Η συγκέντρωση των γελοίων....Εξουσιαστές εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής...Το σύνθημα της εισβολής έδωσε ο γνωστός ψυχοπαθής κι όχι άγνωστος… Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε κατάσταση ΣΟΚ παρακολουθούσε στις αρχές Απριλίου ο συντηρητικός πολιτικός κόσμος 15 αντιεξουσιαστές να «εισβάλλουν» στο περιστύλιο της Βουλής και να υψώνουν ένα πανό.  
«Ξεφτίλα: Αντιεξουσιατές εισέβαλλαν στον προαύλιο χώρο της Βουλής είχε σχολιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης τότε στον...

προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να καταδικάζουν με μία φωνή τη γενικευμένη ανασφάλεια που η νέα κυβέρνηση έχει επιτρέψει στη χώρα και να ζητούν παραιτήσεις.
Η «ξεφτίλα» από ότι φαίνεται δεν έχει όρια όμως καθώς το σκηνικό σήμερα επαναλήφθηκε, με εξουσιαστές αυτή τη φορά να εισβάλλουν στο προαύλιο της Βουλής! Το σύνθημα της εισβολής έδωσε ο γνωστός κι όχι άγνωστος… Άδωνις Γεωργιάδης.
Με σφυρίχτρες, πλακάτ και συνθήματα οι οργισμένοι εξουσιαστές διαδήλωσαν την αντίθεση τους να φύγουμε από την Ευρώπη αν και οι τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι είμαστε ακόμη εκεί. Τη διαδήλωση στήριξε και ο πολιτικός κόσμος με βουλευτές της ΝΔ να δίνουν το παρών δίπλα στους διαδηλωτές. Ο Άδωνις Γεωργιάδης βιντεοσκοπούσε μάλιστα τα ντοκουμέντα με το τελευταίας λέξης της μόδας τάμπλετ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου