Ο απόλυτος διασυρμός για το μαύρο μετωπο: Ολόκληρη η Ευρώπη διαδηλώνει ΥΠΕΡ της Ελλάδας και των Ελληνικών θέσεων…



…την ίδια στιγμή που το ντόπιο μαύρο μέτωπο οργανώνει διαδηλώσεις υπέρ των θέσεων των δανειστών!
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συντελείται τις τελευταίες ημέρες. Από τις Βρυξελες μέχρι το Άμστερνταμ, από το Παρίσι μέχρι το Δουβλίνο, οι λαοί της Ευρώπης διαδηλώνουν για να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στον ΔΙΚΑΙΟ Ελληνικό αγώνα που ειναι βαθύτατα Ευρωπαϊκός.
Στον αντίποδα, τα ντόπια απολιθώματα της διαφθοράς κραυγάζουν «Βάστα Λαγκάρντ» με αντικομμουνιστικές κραυγές στα πρότυπα των Ουκρανών πραξικοπηματιών!
Απευθύνονται βεβαίως σε τραπεζοϋπαλλήλους και κομματόσκυλα των ΔΕΚΟ, που ενημερώνονται μόνον απο τα ΜΜ»Ε» της διαπλοκής, που δεν ξέρουν ουτε τι συνέβη στην Ουκρανία, ούτε έδειξαν έστω και ένα πλάνο από τις γιγαντιαίες διαδηλώσεις στήριξης της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Πρώτιστη εθνική αναγκαιότητα λοιπόν είναι η συντριβή της διαπλοκής, ώστε να σωθεί πραγματικά η πατρίδα.





Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ,
    Δεν υπήρχε ούτε ένας αριστερός κατάλληλος για Πρόεδρος, ούτε ένας λογικός και σώφρων κατάλληλος για υπουργός Άμυνας?

    Είναι να τρελαίνεται κανείς, βλέποντας και διαβάζοντας το τρίμηνο ημερολόγιο της εθνικής προ-καταστροφής. Κάθε μέρα και μια ..υπόσχεση. Κάθε βράδυ και μία διάψευση, λές και γεννηθήκαμε στη χώρα της εθνικής και πολιτικής αμνησίας. Είναι απίστευτο το τι συμβαίνει , το τι γίνεται και το ‘’ΠΩΣ’’(?) τα παρουσιάζει η ‘’αριστερά’’ της κουκουλοφόρου (κατά το αειφόρου) παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης. Αν αυτή την ‘’τέχνη’’ της παραπληροφόρησης και της απόκρυψης της αλήθειας, μπορούσαν να την ‘’εφαρμόσουν’’ στην οικονομία, θα είχε σωθεί ..ο πλανήτης.
    Τώρα καταλάβαμε πως δύο ψεύτες ‘’χωράνε’’ στο ίδιο ..παπούτσι. Ο Αλέξης λέει και επαναλαμβάνει τα ψέματα και τους μύθους που ..άλλοι ‘’πλάθουν’’ γι αυτόν, αφού τόσο στη γλώσσα της συνεννόησης όσο και στη γλώσσα της οικονομίας γεννήθηκε μη ‘’αρτιμελής’’ και ανεπαρκής. Άντε να του εξηγήσουν τι του λένε, άντε να του εξηγήσουν τι εννοούν οι συνομιλητές του …νυχτώσαμε, άντα να ..καταλάβει τι πρέπει να πει. Γι αυτό ‘’χαμογελά’’ με ηλίθιο τρόπο αμηχανίας σαν την…Άντζελα.
    Από την άλλη ο Πάνος, λόγω άγνοιας, συνήθειας και αγραμματοσύνης ξεχνά τι λέει, ξεχνά τι ακούει και βλέπει μόνο τον καλόγερο στο Κούγκι να τον ‘’μουτζώνει’’ με τα δύο χέρια. Τι λες βρε ηλίθιε, βρε αγράμματε του λέει και βουρκώνει. Για κάτι ηλίθιους σαν και σένα σκοτωθήκαμε και δώσαμε τη ζωή μας για λευτεριά?
    Τι δουλειά έχει το ‘’Κούγκι’’ με τις μα@@@κίες που λές και κάνεις? Τι κρίμα που δεν σε ‘’έπνιξε’’ ο γιαουρτάς μέσα σε καμιά καρδάρα, αλλά σου πήρε μόνο τα παιδιά. Ου να χαθείς ξυδιαρολάτρη της σαλάτας με ήμερα γαϊδοράγκαθα για την καταπολέμηση της μόνιμης ηλιθιότητας…
    Και έρχεται σήμερα ο ‘’αριστεριστής’’ Τσίπρας της Χούντας και ‘’τακιμιάζει’’ μία φορά ακόμη με την δεξιά του Κυρίου, για να αναπαλαιώσει τις σχέσεις ‘’αίματος και προδοσίας’’ που είχαν παραμείνει στο ‘’βρόμικο 89’’ και προτείνει Παυλόπουλο για Πρόεδρο. Ποιον? Τον φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας. Τον πολιτικό που γέμισε τις δημόσιες υπηρεσίες με όλο το χαφιεδότσουρμο. Έτσι αντί για ειδικό δικαστήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, έρχεται σήμερα ο Τσίπρας , ο αμνός της ΧΟΥΝΤΑΣ και επιλέγει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο, διασώζοντας τον Καραμανλή και προσπαθώντας να ρίξει λήθη και στάχτη στα μάτια του κόσμου.
    Τι να καταλάβει και πώς να αντιδράσει τούτος ο χιλιοπροδομένος λαός μας?
    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ότι οι ηγεσίες της αριστεράς μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?
    Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.
    5.000 αυτοκτονίες,
    πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?
    Πως μπορούν και κοιμούνται, πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?
    Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ….ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Το θράσος και η αναίδεια της γονικής κουκούλας..

    Συσκέπτονται για τα ..λεφτά των άλλων, ενώ τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ τα έχουν στο εξωτερικό?
    Αυτοί θα μας σώσουν?
    *Μα αυτοί σίγουρα θα παρακαλάνε να χρεοκοπήσουμε, για διπλασιάσουν τα λεφτά τους ..ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ !!!
    *Τι μπορούμε να κάνουμε και ποια πίεση μπορούμε να ασκήσουμε, με την τσέπη άδεια?
    *Μήπως Αλέξης και λοιποί, σκέπτονται με βάση τα εξασφαλισμένα πολυεκατομμύρια τους, που βρίσκονται ασφαλισμένα, προσοδοφόρα, και αφορολόγητα?
    *Λασπώνουμε θεσμούς και πρόσωπα , πιστεύοντας ότι ‘’ανεβαίνουμε’’ στα μάτια των Ελλήνων και των ξένων που μας κοιτούν είτε με λύπη, περιέργεια ή και περιφρόνηση?
    *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.
    *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.
    *Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα και τολμάμε σαν άλλοι ‘’νταβατζήδες’’ να ρίχνουμε ευθύνη ‘’στα φθηνά προφυλακτικά που χρησιμοποιούν οι ξένοι επιβήτορες’’??
    *Ζητάμε λεφτά να συνεχίσουμε τα πάρτι της διαπλοκής και παρέχουμε ‘’ασυλία’’ στους νταβατζήδες και στους πισωγλέντηδες της Καραμανλικής παραπολιτικής αλητείας.
    *Γιατί να μας δώσουν λεφτά οι ευρωπαίοι όταν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοι ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί έχουν τα κλεμμένα της προηγούμενης περιόδου στις τράπεζές τους?
    *’‘Τιμωρήσαμε’’ τον Άκη για να γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός και σταματήσαμε εκεί,…δηλώνοντας πως ‘’δεν υπάρχουν άλλοι κλέφτες και λωποδύτες’’ πολιτικοί στη χώρα και τη βουλή?
    *Ψηφήσαμε τον νόμο 4174/26-7-2013 που έβαλε πλάτη στην φοροδιαφυγή εν μέσω κρίσης για 9 ολόκληρα χρόνια από το 2000 μέχρι το 2008…και
    καταργήσαμε όσα ψήφισε ο Παπανδρέου για όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ που διακίνησαν μαύρο χρήμα από το 2000 και μετά και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ να τον έχουμε σε ισχύ. Η νέα κυβέρνηση έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να ακυρώσει τον νόμο 4174/26-7-2013, …
    *Ζητάμε να μας δώσουν χρήματα και ταυτόχρονα κρύβουμε κάτω από το χαλί όλες τις βρωμιές της κυβέρνησης 2004-2009 του Καραμανλή και του Σαμαρά 2012-14
    *Αυτοί δυστυχώς είναι οι Συριζέοι συγκυβερνήτες του φοροφυγά ακροδεξιού Πάνου, που λαθροταξιδεύει στο Αιγαίο από το 1992 σε οικογενειακό κότερο με ΑΓΓΛΙΚΗ σημαία σε οφσόρ εταιρεία.
    Αυτούς ψηφίσατε να μας σώσουν? Από ποιους και από τι?
    **Μια πόλη που τη λένε… ΣΥΡΙΖΑ – 37 βουλευτές με 406 ακίνητα – Ρεκόρ ο
    **Στρατούλης με 19 ιδιοκτησίες

    **Μία πόλη 406 ακινήτων θα μπορούσαν θεωρητικά να συγκροτήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν μπορούσαν να συγκεντρώσουν πλάϊ-πλάϊ τις ιδιοκτησίες τους. Και βέβαια ο «πρώτος του χωριού» λογικά θα ήταν ο κ. Στρατούλης που κατέχει 19 ακίνητα, αλλά αρνείται «για λόγους αρχής» να πληρώσει το χαράτσι.(Δείτε το σχετικό video)
    **Αίσθηση προκαλεί η περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό έτος του 2012, καθώς η πλειοψηφία εμφανίζεται σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο Δεκέμβριο, να έχει πάνω από 10 ακίνητα ο καθένας ενώ δεν λείπουν και ηχηρές περιπτώσεις όπου βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ακόμα και 19 ακίνητα. Το σύνολο των ακινήτων 37 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται σε σύνολο τα 406, ανεβάζοντας τα κατακεφαλήν ακίνητα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επίπεδο “προνομιούχων” πολιτών.
    Τι ζητάμε λοιπόν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ?

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ‘’ΕΡΩΤΑΣ» ή… ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ‘’ΚΡΑΤΑΝΕ’’????????

    Διπλασίασε ο Καραμανλής το χρέος των 178 δις ευρώ, που είχαν δημιουργήσει όλες οι κυβερνήσεις, από το 1960 και μετά μέχρι το 2004 !!!
    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.
    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισεκατ. από 178 που ήταν το 2004?.
    * Πως ''γεννήθηκε '' ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου