Αμάν τα καθάρματα του Ράδιο Καφρίλα, με αρχηγό την τσατσά των νταβατζήδων αντωνία κανάκη η κανάγια..


Αυτό που περιγράφουν σαν Ελλάδα τα καθάρματα του Ράδιο Καφρίλα είναι οι εαυτοί τους.Αν έχαναν την δουλειά τους και δεν είχαν περιουσίες θα έβλεπαν με άλλο μάτι την Ελλάδα.

Αυτοί που μας λοιδορούν ζουν μέσα στην χλίδα και τα μυαλά τους είναι γεμάτο σκατά.Δεν έχουν καμία διαφορά από τον Πάγκαλο που πολλές φορές καυτηριάζουν.

ΑΜΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ....

ο Αντώνης ο Κανάκης και ο Γιάννης ο Σερβετάς.

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Και εδώ σε αυτό το βίντεο , ο Αντώνης ο Κανάκης με τον Γιάννη τον Σερβετά , (λείπουν οι δύο γλάστρες) το εμετικό δίδυμο των αυλικών του Μπόμπολα , που παρουσιάζουν την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ,την επίσημη εκπομπή του νεοφιλελεύθερου μαλάκα , μας λένε τα εξής;


1. Όλοι οι Έλληνες έχουν πόρσε και καγιέν

2. Όλοι οι Έλληνες έχουν πανάκριβα γκάτζετς

3. Όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες που δημιούργησε η μεταπολιτευτική δολοπλόκα Ελλάδα για να τρώει τα λεφτά των ξένων εταίρων

4. Η ανθρωπιστική κρίση ,με την οποία κάνουν και χιούμορ (φυσικά και θα κάνουν , μαλάκες είναι το είπαμε και προηγουμένως ) είναι ένα πανούργο σχέδιο των Ελλήνων για να δανειστούν περισσότερα λεφτά.


Ο Αντώνης ο Κανάκης γέννημα θρέμμα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας , που αμείβεται χιλιάδες ευρώ για τις τηλεοπτικές του εκπομπές και που το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών προέρχεται από δάνεια που έδιναν στον Μπόμπολα οι φίλοι του οι τραπεζίτες και του τα έσβηναν αργότερα οι φίλοι του οι πολιτικοί και την τρύπα κάλυπταν με δανεισμό ο οποίος εξυπηρετείται με τους δικούς μας κομμένους μισθούς και συντάξεις σου λέει λοιπόν να ζεις με αυτά που παράγεις και να σταματήσεις επιτέλους να διαπραγματεύεσαι ακόμα και την αξιοπρέπεια σου.

Ο Αντώνης ο Κανάκης που παράγει μαλακία σε τεράστιες ποσότητες και αμείβεται πλουσιοπάροχα ,λέει στον Γιάννη τον οικοδόμο ,στον Αντρέα τον περιπτερά ,στον Μήτσο τον ταξιτζή ,στην Ελένη τη δασκάλα ,στην Αθηνά την άνεργη ,στον Φάνη που είναι 23 ετών και ο πατέρας του αυτοκτόνησε πέρυσι ότι η Ζήμενς ,οι Ολυμπιακοί Αγώνες ,το πολιτικό κατεστημένο , η ελληνική ολιγαρχία και το τραπεζικό όργιο διαπλοκής είναι το ίδιο με όλους τους. Φάγανε τα ίδια λεφτά ,κατέστρεψαν από κοινού την Ελλάδα .

Κάπου σε μια γωνία δικαιώνεται ο Πάγκαλος για το αλησμόνητο όλοι μαζί τα φάγαμε , ξεπλένεται ο Τσουκάτος για τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια που πήγαινε στα γραφεία του Πασόκ ,ελπίζει ο Άκης στην αποφυλάκιση του αφού έχοντας το ίδιο μερίδιο ευθύνης με όλους μας είτε θα φυλακιστούμε όλοι είτε κανένας και όλοι οι υπόλοιποι αποθεώνουμε τον πνευματισμό και την πολιτική λογική του Αντώνη Κανάκη.

Και καλά κάνουμε ,τα λέει άλλωστε σωστά. Αυτή η χώρα δεν παράγει σχεδόν τίποτα και είναι γεμάτη απατεώνες . Ξέχασε όμως να αναφέρει ,στην βιασύνη του να εξομοιώσει τον Γιάννη τον οικοδόμο με την Γιάννα των Ολυμπιακών , ότι αυτή η χώρα έχει τεράστια παραγωγή νεοφιλελεύθερης αισχρότητας και μαλακίας. Την παράγουν καθημερινά οι απατεώνες ,για τους οποίους δουλεύει Και να πάρει ο διάολος , καλά κάνουν , όσο υπάρχουν Έλληνες που την καταναλώνουν καλά κάνουν ...

Υ.Γ Όπως είχε πει και μια Αμερικανίδα συγγραφέας άλλωστε, αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία πρέπει να περνούν πολύ από τον χρόνο τους γελώντας μαζί μας.


1 σχόλιο:

 1. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ

  O Τσουκαλάς είπε ότι συνταξιοδοτήθηκε από την ABN-Amro από την οποία πήρε τις 500.000 για εθελουσία έξοδο και τις 800.000 από ασφαλιστικό πρόγραμμα, και ότι η "ABN-Amro δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα γιατί εξαγοράστηκε από την RBS που δραστηριοποιείται σε ναυτιλιακά στον Πειραιά"... ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

  Η ΑBN-Amro δεν υπάρχει στην Ελλάδα από το 2002 και φυσικά η RBS στον Πειραιά δεν έχει καμία σχέση με την ABN-Amro που δούλευε ο Τσουκαλάς μιας και το ελληνικό της τμήμα πωλήθηκε το 2002 στην ΑΣΠΙΣ του άλλου λαμόγιου του Ψωμιάδη που είναι προφυλακισμένος.

  Δείτε εδώ την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ, της εξαγοράς της ABN-Amro Ελλάδος από την ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ στις 22/11/2002!!
  Άρα έχουμε και λέμε ότι από το 2002 ο Τσουκαλάς δούλευε σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και δη στου απατεώνα Ψωμιάδη...

  Στις αρχές του 2010 και ενώ η ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ήταν υπό κατάρρευση και ο Ψωμιάδης είχε αρχίσει τα σούρτα-φέρτα στον εισαγγελέα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχωσε 30 εκ εξαγοράζοντας το 32% της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ και ξεκινώντας έτσι τις διαδικασίες πλήρους εξαγοράς της ΑΣΠΙΣ, η οποία μετονομάστηκε σε Τ ΒΑΝΚ

  Δείτε εδώ και αυτή την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ
  Ένα χρόνο αργότερα η Τ ΒΑΝΚ, πρώην ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ, πρώην ABN-Amro ΒΑΝΚ του ψεύτη του ΣΥΡΙΖΑ συγχωνεύθηκε με το ΤΤ...

  Σύμφωνα με δήλωσή του ο ψεύτης έφυγε από την τράπεζα το 2010 άρα τα λεφτά που πήρε τα πήρε ή από την ΑΣΠΙΣ και τα έκλεψε από τους ταλαίπωρους που χάσανε τα λεφτά τους με τις ασφάλειες του Ψωμιάδη ή από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο χρηματοδοτήσαμε εμείς με την ανακεφαλαιοποίηση και τις εγγυήσεις του κράτους...

  Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για την εθελουσία αλλά και για την ασφάλεια που λέει ότι του απέφερε 800.000 ευρώ αποζημίωση. Όταν το 2002 ο Ψωμιάδης αγόρασε την ΑΒΝ τα αγόρασε όλα! Ακόμα και τα ασφαλιστικά προγράμματα που συνέχισαν να τρέχουν μέσα από τις εταιρίες του.

  Όσο για το πώς πήρε τόση μεγάλη αποζημίωση είναι γνωστό το κόλπο που γινόταν και στην Αγροτική για τα διευθυντικά στελέχη φουσκωμένοι πλασματικοί μισθοί τα τελευταία χρόνια και τσούπ το εκατομμυριάκι... Για να πάρετε μια ιδέα τι πάρτι γίνονταν στην ΑΣΠΙΣ δείτε εδώαποζημίωση 9 εκ ευρώ σε διευθυντικό στέλεχος

  Αυτά για να μη μας περνάει ο Τσουκαλάς για ηλίθιους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή