Ο Μέθυσος Γιούνκερ, τύφλα ρίχνει σκαμπίλια .... βίντεο

 Στις 24.06.2014 ο δημοσιογράφος Freeman που διατηρεί την ιστοσελίδα alles
schallundrauch.blogspot.de έγραφε σ’ ένα άρθρο του, ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ένας μεθύστακας („Eine Saufnase ist neuer EU-Kommissionspräsident„). Επρόκειτο για τον Jean-Claude Juncker.
 

Πολλοί που τον γνωρίζουν προσωπικά λένε, ότι όταν περνάει από μπροστά σου, τον συνοδεύει ένα σύννεφο αλκοόλ. Και ο επικεφαλής της Ευρωομάδας, Jeroen Dijsselbloem, τον χαρακτηρίζει ως «μανιώδη καπνιστή και πότη».
 Το πρόβλημα αλκοολισμού του Γιούνκερ εμφανίσθηκε και πάλι με...


έξαρση κατά την διάρκεια της „Συνόδου Κορυφής της Συμμαχίας ΕΕ-Ανατολικής Ευρώπης“ που έγινε στην Ρίγα μεταξύ της 21. και της 22. Μαΐου. 


Ο Γιούνκερ χαιρέτησε τους ηγέτες της ΕΕ σε εμφανή κατάσταση μέθης. Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, όπως κάποτε και ο Ρώσος Γιέλτσιν, και κατα τον χαιρετισμό τους έριχνε αγενώς και μία σφαλιάρα. 

Και όταν εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας του είπε: „Βρε, καλώς τον δικτάτορα“. Και όλα αυτά μπροστά στον συγκεντρωμένο τύπο, όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ακολουθεί.
 Θα μπορούσαν οι πολίτες της ΕΕ να εκλέξουν τον Γιούνκερ σε ανοιχτή ψηφοφορία; 


ΟΧΙ, γιατί ο Γιούνκερ, όπως και οι άλλοι μεγάλοι της ΕΕ, εκλέγονται απο κάποιες αόρατες δυνάμεις και χωρίς την παραμικρή δημοκρατική διαδικασία. 

Τόσο „δημοκρατικό“ είναι αυτό το δικτατορικό και φασιστικό κατασκεύασμα που ονομάζεται ΕΕ. 

Ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι όμως „παντοδύναμος“ και αυτό το βλέπουμε συν τοις άλλοις με τον τρόπο, με τον οποίο μεταχειρίζεται τους αρχηγούς των κρατών της ΕΕ, που νομίζει ότι είναι υπηρέτες του.
 

 Μην πανικοβάλλεστε όμως στην Eurotanic, ο καπετάνιος Γιούνκερ κρατάει σταθερά το τιμόνι. Ναι, το κρατάει πάρα πολύ σταθερά, για να μη πέσει. Άντε, εις υγείαν!

Σχόλια

  1. Θα ζητήσουν συγγνώμη;

    Δικαιώθηκε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε δικαστική διαμάχη με τη «Δημοκρατία»
    =====================================================
    Την Μαργαρίτα Παπανδρέου δικαίωσε το δικαστήριο στην διαμάχη της με την εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά από δημοσιεύματα της τελευταίας που την παρουσίαζαν στη λίστα Λαγκάρντ ως κάτοχο λογαριασμού αστρονομικού ποσού.
    Η σχετική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών καταδικάζει την εφημερίδα σε χρηματική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, για τον λόγο ότι παρουσίασε ψευδήγεγονότα ως αληθή, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή της.

    «Ο ισχυρισμός ΜέσωνΕνημέρωσης και κάποιων πολιτικών παραγόντων
    =====================================
    περί της ύπαρξης λογαριασμού τηςΜαργαρίτας Παπανδρέου στη γνωστή ως λίστα Λαγκάρντ, αποδείχθηκε όχι απλώςψευδής, αλλά και σκόπιμα αναπαραγόμενος από συγκεκριμένα ΜΜΕ και μάλιστα, ενγνώσει τους ότι το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου δεν υπήρχε στην περιβόητηλίστα, αφού αυτή είχε ήδη ανοίξει και ήταν γνωστά όλα τα ονόματα όταναναπαρήγαγαν τη δήθεν είδηση – αθλιότητα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση τουΚινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

    «Θα ζητήσουν συγνώμη;
    ===============
    Θα αποκαταστήσουν την αλήθεια και στο δημόσιο διάλογο; Θα σταματήσουν επιτέλους την επιχείρηση παραγωγής λάσπης και αθλιοτήτων εναντίον των Παπανδρέου;», αναρωτιούνται οι συντάκτες της ανακοίνωσης, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού βάλλεται από δημοσιεύματα που στηρίζονται σε μύθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ….Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ‘’ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…..!
    =================================================
    Ενα περιστατικό, σε ξενοδοχείο των Σερρών, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, κάνει το γύρο της πόλης, σύμφωνα με τα Νέα, που αφηγούνται, σήμερα, τι συνέβη.
    Σύμφωνα με τον ΓιώργοΠαπαχρήστο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνεργάτες του βρέθηκαν στις Σέρρες την περασμένη Τρίτη.
    Το βράδυ, λίγο πριν καταλύσουν στα δωμάτιά τους ενημέρωσαν τον ρεσεψιονίστ να τους ξυπνήσει στις 6.30 το πρωί.
    ===================================================
    και έκανε, μόνο που ο Πάνος Καμμένος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση. Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος: «Θες γιατί... το πάπλωμα του έπεσε βαρύ,
    θες γιατί τα ... ξίδια ήταν δυνατά,
    ο πρόεδρος αδύνατον να ξυπνήσει».

    Ο ρεσεψιονίστ ενημέρωσε τον συνεργάτη του κ. Καμμένου, τον Ντίμη Αργυρόπουλο πως ο πρόεδρος δεν απαντά, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να του τηλεφωνούν οι συνεργάτες του. Και πάλι όμως δεν πήραν απάντηση. Φανερά ανήσυχοι αποφάσισαν να πάρουν το κλειδί πασπαρτού από τον ρεσεψιονίστ ο οποίος μετά τις αρχικές ενστάσεις του δέχθηκε τελικά.
    Στη σουίτα ανέβηκαν ο κύριος Αργυρόπουλος και ο αστυνομικός της ασφάλειας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

    Γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαχρήστος.
    «Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση τον βρήκαν.,
    ============================
    Εκείνο που γνωρίζει όλη η πόλη και μου το μετέφεραν είναι ότι λίγη ώρα μετά ο πρόεδρος Πάνος κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση περνώντας γενεές δεκατέσσερις τον άτυχο ρεσεψιονίστ που «έδωσε το κλειδί».

    Μάταια οι άλλοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι εκείνοι το ζήτησα,.

    Η επωδός ήταν ότι «θα του κάνω μήνυση» του ανθρώπου και άλλα πολλά τα οποία κωλύομαι να μεταφέρω εδώ γιατί δεν το επιτρέπει η αγωγή μου».

    Τελικά εκλήθη η Αστυνομία, πήρα τα στοιχεία του υπαλλήλου ο οποίος, σύμφωνα με τα Νέα, γλύτωσε το αυτόφωρο επειδή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπρεπε να φύγει γρήγορα για τη Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΜΕΝΟ:

    ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΚΑΜΑΝ

    Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!

    [[Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!"]]

    Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος.

    **Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Έβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους "Ανεξάρτητους" να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.

    **Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πως μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις... με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

    **Πως μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!

    **Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.

    ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!
    ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟ ...''ΟΥ΅ΙΣΚΥ....ΣΤΗ ΒΟΤΚΑ''...ΚΑΙΓΕΤΑΙ ?

    Ο Καμμένος την μια μέρα ξυπνά ρωσόφιλος,
    ============================
    την άλλη αμερικανόφιλος και μάλλον αυτό το πατριωτικό υπέρ των ΗΠΑ ξέσπασμα του λεβέντη Πάνου όχι μόνο δείχνει αγωνία να επανορθώσει τα μάτια της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, η οποία μην ξεχνάμε ότι του ριξε άκυρο στην επίσκεψή του, αλλά ελεημονεί τον αμερικανικό παράγοντα να αμβλύνει την σκληράδα του ΔΝΤ, το οποίο δια στόματος Κριστίν Λαγκάρντ φαίνεται να σκληραίνει τη στάση του

    Μαζί με το ένα ανιψούδι του "Θείου Σαμ",
    και το άλλο ανιψούδι, ο πρωθυπουργός Τσίπρας ζητά εναγωνίως την παρέμβαση του αμερικανού ΥΠΟΙΚ για να αμβλύνει τις αντιστάσεις του ΔΝΤ , άσχετα που κατά το παρελθόν εκείνος, όσο και το έτερο ανιψούδι ξυφούλκησαν εναντίον του Ταμείου ή του αμερικανικού παράγοντα.

    Το φοβερό είναι ότι η κοινή γνώμη, παρασυρόμενη από την παραζάλη του μαρτυρίου της σταγόνας, δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει αυτές τις απίθανες κινήσεις που γίνονται από τους κυβερνώντες, που αν γίνονταν σε άλλες εποχές, θα είχαν ήδη στηθεί λαϊκά δικαστήρια στο Σύνταγμα.

    Καταληκτικά, μακάρι αυτός ο τόπος να αποκτήσει συμφωνία και να θυμάται αυτή την απίθανη διαπραγμάτευση σαν μια φαιδρή ανάμνηση, γιατί αν τα πράγματα δυσκολέψουν και φτάσουμε στα άκρα, αυτό το φαιδρό κυβερνητικό μέτωπο δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να κρατήσει καθόλου τα μπόσικα για τη χώρα και τη δημοκρατία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου