Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση της Κυριακής στο Σύνταγμα..Θα είμαστε όλοι εκεί!!!!!!!!!

Σχόλια

  1. ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ….ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Το θράσος και η αναίδεια της γονικής κουκούλας..

    Γράφει ο Ν.Βράχος
    Συσκέπτονται για τα ..λεφτά των άλλων, ενώ τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ τα έχουν στο εξωτερικό?
    Αυτοί θα μας σώσουν?
    Μα αυτοί σίγουρα θα παρακαλάνε να χρεοκοπήσουμε, για διπλασιάσουν τα λεφτά τους ..ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ !!!

    *Τι μπορούμε να κάνουμε και ποια πίεση μπορούμε να ασκήσουμε, με την τσέπη άδεια?
    *Μήπως Αλέξης και λοιποί, σκέπτονται με βάση τα εξασφαλισμένα πολυεκατομμύρια τους, που βρίσκονται ασφαλισμένα, προσοδοφόρα, και αφορολόγητα?
    *Λασπώνουμε θεσμούς και πρόσωπα , πιστεύοντας ότι ‘’ανεβαίνουμε’’ στα μάτια των Ελλήνων και των ξένων που μας κοιτούν είτε με λύπη, περιέργεια ή και περιφρόνηση?
    *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.
    *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.
    *Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα και τολμάμε σαν άλλοι ‘’νταβατζήδες’’ να ρίχνουμε ευθύνη ‘’στα φθηνά προφυλακτικά που χρησιμοποιούν οι ξένοι επιβήτορες’’??
    *Ζητάμε λεφτά να συνεχίσουμε τα πάρτι της διαπλοκής και παρέχουμε ‘’ασυλία’’ στους νταβατζήδες και στους πισωγλέντηδες της Καραμανλικής παραπολιτικής αλητείας.
    *Γιατί να μας δώσουν λεφτά οι ευρωπαίοι όταν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοι ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί έχουν τα κλεμμένα της προηγούμενης περιόδου στις τράπεζές τους?

    *’‘Τιμωρήσαμε’’ τον Άκη για να γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός και σταματήσαμε εκεί,…δηλώνοντας πως ‘’δεν υπάρχουν άλλοι κλέφτες και λωποδύτες’’ πολιτικοί στη χώρα και τη βουλή?

    *Ψηφήσαμε τον νόμο 4174/26-7-2013 που έβαλε πλάτη στην φοροδιαφυγή εν μέσω κρίσης για 9 ολόκληρα χρόνια από το 2000 μέχρι το 2008…και
    καταργήσαμε όσα ψήφισε ο Παπανδρέου για όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ που διακίνησαν μαύρο χρήμα από το 2000 και μετά και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ να τον έχουμε σε ισχύ. Η νέα κυβέρνηση έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να ακυρώσει τον νόμο 4174/26-7-2013, …

    *Ζητάμε να μας δώσουν χρήματα και ταυτόχρονα κρύβουμε κάτω από το χαλί όλες τις βρωμιές της κυβέρνησης 2004-2009 του Καραμανλή και του Σαμαρά 2012-14

    *Αυτοί δυστυχώς είναι οι Συριζέοι συγκυβερνήτες του φοροφυγά ακροδεξιού Πάνου, που λαθροταξιδεύει στο Αιγαίο από το 1992 σε οικογενειακό κότερο με ΑΓΓΛΙΚΗ σημαία σε οφσορ εταιρεία.
    Αυτούς ψηφίσατε να μας σώσουν? Από ποιους και από τι?

    ****Μια πόλη που τη λένε… ΣΥΡΙΖΑ – 37 βουλευτές με 406 ακίνητα – Ρεκόρ ο
    **Στρατούλης με 19 ιδιοκτησίες
    **Μία πόλη 406 ακινήτων θα μπορούσαν θεωρητικά να συγκροτήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν μπορούσαν να συγκεντρώσουν πλάϊ-πλάϊ τις ιδιοκτησίες τους. Και βέβαια ο "πρώτος του χωριού" λογικά θα ήταν ο κ. Στρατούλης που κατέχει 19 ακίνητα, αλλά αρνείται "για λόγους αρχής" να πληρώσει το χαράτσι.(Δείτε το σχετικό video)
    **Αίσθηση προκαλεί η περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό έτος του 2012, καθώς η πλειοψηφία εμφανίζεται σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο Δεκέμβριο, να έχει πάνω από 10 ακίνητα ο καθένας ενώ δεν λείπουν και ηχηρές περιπτώσεις όπου βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ακόμα και 19 ακίνητα. Το σύνολο των ακινήτων 37 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται σε σύνολο τα 406, ανεβάζοντας τα κατακεφαλήν ακίνητα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επίπεδο “προνομιούχων” πολιτών.

    Τι ζητάμε λοιπόν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι τα λεφτά βρε πολιτικοί απατεώνες ,

    που διαλύσατε την Ελλάδα και από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζατε τον Παπανδρέου που δεν τα ‘’ήθελε’’ ? Ποιος είναι τώρα απατεώνας ρε ΨΕΥΤΗ και συκοφάντη Καμένε? Που είναι ‘’ΤΟ PLAN B!’’ που έλεγες και εξαπατούσες τον κόσμο για να κλέψεις ψήφους και να σκοτώσεις ελπίδες?
    *ΠΟΙΟΣ είναι τώρα ‘’ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ’’ και ποιος μάλιστα πιθανόν και να ευχαριστιέται?

    *Πάνο, πως σου φαίνεται το ..κάτω στα τέσσερα και το ξεφτίλισμα που πάει σύννεφο?
    *Εξαπατούσατε, καίγατε, βρίζατε και καταστρέφατε την Ελλάδα μας, τη δικιά μας πατρίδα, τη δικιά μας γή των γονιών μας και των παιδιών μας, μόνο και μόνο να ‘’πέσει’’ η κυβέρνηση, να φύγει ο κλέφτης , ο ψεύτης, ο προδότης… Παπανδρέου.
    *Κύριε Τσίπρα,
    Είναι απολύτως σίγουρο, ότι ένας από τους λόγους της αποτυχίας σας, της ανυποληψίας σας εκ μέρους των Ευρωπαίων, είναι και το γεμάτο ειρωνεία, κακία και καταστροφή σύντομο διάστημα της πολιτικής σας αβεβαιότητας και ουσιαστικής ανυπαρξίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . Ο Αλέξης απεδείχθη ολίγιστος .
    Υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες.

    *Ισοπέδωσε αγώνες και θυσίες ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους για μια δημοκρατική και ευνομούμενη Ελλάδα.
    *Συκοφάντησε και έβρισε προκλητικά και αδιάντροπα θεσμούς και αντιπάλους λες ήταν εχθροί του.
    *Κατέστρεψε και πυρπόλησε την Ελλάδα από τη μία άκρη μέχρι την άλλη παραπληροφορώντας ζωντανούς …και νεκρούς.
    *Εκμεταλλεύτηκε και καλλιέργησε την αδυναμία, τη φτώχεια , τη στέρηση, τη δυστυχία.
    * Διέσυρε και ξευτέλισε κάθε πολιτικό αντίπαλο ΠΛΗΝ του καΜένου ! και
    * πρωτοστάτησε στη δημιουργία του κινήματος δεν ΠΛΗΡΩΝΩ, τινάζοντας στον αέρα την προσπάθεια ‘’αίματος’’ για την σωτηρία από την χρεοκοπία.
    *Σαμποτάρισε με κάθε τρόπο κάθε κυβερνητικό θετικό αποτέλεσμα ‘’εν τη γενέσει του’’ συμμετέχοντας στην προδοσία, την αποστασία τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδας και τον ξενιτεμό των παιδιών της.
    *Διαστρέβλωνε, μαζί με τους προδότες Σαμαρά και Τούρκογλου, κάθε προσπάθεια δανεισμού και κάθε προσπάθεια συγκρότησης της Κοινοτικής αλληλεγγύη που παρά ταύτα, τελικά επέτυχε να δημιουργήσει ο ΕΝΤΙΜΟΣ πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τους εργατικούς και αθόρυβους ‘’κηπουρούς του’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου