελώς να μην αφήνουν ίχνη των ακαθαρσιών τους. Είναι άξεστοι μπασιμπουζούκοι, θλιβεροί ανίδεοι, κραυγαλέα ημιμαθείς και ηδονίζονται με τα αξιώματα και τη δύναμη που τους παρέχουν αυτά τα αξιώματα για να λένε τις μεγαλύτερες ανοησίες με σοβαρό ύφος.

    Αυτή η ομάδα που κατοικοεδρεύει στο μέγαρο Μαξίμου οδηγεί τη χώρα στο άγνωστο. Ο Τσίπρας που υποδύεται τον πρωθυπουργό, και η αγία τριάδα, όπως την ονομάζω, οι Παππάς-Σακελλαρίδης και Μιχόπουλος, που σκορπίζουν το ψέμα με τις επίσημες ανακοινώσεις και τα ηλίθια non paper!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

    Τσίπρας: «Τέρμα τα μνημόνια και η τρόικα την επομένη των εκλογών!»

    «Την επόμενη μέρα των εκλογών δεν θα υπάρχουν Μνημόνια και Τρόικα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη διακαναλική του συνέντευξη στο Ζάππειο Μέγαρο και πρόσθεσε ότι ακόμα και με αυτοδυναμία του κόμματός του θα επιδιώξει συνεργασίες.
    Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε «καθαρή και ισχυρή εντολή, για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα την επόμενη μέρα» και υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός είναι μπροστά σε ένα κρίσιμο, ιστορικό ραντεβού και καλείται να αποφασίσει «αν θα συνεχιστεί η τραγωδία που έζησε τα τελευταία χρόνια, ο δρόμος των θυσιών δίχως αντίκρισμα ή αν θα υπάρξει διέξοδος, ελπίδα, πραγματική διαπραγμάτευση, επιστροφή στην ανάπτυξη, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».
    Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα, αμέσως μετά τις εκλογές, λέγοντας πως δεν θα υπάρχουν μνημόνια και τρόικα.
    «Ο λαός αποκτά αξιοπρέπεια» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σήμερα, αφού όλα απεδείχθησαν μύθοι και κακοήθειες, και προκειμένου να μη αρχίσει ο λαός να διαπιστώνει την ΑΠΑΤΗ, οδηγούν την κοινωνία οι αποτυχημένοι της ζωής και της οικογένειας, σε μετεμφυλιακή ρήξη και αιματοχυσία.
    Ζητούν αφορμή, καταβάλουν προσπάθειες να καλυφτούν πίσω από αθώο αίμα.
    Αυτή ήταν μια ζωή η ‘’τακτική’’ τους και το πρόγραμμά τους. ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ μιας άτιμης και προγραμματισμένης επίθεσης στη ζωή, στην νεολαία, στην δημοκρατία, στην Ελλάδα.
    Γεννημένοι μέσα στο μίσος και στον ρεβανσισμό κινδυνεύουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε νέο εμφύλιο, για να ‘’ακουστούν’’ , για να δηλώσουν παρόντες.
    Παίζουν με την Ελλάδα, με την τύχη των παιδιών μας, οι κόκκινοι διάβολοι της αθεϊας και της κατάρας.
    Τσίπρα και όλοι εσείς η γενιά των ηττημένων απογόνων. Η Ελλάδα δεν γίνεται ούτε Αλβανία, ούτε Ρουμανία.
    Όλοι σήμερα αγωνιζόμαστε για μια καλλίτερη τύχη , για ένα καλλίτερο αύριο.
    Αλέξη Τσίπρα, ήδη η ιστορία ‘’σκιτσάρει’’ την αποτυχημένη σου προσωπικότητα, τον επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό σου την μηδενιστική σου ταυτότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ?

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ‘’ΕΡΩΤΑΣ» ή… ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ‘’ΚΡΑΤΑΝΕ’’????????

    Διπλασίασε ο Καραμανλής το χρέος των 178 δις ευρώ, που είχαν δημιουργήσει όλες οι κυβερνήσεις, από το 1960 και μετά μέχρι το 2004 !!!
    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.
    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισεκατ. από 178 που ήταν το 2004?.
    * Πως ''γεννήθηκε '' ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου