Στο Σύνταγμα το ΚΚΕ για το «όχι» στη συμφωνία με την Ευρώπη...Αυτά χθές, σήμερα λεεί ΝΑΙ με την απόφαση του για αποχή..ΡΩΤΑΜΕ ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;; ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;

ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ....
 Στο Σύνταγμα το ΚΚΕ για το «όχι» στη συμφωνία με την Ευρώπη

Με ομιλία του γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα...


Χιλιάδες υποστηρικτές του ΚΚΕ βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Σύνταγμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα κατά της νέας συμφωνίας και υπέρ της ρήξης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ περίπου στις 20:00 ξεκίνησε η ομιλία του γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
«Οι μάσκες πέφτουν. Η νέα συμφωνία με τους δανειστές είναι απάνθρωπη για τα ελληνικά νοικοκυριά. Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον λαό όταν λέει ότι δεν θα υπάρχουν μειώσεις στις συντάξεις ή αυξήσεις φόρων. Οι αυξήσεις στο ΦΠΑ είναι ένας από τους πιο άδικους φόρους», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας.....

«Αρκετά πληρώσαμε τους εκβιασμούς και την κοροϊδία κυβερνήσεων- δανειστών. Όχι στη νέα συμφωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωσή της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ που διοργανώνει το συλλαλητήριο και προστίθεται: «Ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους».
Στην ανακοίνωσή της Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ αναφέρει:
Με σύνθημα «Όχι στη νέα συμφωνία. Αρκετά πληρώσαμε τους εκβιασμούς και την κοροϊδία κυβερνήσεων - δανειστών. Ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους», η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Σχόλια

  1. Απίθανοι οι ΚΚέδες...Τί νά πεί κανείς...τυχαία κολλημένοι σ' αυτά τά ποσοστά; Ότι νά΄ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου