Ο πρωθυπουργός ας ετοιμάσει τον λαό για πόλεμο!!!!!!!!!!!!!
7 Ιουνίου 2011. Ο άνθρωπος του Βενιζέλου, Κουκουλόπουλος, αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση Παπανδρέου προγραμμάτισε σε συνεργασία με τους εταίρους την χρεοκοπία της χώρας για τον Ιούνιο του 2015. Μια εβδομάδα μετά την «αποκάλυψη» ο Παπανδρέου τον κάνει υπουργό και ο Βενιζέλος γίνεται υπουργός οικονομικών. 
Η αποκάλυψη θάβεται και από τους ίδιους και από την διαπλοκή.
Ιούνιος 2015. Η Ελληνική κυβέρνηση κάνοντας τεράστιες υποχωρήσεις, κλείνει την ψαλίδα της διαπραγμάτευσης στο ευτελές ποσό των 300 εκατομμυρίων. 

Ψίχουλο μπροστά στο κολοσσιαίο χρέος των 350 δις. Και όμως, παρά το ότι η πρόταση έχει κατατεθεί επίσημα και αύριο είναι η καταλυτική συνάντηση, μέχρι αυτή την ώρα οι θεσμοί δεν έχουν κάνει ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο. 

Άρα οι πιθανότητες της συμφωνίας μειώνονται δραματικά, γεγονός που θεωρείται αδιανόητο μετά από αυτές τις υποχωρήσεις.
 
Την περασμένη εβδομάδα, οι θεσμοί αγνοώντας χαρακτηριστικά την συμφωνία του Φεβρουαρίου, απαίτησαν πραξικοπηματικά όλα τα προαπαιτουμενα που είχαν δεχθεί οι κυβερνήσεις από το 2012, αλλά ουδέποτε υλοποίησαν! 

Μία απαίτηση που τορπιλίζει κάθε συζήτηση αλλά οδηγεί σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Ότι αυτό που γράφουμε από το 2010, ότι δηλαδή το έγκλημα του μνημονίου ολοκληρώνεται με την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ ως προσχεδιασμένη επιχείρηση, τηρείται ευλαβικά. 

Από τα ίδια βρώμικα κέντρα που το σχεδίασαν μαζί με τον εγκληματία Παπανδρέου.
Οι αποκαλύψεις του Μιχάλη Ιγνατίου διέλυσαν κάθε αμφιβολία ακόμα και στον πιο καλόπιστο. 


Τα καθάρματα που αποκόμισαν δεκάδες δις από το έγκλημα του μνημονίου, από τον μέντορα του Παπανδρέου, Σόρος στην Λαγκαρντ που ξέπλυνε την περιβόητη λίστα για να κρατά έρμαιο τον Παπανδρέου.....
Όπως αποκάλυψε στο βιβλιο του ο Φαλτσιανί και βρέθηκε ξαφνικά στο τιμόνι του ΔΝΤ μετά την «σφαγή» του Στρως Καν για να τορπιλίζει ακόμα την συμφωνία. Τέτοιες «συμπτώσεις».
Και βεβαια, παντού έντονη η μπόχα του «βασικού μετόχου». Τότε που η Ελλάδα σήκωσε ανάστημα και ξαφνικά βρήκε απέναντι της ενωμένη την ντόπια και Ευρωπαϊκή διαπλοκή, να καταστρατηγεί ακόμα και το ευρωπαικο κεκτημένο με την βοήθεια εξαγορασμενων πολιτικων και αξιωματούχων.
Έτσι ακριβως ήλθε ο δόλιος Παπανδρέου στην εξουσία ως ο «καταλληλότερος» για να υλοποιήσει την μεγαλη ληστεία της Ελλάδας.
Και ναι, προκειμενου να διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους και τωρα θα ρισκάρουν ένα Grexit. Θα το επιδιώξουν για την ακρίβεια για να κάνουν την τελευταία αρπαχτή και να ξεπλύνουν τα ίχνη του εγκλήματος.
Οι διεφθαρμένοι της διαπλοκής, θαλασσοδανεισμένοι, για να ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα χρεη τους σε κατοχικές δραχμές με τα κλεμμένα της Ελβετίας.
Οι ευρωτραπεζίτες, που ανακεφαλαιοποιήθηκαν σε ευρώ και θέλουν να κουρέψουν το 75% των καταθέσεων (η μόνη τους υποχρέωση) μετατρέποντας τες σε κατοχικές δραχμές,
Τα Funds – κοράκια του ΔΝΤ που έχουν ποντάρει ποσά – μαμούθ σε παράγωγα, αφού θησαύρισαν με τα CDS.
Και μία κυβέρνηση που πρέπει να γκρεμιστεί, να θυσιαστεί για να μην ολοκληρώσει ποτέ την διερεύνηση του εγκλήματος.
Η επιτροπή λογιστικού ελέγχου δεν πρέπει ποτέ να ολοκληρώσει.
Η εξεταστική για το μνημόνιο δεν πρέπει να τελεσφορήσει.
Η εξεταστική για τα υποβρύχια του Βενιζέλου δεν πρέπει ποτέ να γίνει.
Και η καταστροφη πρέπει να σκάσει στην μοναδική κυβέρνηση που τόλμησε να αντισταθεί.

Εδώ λοιπόν ο Έλληνας πρωθυπουργός, πρέπει να επαναλάβει τα λόγια που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην ένδοξη Ελληνική ιστορία: Alors c’est la guerre. Λοιπόν, έχουμε πόλεμο.
Και να συστρατεύσει τον λαό σε ένα ευρύτατο πατριωτικό μέτωπο που θα συνθλίψει πρωτίστως τον εσωτερικό εχθρό.
Εκεί που μας σέρβιραν εμφύλιο σφάζοντας φτωχόπαιδα στο Πέραμα και το Ν. Ηράκλειο, να απαντήσει με Μαοϊκή προέλαση στα κάστρα της διαπλοκής.
Και να διασφαλίσει ότι αυτή την φορά δεν θα υπάρξει νέος εμφύλιος, όπως το 1945, για να γλιτώσουν οι εγκληματίες και να συνεχίσουν να συγκυβερνούν. Η Ελλάδα άλλωστε δεν χάρηκε ποτέ ούτε Νυρεμβέργη, ούτε «επιχείρηση Νέμεσις» όπως Εβραιοι και Αρμένιοι.
Και το μεγαλύτερο δώρο για τους επίορκους, θα είναι να μην χρειαστεί το δεύτερο.

3 σχόλια:

 1. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚαΜενου ΕΝΤΕΛΩΣ!!!

  Είναι γνωστές οι δηλώσεις του συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα, του κ. Καμμένου στους “Times”, μόλις χθες, όπου υποστήριξε ότι υπάρχει ανταπόκριση προς τις κινήσεις που έκανε η Ελλάδα σε χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και οι ΗΠΑ. Η ανταπόκριση αυτή όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση Πούτιν-Τσίπρα, αλλά το θέμα δεν τέθηκε καν, όπως ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος.

  Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, σχετικά με τους μύθους που καλλιεργήθηκαν στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια, το γεγονός ότι ο κ. Πούτιν αποδέχθηκε ότι είχε συστήσει στον Γιώργο Παπανδρέου, όταν είχε επισκεφτεί τη Μόσχα το 2010 και είχε συναντηθεί μαζί του (τότε ο κ. Πούτιν ήταν πρωθυπουργός της Ρωσίας, σε ένα διάλειμμα της Προεδρίας του, αντικαθιστάμενος από τον σημερινό πρωθυπουργό Ντιμίτρι Μετβιέντεφ) να προσφύγει στο ΔΝΤ προκειμένου η Ελλάδα να έχει βοήθεια στο πρόβλημα ελλείμματος και χρέος (το οποίο είχε κληρονομήσει από τον Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο ο κ. Πούτιν είχε συνάντηση πολύ νωρίτερα).

  Ο κ. Πούτιν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της «Καθημερινής» για την τότε σύστασή του στον τότε Έλληνα πρωθυπουργό και στην απάντησή του δεν αρνήθηκε ότι το έκανε , δεν συζητήσαμε ΠΟΤΕ τέτοιο θέμα.Απλά απέφυγε να απαντήσει, αλλά στη συνέχεια «εξέθεσε» τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι δεν του έθεσε τέτοιο θέμα. Και πώς να το έθετε αφού εκείνοι που κατάρτισαν την ατζέντα το έθεσαν εκτός αυτής;

  Όταν ο Ρώσος πρωθυπουργός και ο Ρώσος Πρόεδρος συνέστηναν στον Έλληνα πρωθυπουργό να προσφύγει στο ΔΝΤ, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου γιατί δεν απευθύνθηκε, όπως υποστήριζε, στη Ρωσία και στην Κίνα για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, να πάρει από εκείνους δάνεια και όχι να προσφύγει στον μηχανισμό στήριξης και να εντάξει τη χώρα στο μνημόνιο.

  Σήμερα, ο κ. Τσίπρας, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον κ. Πούτιν, μετά τις συνομιλίες που είχαν, παραδέχθηκε ότι δεν έθεσε το θέμα. Αναγνώρισε, δηλαδή, ότι η Ρωσία ούτε ήταν ούτε είναι σε θέση να βοηθήσει την Ελλάδα να λύσει το χρηματοδοτικό της πρόβλημα. Παρόλα αυτά, κατηγορούσε τον τότε πρωθυπουργό ότι δεν προσέφυγε στη Ρωσία για να το λύσει και σήμερα δεν αναγνώρισε το λάθος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
  1. ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΤΟ 2009 ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ 2014.

  Πίστευε ποτέ κανείς, ότι η Ελλάδα μας η πατρίδα μας που το 2004 μιλούσε όλος ο κόσμος για αυτήν, ότι λίγα χρόνια αργότερα θα χρεοκοπούσε? Τι ακριβώς μεσολάβησε και χάθηκε μαζί με το όνειρο και όλη η οικονομική μας υποδομή, και γεμίσαμε φτώχεια και ανεργία? Η κυβέρνηση Καραμανλή με πρωτόγνωρη και ΥΠΟΠΤΗ αδράνεια, οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και τους Έλληνες στη κόλαση . Που ήταν Καραμανλής και Σαμαράς που έκλειναν τα μάτια και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτε , αλλά επί πλέον έκαναν και εκατοντάδες χιλιάδες άχρηστες και περιττές πλην όμως καθαρά κομματικές προσλήψεις .΄ Ηθελαν να χρεοκοπήσουμε ΄η ήθελαν να ‘’χρεοκοπήσουν’’ τον Παπανδρέου που θα γινόταν πρωθυπουργός? Και αφού ο Παπανδρέου ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ, ΤΟΝ ΑΝΕΝΤΡΕΨΑΝ όταν συνεργάστηκαν ΞΕΝΟΙ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.
  Αυτή η προδοτική ενέργεια δεν θα τύχει της αντίστοιχης πολιτικής και δικαστικής έρευνας και τιμωρίας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παπανδρέου προς Τσίπρα: Ρώτα τους Ευρωπαίους για το έλλειμμα

  Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τον κ. Τσίπρα
  να ρωτήσει τους Ευρωπαίους συνομιλητές του ποιο ήταν το έλλειμμα του 2009, ποιος έφταιγε για τα χάλια της χώρας, αν ρώτησε τον κ. Γιούνκερ, για παράδειγμα, να μάθει τελικά ποια κυβέρνηση έπαιξε εγκληματικά παιχνίδια με το έλλειμμα της χώρας;
  Και ρώτησε τον κ. Τσίπρα, αν φοβόταν την απάντηση, γιατί μετά από αυτή δεν θα έβρισκε υποψηφίους για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
  Του ζήτησε επίσης, να ρωτήσει τους υπεύθυνους του ΔΝΤ και να τους ζητήσει να του πουν την αλήθεια «για το άλλο παραμύθι που κυκλοφόρησε και ο ίδιος στην Ελλάδα, ότι όλα ήταν δήθεν προσχεδιασμένα από τον Παπανδρέου»;
  Και συνέχισε: «Γιατί δεν τους ρωτάει πότε αποφασίστηκε το Μνημόνιο, ποια βοήθεια είχε ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση από το ΔΝΤ μέχρι τον Απρίλιο του 2010;
  Γιατί δεν τους ρωτάει αν υπήρχε τότε, με τα τότε δεδομένα, άλλη εφικτή λύση από αυτή που επιλέχθηκε;
  Να τους ρωτήσει – και να έρθει να μας πει τι του απάντησαν.
  ΣΧΟΛΙΟ: ΕΜΠΡΟΣ κ. ΤΣΙΠΡΑ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή