Εθνική ντροπή: Ο Γεωργιάδης εύχεται να αποτύχει ο Τσίπρας...Μη δίνεται σημασία σε αυτό το γελοίο υποκείμενο...ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ..


ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ «ΒΑΤΕΡΛΩ» ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ



Εθνική ντροπή: Ο Γεωργιάδης εύχεται να αποτύχει ο ΤσίπραςΟ «εκλεκτός» του Αντώνη Σαμαρά, Άδωνις Γεωργιάδης, με ύφος πολιτικού τυχοδιώκτη, περιπλανιέται στα κανάλια και κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό επειδή αρνείται να υποκύψει στις τραγικά παράλογες απαιτήσεις των δανειστών.
Όταν βλέπεις κάποιους να χαίρονται με τα σκληρά μέτρα που ζητούν οι δανειστές και χαμογελούν περιμένοντας να αποτύχει ο

Αλέξης Τσίπρας στις διαπραγματεύσεις, ε, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης και συνείδησης.
Πρόβλημα εθνικής συνείδησης και καλώς νοούμενου πατριωτισμού για όλους αυτούς τους «πατριδοκάπηλους» τηλεμαϊντανούς που από τη μια καπηλεύονται το αρχαίο ελληνικό πνεύμα πουλώντας tablets και από την άλλη μεριά υποκλίνονται ως υποτακτικοί στα κελεύσματα του Γερμανικού κατεστημένου.
Μιλώντας στο κανάλι των εργολάβων που εδώ και χρόνια έχει πιάσει στασίδι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ που προαλείφεται και για αρχηγός της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τη χθεσινοβραδινή συνάντηση Τσίπρα – Γιούνκερ – Ντάισελμπλουμ, «Βατερλώ».
newsbomb

Σχόλια