Η υπέροχη ΖΩΗ της ζωής μας....Εύγε Ζωή Κωνσταντοπούλου! Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να ταπεινώσει τον Στουρνάρα!


wpid-20150617030551.jpg 

Οι νέες δηλώσεις τρομοκρατίας του Γιάννη Στουρνάρα στην έκθεση της ΤτΕ που παρέδωσε σήμερα στην Πρόεδρο της Βουλής και στον Υπουργικό Συμβούλιο δεν έμειναν χωρίς απάντηση.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε την έκθεση Στουρνάρα ως «απαράδεκτη»! Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να βάλει στη θέση του τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας, ο οποίος χτυπούσε καμπανάκια Grexit!

Από το προεδρείο της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον κεντρικό τραπεζίτη για «ωμή παρέμβαση» στο έργο της Επιτροπής καθώς, όπως υποστήριξε, «ο κ. Στουρνάρας έσπευσε στα κλεφτά με αντιθεσμική κίνηση να στείλει την έκθεση σήμερα στις 10:40 και την ώρα που η Επιτροπή Αλήθειας παρουσίαζε τα πρώτα της συμπεράσματα».

Σύμφωνα με την κα. Κωνσταντοπούλου «ο κ. Στουρνάρας έχει συμπράξει στην οικονομική πολιτική, έχει συμπράξει στη μνημονιακή πολιτική και έχει παραβιάσει τις υποχρεώσεις του, όταν επιχείρησε ωμή παρέμβαση κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και παρεμβαίνει σήμερα, επιχειρώντας αντιδημοκρατικά να δημιουργήσει τετελεσμένα και να αποτρέψει την ουσιαστική διεκδίκηση της διαγραφής του χρέους».

Η πρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε ευθέως τον κ. Στουρνάρα πως παρεμβαίνει σε μια κρίσιμη στιγμή για το διαπραγματευτικό αγώνα που δίνει η κυβέρνηση, καθώς σπεύδει να υποστηρίξει πως πρέπει να υπογραφεί άμεσα η συμφωνία.

«Προβαίνει σε μια σειρά από κρίσεις και διατυπώσεις, οι οποίες αναντίρρητα επηρεάζουν αυτά που τεκταίνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος διάβασε και αποσπάσματα της έκθεσης του διοικητή της ΤτΕ, στα οποία αναφέρει μεταξύ άλλων τον κίνδυνο επιστροφής σε «κύκλο ύφεσης» το 2015 και πως «η ΤτΕ υποστηρίζει ακράδαντα ότι η σύναψη βιώσιμης και σταθερής συμφωνίας είναι ιστορική… η σύναψη βιώσιμης και ισχυρής συμφωνίας θα διαμορφώσει συνθήκες που θα επιτρέψουν στην ελληνική οικονομία να επιστρέψει στις αγορές…».

Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ?
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ‘’ΕΡΩΤΑΣ» ή… ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ‘’ΚΡΑΤΑΝΕ’’????????

    Διπλασίασε ο Καραμανλής το χρέος των 178 δις ευρώ, που είχαν δημιουργήσει όλες οι κυβερνήσεις, από το 1960 και μετά μέχρι το 2004 !!!
    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.
    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισεκατ. από 178 που ήταν το 2004?.
    * Πως ''γεννήθηκε '' ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?
    *Δεν δικαιούμαστε να μάθουμε γιατί ΧΡΩΣΤΑΜΕ τόσα πολλά λεφτά και πως δημιουργήθηκε αυτό οικονομικό χάος.
    *Πως μέσα σε πέντε χρόνια πιάσαμε ‘’πάτο’’?
    *Τι μεσολάβησε, ποιος μεσολάβησε και τι αποφάσεις ελήφθησαν ώστε να χάσουμε σχεδόν τα πάντα ?
    *ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ κατέστρεψε την Ελλάδα ? Είναι τόσο ιδιοτελής και ανίκανος και κουτοπόνηρος ?
    *Και έρχεται σήμερα ο Τσίπρας και η ‘’ανήλικη’’ των παρανόμων επί 20 χρόνων επιδομάτων, Ζωή, και προχωρούν στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και αρχίζουν από το τέλος του 2009, αφήνοντας εκτός ελέγχου και αναφοράς, όλες τις ΕΠΙΜΑΧΕΣ …υποχρεώσεις των αριστερών στη ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ!
    *Εξευτελίζουν κάθε έννοια νομιμότητας και κοινοβουλευτικών κανονισμών καλώντας ως ..μάρτυρες ‘’ζωντανούς νεκρούς’’ της παραπολιτικής, προσπαθώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια του δημοκράτη αγωνιστή που τον παραπληροφόρησαν και τους ψήφισε.
    *Είναι δυνατόν, να υπάρχουν Έλληνες σήμερα που ‘’ξεγελιούνται’’ από τα στημένα παρακρατικής μορφής επικίνδυνα ‘’παιχνίδια’’ της πολιτικά ημιθανούς Ζωής, κόρης του ‘’χασοδίκη’’ συμβούλου του συστήματος?
    Με απλά λόγια ρωτάμε: ‘’ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ’’ κανείς ότι το χρέος ήταν 300 δις ευρώ ?
    Ποιος οικονομολόγος- μαθηματικός θα μας ενημερώσει γιατί σε αυτό συμπεριλαμβάνονται διαχρονικά όλα τα ελλείμματα ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ και του 2009?
    *Πως το χρέος από το 2004 (178 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ)……>>>>>ΕΦΘΑΣΕ στα 300 το 2009 ?
    *Αυτό το ΤΕΡΑΣ της καταστροφής μας, δεν θα μάθουμε ποιος ,πως, και γιατί το ΕΞΕΘΡΕΨΕ?
    *Κανείς Έλληνας δεν ενδιαφέρεται να μάθει που πήγαν τόσα λεφτά?
    *ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ δημοσιογράφος ΕΝΤΙΜΟΣ να μας εξηγήσει αυτό που ΟΛΟΙ σήμερα γνωρίζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΗ ….ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    *Ο αντιμνημονιακός Σαμαράς υποσχόταν, άμα διώξουμε τον Παπανδρέου, θα καταργήσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, θα μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο χωρίς λιτότητα, χωρίς επί πλέον φόρους και ακριβώς πριν τις εκλογές έλεγε, πως έχει 18 δις ισοδύναμα μέτρα. Σήμερα τι έχει να πεί ; Δεν κορόιδεψε τον κόσμο; Δεν κατέστρεψε την Ελλάδα; Δεν συνέβαλε τα μέγιστα στη ανατροπή , στην προδοσία και στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου για…να μας σώσει;

    *Σήμερα ο κόσμος, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει στην Ευρώπη, μετά την κωλοτούμπα του Σαμαρά, που απέδειξε πως οι άλλες συνταγές ήταν παραμύθια για αφελείς, μετά από την κρυάδα του καλοκαιριού που κοντέψαμε να βρεθούμε εκτός ευρώ και μετά το φιάσκο της Κύπρου, που απέδειξε πως όταν είσαι ζήτουλας μαγκιές δεν χωράνε, έχει καταλάβει πως τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα.

    *Μετά το ανήθικο μακροβούτι του Βενιζέλου για το χαμένο ‘’τρόπαιο’’ της πολυθρόνας,
    *Σήμερα έχουμε την ‘’αναμενόμενη’’ ψυχρολουσία του χουντοαναθρεμμένου αθυρόστομου Αλέξη ..του Αλέκου, της ‘’αριστερής’’ ομάδας των φιλοχουντικών ανορθώσεων και των παπαδικών ..μεταμορφώσεων, που σαν άλλος ‘’Βασιλόπουλος’’ μας υπεσχέθη και του ‘’πουλιού το γάλα’’. Έκπληκτοι και οργισμένοι όλοι οι Έλληνες από την ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά και συνεργασία, παρακολουθήσαμε ‘’τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα’’ και ταυτόχρονα τις καρπαζιές που ‘’έπεφταν σύννεφο’’ στην Ευρώπη. Με έκπληξη παρακολουθούσαμε τις πολιτικές γκάφες και ‘’ξεράσματα’’ του ..αμέθυστου συκοφάντη, τόσο εις βάρος των Ευρωπαίων από τους οποίους ζητούσαμε ΝΕΟ μνημόνιο, όσο και εις βάρος των γειτόνων μας με μία πρωτόγνωρη επίδειξη, μια θρασύδειλη αναίδειας που προκαλούσε τρόμο.
    Και τα αποτελέσματα είναι …τα αναμενόμενα από
    το ‘’λαμόγιο’’ τον Σόϊμπλε,
    τον Σούλτς,
    τους πρώην υπουργούς εξωτερικών,
    την Μέργκελ και κάθε ένα,
    έτσι όπως τους προκάλεσε και τους απεκάλεσε ο πιο βρωμόστομος ΗΛΙΘΙΟΣ πολιτικός που πέρασε από τη Βουλή , τον οποίο επέλεξε ο…Άλεξις για ‘’συγκυβερνήτη’’…
    ‘’Εγινε’’ ο Πάνος …υπουργός Άμυνας και ο Αλέξης πρωθυπουργός.
    Σκασμός λαέ κουτοπόνηρε και μπαχτατζή ,,,!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι τα λεφτά βρε πολιτικοί απατεώνες ,

    που διαλύσατε την Ελλάδα και από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζατε τον Παπανδρέου που δεν τα ‘’ήθελε’’ ? Ποιος είναι τώρα απατεώνας ρε ΨΕΥΤΗ και συκοφάντη Καμένε? Που είναι ‘’ΤΟ PLAN B!’’ που έλεγες και εξαπατούσες τον κόσμο για κλέψεις ψήφους και να σκοτώσεις ελπίδες?
    *ΠΟΙΟΣ είναι τώρα ‘’ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ’’ και ποιος μάλιστα πιθανόν και να ευχαριστιέται?

    *Πάνο, πως σου φαίνεται το ..κάτω στα τέσσερα και το ξεφτίλισμα που πάει σύννεφο?
    *Εξαπατούσατε, καίγατε, βρίζατε και καταστρέφατε την Ελλάδα μας, τη δικιά μας πατρίδα, τη δικιά μας γή των γονιών μας και των παιδιών μας, μόνο και μόνο να ‘’πέσει’’ η κυβέρνηση, να φύγει ο κλέφτης , ο ψεύτης, ο προδότης… Παπανδρέου.
    *Κύριε Τσίπρα,
    Είναι απολύτως σίγουρο, ότι ένας από τους λόγους της αποτυχίας σας, της ανυποληψίας σας εκ μέρους των Ευρωπαίων, είναι και το γεμάτο ειρωνεία, κακία και καταστροφή σύντομο διάστημα της πολιτικής σας αβεβαιότητας και ουσιατικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου